Hur man jämför bilförsäkringar för att få den billigaste affären

Bilförsäkring

Ditt Horoskop För Imorgon

Hur man sparar pengar genom att jämföra bilförsäkring

Snabba upp dina bilförsäkringar



Samma person, med samma adress och samma bil kan få väldigt olika bilförsäkringar från olika försäkringsbolag.



Men om du förstår systemet ordentligt kan du få stora besparingar genom att jämföra bilförsäkringar innan du ansöker om en försäkring.



De flesta människor kan £ 237 eller mer genom att shoppa runt , en jämförelsesajt fungerade. Men vad behöver du veta för att allt ska fungera smidigt?

Premiership prispengar 2014

Detta är vår lätt att följa guide för att jämföra bilförsäkringar.

Läs mer



Bilförsäkring: Vad du behöver veta
Fångsten som fördubblar din försäkring Befordran? Ditt omslag är nu i fara Felet som innebär en böter på 271 pund Hur klistermärken och mer kan ogiltigförklara försäkringen

Billigaste omslag är inte det bästa omslaget

Det finns en viktig sak att vara tydlig med - när du jämför bilförsäkringspriser försöker du inte få den billigaste försäkringen. Du försöker få det bästa priset för rätt policy för dig.

molly mae älskar ön bakgrund

De flesta bilförsäkringsjämförelseverktyg kommer att ha ett enkelt sätt att visa vilka försäkringar som inkluderar tillbehör som till exempel artighetsbilar, rättsligt skydd, nyckelbyte och vad överskottet är. När du jämför försäkringar, se till att du tittar på försäkringsbolagen som erbjuder det skydd du faktiskt behöver.



Läs mer

Bilförsäkring för unga förare
Telematik 4 sätt att betala mindre Betala som du går policyer Hur du sänker din premie

Frestas inte att öka överskottet

Även om en ökning av ditt överskott kan göra en policy billigare kan det vara riskabelt. Öka aldrig överskottet till ett belopp som du skulle kämpa med att betala eftersom du måste stubba upp det innan din försäkringsgivare betalar ut.

Läs mer

Hur man sänker kostnaden för körning
Hypermiling - Hur man använder 40% mindre bränsle Telematik - vad det är och hur det fungerar 6 saker att kontrollera INNAN du får en MoT De billigaste bilarna du kan köpa

Ring runt andra försäkringsbolag

Alla försäkringsbolag listar inte sig själva på prisjämförelsewebbplatser, så du kan inte jämföra dem på en gång.

Men det kan vara värt att ringa runt eller få ett offert direkt från deras webbplatser, eftersom de kan vara villiga att erbjuda dig en bättre affär.

Du hittar inte Direct Line, Aviva eller Zürich via prisjämförelser och de är tre av de största försäkringsgivarna.

Lägg till någon i policyn

Det kan tyckas osannolikt, men att lägga till en extra förare till din försäkring - särskilt om de är en äldre, mer erfaren bilist - kan sänka kostnaden för täckningen.

priti patel alex sawyer

Gör dem inte till huvuddrivrutinen om det inte är sant, men lägg till dem som en namngiven förare och se om du erbjuds billigare skydd.

Låt inte antaganden göra dig besviken ...

Läs mer

Tricken till billigare bilförsäkring
Bästa tiden att förnya din policy Kameran som kan minska din försäkring 6 hemligheter med billig bilförsäkring Bilförsäkringsjämförelse förklarad

När du jämför bilförsäkring kommer en försäkringsgivare att göra vissa antaganden - och det är upp till dig att se till att dessa är korrekta.

Vanligtvis gäller bilförsäkringar att du aldrig har haft en övertygelse och att din bil inte har några ändringar. Läs alltid små text så att du är tydlig med vilka antaganden som har gjorts och ring din försäkringsgivare för att diskutera om det finns ett problem.

aldi påsk öppettider 2019

Om felaktiga antaganden lämnas obestridda kan det innebära att ditt omslag inte är giltigt.

Se Även: