Kändisdöd 2020: Kända ansikten förlorade i år från Caroline Flack till Stella Tennant

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

När en kändis dör kan fans bli krossade av den tragiska förlusten, men det kan också leda till firandet av ett arv som de lämnade efter sig. Oavsett om det underhåller miljoner, inspirerar människor eller hjälper till att förändra världen till det bättre på något sätt, påverkar deras bidrag många av våra liv, ofta på mycket viktiga sätt.



År 2020 har vi sagt adjö till ett antal offentliga personer från scenen, skärmen, sporten, musiken och mer. Bland dem fanns brittiska skådespelarlegender Dame Diana Rigg och Dame Barbara Windsor, Black Panther -stjärnan Chadwick Boseman, James Bond -ikonen Sean Connery, musiker Bill Withers och älskade underhållaren Des O & apos; Connor.



Här är en titt på de människor vi har tappat i år vars inflytande kommer att märkas under lång tid framöver.



DECEMBER

Pierre Cardin

Den franska modedesignern Pierre Cardin, 97, poserar under en presentation av en kollektion gjord i samarbete med Pierre Courtial, en ung designer han utbildade sig själv i sin Studio Pierre Cardin i Paris, Frankrike

Pierre Cardin var en av världens främsta modedesigners

Modedesignern Pierre Cardin dog den 29 december, 98 år gammal.

Den franska couture -legenden arbetade för Dior i tjugoårsåldern innan han grundade sin egen dambutik 1954.



Cardins tidiga mönster användes av Hollywoods kungligheter, inklusive Rita Hayworth, Elizabeth Taylor och Brigitte Bardot. Han designade också de ikoniska grå halsbandslösa kostymerna som Beatles bar på 1960 -talet och hjälpte till att få high fashion till high street genom att introducera sina kollektioner i varuhus.

Rebecca Luker

Boardwalk Empire och skådespelerskan Rebecca Luker avled 59 år gammal



Boardwalk Empire och Good Wife -skådespelerskan Rebecca dog den 23 december efter att ha förlorat sin kamp med amyotrofisk lateral skleros, som hon fick diagnosen förra året.

Stella Tennant

Stella avbildad på Dior -showen i Paris, 4 oktober 2005 (Bild: AFP)

Supermodellen Stella dog den 22 december & quot; plötsligt & quot ;, enligt hennes familj.

Mamman till fyra, som fann berömmelse på 1990 -talet med sitt androgyne utseende och aristokratiska bakgrund, hade splittrats från maken David Lasnet efter 21 års äktenskap i augusti.

I ett uttalande sa hennes familj: 'Det är med stor sorg vi meddelar Stella Tennants plötsliga död den 22 december 2020.

'Stella var en underbar kvinna och en inspiration för oss alla. Hon kommer att saknas mycket.

Hennes familj ber om att deras integritet ska respekteras. Arrangemang för en minnesstund meddelas vid ett senare tillfälle. '

Eileen Pollock

Skådespelerskan Eileen Pollock avbildad på uppsättning under inspelning för BBC -tv -sitcom Bread, 4 augusti 1991

Brödstjärnan Eileen dog strax före jul i en ålder av 73, berättade hennes familj.

Skådespelerskan var mest känd för att ha huvudrollen i BBC Comedy -serien Bread, där hon spelade & apos; Lilo & apos; Lil.

Hennes familj avslöjade att hon dog fredligt hemma i London.

I en hyllning sa de att de skulle komma ihåg Eileen som en 'skådespelare, författare och berättare' och beskrev henne som en 'kära syster, älskad moster och stor moster.'

'Din skönhet, skratt och kärleksfulla ögon gav alla glädje', tillade de.

Rosalind Knight

Rosalind Knight medverkade i många brittiska tv -program och filmer (Bild: Dan Wooller/REX/Shutterstock)

Skådespelerskan Rosalind Knight avled den 19 december, 87 år gammal.

Knight hade roller inom tv, teater och film, framför allt i Carry On Teacher och Carry On Nurse, samt två St Trinian -filmer. Hon spelade in i Channel 4 sitcom Friday Night Dinner som & apos; Horrible Grandma, och medverkade i BBC -komedin Gimme Gimme Gimme som Beryl.

Stjärnan fick sitt namn först när hon spelade i Royal Shakespeare Company -produktionen av As You Like It 1961 mot Vanessa Redgrave. Hennes döttrar Marianne Elliott och Susannah Elliott hyllade henne: Vår mamma hade den mest kloka, livfulla personligheten och fick folk att skratta vart hon än gick. '

Jeremy Bulloch

Jeremy Bulloch var den första personen som skildrade Boba Fett i Star Wars

Skådespelaren Jeremy Bulloch dog den 17 december vid 75 års ålder.

Han var mest känd för att ha spelat den första Boba Fett som medverkade i Star Wars -filmerna.

Han uppträdde först som premiejägaren i The Empire Strikes Back 1980 och sedan i Return of the Jedi 1983, innan han spelade en annan roll i Revenge of the Sith.

Det officiella Star Wars Twitter -kontot hyllade honom: 'Han kommer inte bara att minnas för sin ikoniska skildring av den legendariska karaktären, utan också för hans värme och generösa anda som har blivit en bestående del av hans rika arv.'

Ewan Macleod

Ewan MacLeod var en DJ på Beat 106 FM

TV -stjärnan och radio -DJ: n Ewan Macleod dog den 17 december, 48 år gammal.

Den populära presentatörens tragiska död behandlas som 'oförklarlig men icke-misstänksam'.

Macleod var en tidigare talangscout som presenterade STV: s Chart Bite -musikprogram på 90 -talet och senare arbetade på Beat 106 -radiostationen.

Han var mest känd för att ha hjälpt till att starta ett populärt radiosatsning med stöd av Rangers fotbollsstjärna Ally McCoist.

Ann Reinking

Skådespelerskan, dansaren och koreografen Ann Reinking dog 71 år gammal (Bild: Getty Images)


Broadway -stjärnan Ann dog 71 år gammal den 15 december i sömnen.

Chicago -skådespelerskan dog när hon besökte familjen i Seattle.

Gerard Houllier

Gerard Houllier ledde Liverpool till framgångar under hans 6-åriga tid som manager (Bild: Reuters)

Tidigare Liverpool -manager Gerard Houllier avled den 14 december, 73 år gammal.

Fransmannen anlände till Anfield 1998 och gick med i klubben som co-manager med Roy Evans. Efter några månader tog han tyglarna solo och ledde klubben till fem cupframgångar 2001, eftersom de hävdade UEFA Cup, FA Cup, League Cup, Charity Shield och UEFA Super Cup.

Efter att ha renoverat klubbens ungdomssystem lämnade Houllier 2004 Liverpool, med Rafa Benitez som tog upp manteln.

Mick Innes

Mick Innes dök upp på Shortland Street samt Home and Away (Bild: Happiness Productions)

Skådespelaren Mick Innes dog den 12 december 67 år gammal efter att ha kämpat mot ett lungtillstånd.

Nya Zeelandern dök upp i ett antal tv -program under sin karriär, inklusive en återkommande roll i tvålen Shortland Street, och en kort period på australiensisk tvål Home and Away.

Han spelade också på att njuta av teatern, med i sin egen enmansshow Zen Dog: Hazy Recollections from the Life of Mick Innes.

John Le Carre

Den legendariska författaren John Le Carre dog 89 år efter en kort tids sjukdom (Bild: PA)

Författaren John Le Carre dog den 12 december 89 år gammal efter en kort sjukdom.

Författaren - det riktiga namnet David Cornwell - var känd för att skriva bästsäljande spionromaner, inklusive TInker, Tailor, Soldier, Spy, The Night Manager och The Spy Who Came In From the Cold.

Många av hans verk anpassades till tv -serier eller filmer. Hans böcker inspirerades av hans erfarenheter av att arbeta som underrättelseofficer vid brittiska utrikestjänsten under 1940 -talet.

Dame Barbara Windsor


Dame Barbara Windsor gick bort i december (Bild: PA)


Dame Barbara Windsor dog 83 år gammal den 10 december, meddelade maken Scott Mitchell.

EastEnders och Carry On -legenden fick diagnosen Alzheimers 2014, men höll hennes tillstånd hemligt tills symtomen började visa sig 2018.

Tyvärr hade hennes tillstånd försämrats under de senaste månaderna och hon dog klockan 20.35 på torsdagen på ett vårdhem i London.

Scott sa att den älskade skådespelerskan & apos; sista veckorna var 'typiska för hur hon levde sitt liv' och 'fulla av humor, drama och en kämparanda till slutet'.

Mr Mitchell sa till PA: 'Hennes bortgång var från Alzheimers/demens och Barbara dog till slut fredligt och jag tillbringade de senaste sju dagarna vid hennes sida.'

Betty Bobbit

Betty Bobbit var en mångårig rollmedlem i Prisoner Cell Block H (Bild: Facebook)

Skådespelerskan Betty Bobbit dog den 1 december 88 år gammal efter en stroke.

Hon var mest känd för att ha spelat Judy Bryant, en av de längsta karaktärerna i den australiensiska tvålen Prisoner: Cell Block H. Hon skildrade Judy i 430 avsnitt.

Hennes andra TV -roller inkluderar A Country Practice, All Saints och Blue Heelers. Bobbit spelade också med Paul Hogan i tre av Crocodile Dundee -filmerna.

NOVEMBER

Pappa Bouba Diop

Pappa Bouba Diop representerade Senegal i internationell fotboll flera gånger (Bild: Getty Images)

Fotbollsspelaren Papa Bouba Diop dog den 29 november i en ålder av 42. Den tidigare Premier League-stjärnan hade enligt uppgift drabbats av Charcot-Marie-Tooth-sjukdomen

Mittfältaren anlände först till engelsk fotboll när han kom till Fulham från franska sidan Lens 2004.

Han anslöt sig till Portsmouth 2007 och efter en tid med AEK återvände Aten till engelsk fotboll genom att gå med i West Ham 2011 och hjälpte dem att bli uppflyttade tillbaka till Premier League.

Diop var en nationalhjälte i hemlandet Senegal och vann 63 landskamper för sitt land.

Borgmästaren i Mermoz Sacré-Cœur, Barthélémy Dias, hyllade honom på sociala medier: 'Ditt namn kommer för alltid att vara inristat i Football Hall of Fame tillsammans med stora legender. Må Gud välkomna dig i sitt paradis. '

Dave Prowse

Skådespelaren Dave Prowse - känd för sin skildring av Darth Vader i Star Wars -sagan

Skådespelaren Dave Prowse var känd för sin skildring av Darth Vader i Star Wars -sagan (Bild: Rex)

Skådespelaren Dave Prowse dog den 28 november 85 år gammal efter en kort sjukdom

Han var mest känd för sin roll som den skurkiga Darth Vader i den ursprungliga Star Wars -trilogin. Medan Vaders röst tillhandahölls av James Earl Jones, var det Prowse som skildrade karaktären på skärmen.

Innan han dök upp i den legendariska sci-fi-serien gjorde Dave sig ett namn i Hollywood efter att ha tränat den sena Christopher Reeve för sin roll som Superman. Han blev också en brittisk kulturikon för sitt framträdande som Green Cross Code Man på 1970 -talet och lärde en generation barn hur man säkert kan korsa vägen.

Stjärnan, som föddes i Bristol 1983, dök också upp på ett antal brittiska tv -program, inklusive Doctor Who och The Two Ronnies. År 2000 tilldelades han en MBE för sina tjänster för trafiksäkerhet.

Lil Yase

Den stigande rapstjärnan Lil Yase var 25-årig när han dödades (Bild: yasemoney600/Instagram)

Rapparen Lil Yase dog den 28 november 25 år gammal efter en skottlossning i San Francisco.

Det riktiga namnet var Mark Antonyyo Alexander, den kommande stjärnans karriär började ta fart efter att han släppte 2015-singeln Get It In, som blev en hit.

Lil Yases skivbolag, Highway 420 Productions, lade upp ett meddelande om honom på Instagram: Yase älskade sina fans, han arbetade varje dag för er alla. Vi har hundratals låtar som kommer för dig.

Daria Nicolodi

Daria Nicolodi medverkade i många kultthrillers och skräckfilmer

Skådespelerskan Daria Nicolodi dog den 26 november 70 år gammal.

Hon medverkade i ett antal kultfilmer som Deep Red och Inferno, och var med och skrev skräckhit Suspiria.

Många av filmerna som hon medverkade i var regisserade av Daria Argento, mellan 1975 och 1987. Dessa inkluderade Deep Red och Inferno, liksom Tenebrae, Phemomena och Opera.

Parets dotter, skådespelerskan Asia Argento, hyllade henne: 'Nu kan du flyga fri med din stora anda och du kommer inte behöva lida längre. Jag kommer att försöka fortsätta för dina älskade barnbarn och särskilt för dig som aldrig skulle vilja se mig så ledsen. '

Diego Maradona

Den kontroversiella stjärnan Diego Maradona var en av fotbollens största (Bild: AFP/Getty Images)

Fotbollsikonen Diego Maradona dog den 25 november i åldern 60 år efter att ha drabbats av ett hjärtstopp.

Den argentinska stjärnan anses ofta vara den bästa fotbollsspelaren genom tiderna och var känt som kapten för sitt landslag till seger i VM 1986 i Mexiko. Det var också här han gjorde sin ökända & apos; Guds hand & apos; mål under en kvartsfinalmatch mot England. På klubbenivå började Maradona på Argentines Juniors, innan han började i Boca Juniors och drog sedan till Barcelona 1982. Två år senare skrev han på med Napoli och gjorde över 100 mål under sju säsonger.

2008 blev han Argentinas manager och styrde sidan i två år.

Fotbollsspelare över hela världen och från olika generationer hyllade honom, inklusive mångåriga rivalen Pele som sa: 'Visst en dag kommer vi att sparka en boll tillsammans på himlen ovanför.'

Dougie James

Dougie Thomas (vänster) var en framgångsrik soulsångare från 70 -talet (Bild: RyanThomas/Instagram)

Sångerskan Dougie James dog i november 72 år gammal.

Soulartisten fick berömmelse på 1970 -talet och uppträdde som Dougie James And The Soul Train. Efter hans musikaliska succé blev han promotor.

Dougie var far till Coronation Street -stjärnan Ryan Thomas och Emmerdale -skådespelaren Adam Thomas.

BBC Manchesters Mike Shaft hyllade honom: 'Underbar kille, alltid ett leende på läpparna. Alltid en glad historia.

Tung D

Celebrity Big Brother -stjärnan Heavy D gick bort (Bild: Andy Barnes / FameFlynet.uk.com)

Reality -tv -stjärnan Heavy D dog i november vid 43 års ålder

Riktiga namn Colin Newell, han var mest känd för att ha medverkat i Storage Wars och för sin tid på Celebrity Big Brother 2016 tillsammans med Stephen Bear, Lewis Bloor, Chloe Khan, Marnie Simpson och Samantha Fox.

Hans vän Nick Nevern hyllade honom på Twitter: 'Du fick alltid ett leende till mitt ansikte bro & lyfte alla rum du var i. #RIPHeavyD.'

Abby Dalton

Abby Dalton spelade Julia Cumson i tv -programmet Falcon Crest (Bild: WireImage)

Skådespelerskan Abby Dalton dog den 23 november 88 år gammal efter att ha kämpat med sjukdom.

Efter hennes stora genombrott i Roger Corman -filmen Rock All Night 1957 fortsatte hon att spela som Lt. Martha Hale i tv -programmet Hennesey 1959, vilket gav henne en nominering till en Emmy för enastående prestanda i en biroll av en skådespelare eller Skådespelerska i en serie. Dalton var mest känd för sin roll i Falcon Crest, medverkade i 98 avsnitt av dramaserien.

i_o

DJ Garret Lockhart uppträdde och producerades under namnet i_o

DJ i_o dog den 23 november, 30 år gammal.

Musikartisten och producenten, det riktiga namnet Garrett Lockhart, är mest känd för att ha samarbetat med Grimes på 2019 års låt Violence, som dök upp på hennes album Miss Anthropocene.

Han är också känd för sina spår Low, Death av Techno och Don & apos; t Stop.

Kirby Morrow

Kirby Morrow som gav röster från Cyclops, Goku och Miroku tillsammans med många andra dör vid 47 års ålder

Kirby Morrow uttryckte liknande Cyclops och Goku

Röstskådespelaren Kirby Morrow dog den 18 november 47 år gammal.

Morrow lånade ut sina talang till ett antal tecknade serier, animeserier, filmer och tv -spel. Hans anmärkningsvärda röstroller inkluderar Cyclops i X-Men Evolution och Goku in the Ocean dub av Dragon Ball Z.

Kirby medverkade också i live-actionprogram och filmer och hade en återkommande roll i sci-fi-serien Stargate: Atlantis

Eric Hall

Fotbollsagenten Eric Hall var känd för sitt & apos; monstermonster & apos; slagord (Bild: Getty Images)

Publicisten Eric Hall dog den 16 november, 73 år gammal.

Den ikoniska fotbollsagenten representerade några av Premier Leagues största namn på 1990 -talet, däribland Gary Lineker, Dennis Wise, Neil & apos; Razor & apos; Ruddock, Tim Sherwood och Paul Walsh.

Hall var känd för att alltid röka en cigarr, hans flamboyanta klädkänsla och hans & apos; monstermonster & apos; slagord.

Sir Alan Sugar hyllade på Twitter och kallade honom 'en riktig karaktär'.

Ray Clemence

(Bild: Sunday NEWSAM)

Fotbollsspelaren Ray Clemence avled den 15 november, 72 år gammal.

Clemence var en före detta målvakt från Liverpool, Tottenham och England som spelade för den nationella sidan 61 gånger mellan 1972 och 1983.

Efter en ödmjuk början på Notts County ungdomstrupper fortsatte han att lyfta Europacupen tre gånger, och under sin tid i Liverpool tjänade han 5 ligavinster.

Soumitra Chatterjee

Den indiska skådespelaren Soumitra Chatterjee gester efter att ha mottagit ordern av & apos; Chevalier (Knight) de la Légion d & apos; Honneur & apos; under en särskild funktion i Kolkata den 30 januari 2018.

Soumitra Chatterjee var en indisk skådespelarlegend

Skådespelaren Soumitra Chatterjee dog den 15 november 85 år gammal av komplikationer relaterade till coronavirus.

Den indiska filmstjärnan medverkade i mer än 300 filmer, och var också en dramatiker såväl som poet.

Han var mest känd för sin roll i filmer som Ghare Baire, Aranyer Din Ratri, Ashani Sanket och Saat Pake Bandha.

Chatterjee fick Dada Saheb Phalke Award 2012, och 2018 mottog Frankrikes Legion of Honor.

Des O & apos; Connor

TV -legenden Des O’Connor dog den 14 november 88 år gammal.

Komikern, sångaren och tv -presentatören styrde den lilla skärmen i årtionden och kommer ihåg för program som Take Your Pick, Countdown, The Des O & apos; Connor Show och Today with Des and Mel.

Det har bekräftats att Des dog 'lugnt i sömnen' en vecka efter att ha drabbats av ett fall hemma.

Des & apos; agent sa i ett uttalande: 'Det är med stor sorg jag bekräftar att Des O & apos; Connor gick bort igår).

Han efterlämnar sin fru Jodie, deras son och hans fyra döttrar.

Doug Supernaw

Doug Supernaw var en countrymusikstjärna (Bild: Facebook)

Musikern Doug Supernaw dog den 13 november 60 år gammal efter en kamp med urinblåsan och lungcancer.

Countrymusikstjärnan hade ett antal sjökortsframgångar under sin karriär, inklusive 1993: s topp fyra hit Reno och I Don & apos; t Call Him Daddy.

År 2017 släppte han en sammanställning av Greatest Hits, där han sammanförde hans bästa låtar från hans studioalbum Red och Rio Grande, Deep Thoughts from a Shallow Mind, You Still Got Me och Fadin & apos; Renegat.

Spinbad

Spinbad var en inflytelserik DJ i New York

DJ Spinbad dog den 11 november, 46 år gammal.

Den ikoniska New York -artisten - det riktiga namnet Chris Sullivan - släppte två album under sin karriär, med Underground Airplay som lanserades 2001 och samlingsskivan FabricLive.14 2004. Han turnerade också med ett antal artister, inklusive Moby.

DJ Yoda twittrade en hyllning till stjärnan: ”Till denna dag pratar jag om honom när jag i intervjuer får frågan om vilka mina influenser är.

'Världen är kulturellt tomare idag utan honom.'

Mo3

Rapparen Mo3 gick bort efter att ha blivit skjuten

Rapparen Mo3 dog den 11 november 28 år gammal efter en skottlossning i Dallas.

Stjärnan - det riktiga namnet Melvin Noble - var mest känd för sitt samarbete 2019 med Boosie Badazz på spåret Errybody (Remix).

Han spelade in tre album och släppte några nya låtar tidigare i år.

Bert Belasco

(Bild: FOX Image Collection via Getty Images)

Skådespelaren Bert Belasco dog den 8 november vid 38 års ålder.

The Let & apos; s Stay Together hittades död på sitt hotellrum efter att ha drabbats av en & misstänkt dödlig aneurysm, rapporterar TMZ.

Bert var instängd i karantän i Richmond, Virginia när han förberedde sig för att börja arbeta med ett nytt projekt.

Bones Hillman

Bones Hillman gick bort 62 år gammal

Musikern Bones Hillman dog den 8 november 62 år gammal efter en kamp mot cancer.

Hillman - det riktiga namnet Wayne Stevens - var basist i bandet Midnight Oil och gick med i gruppen 1987.

Hans bandkamrater hyllade stjärnan: 'Vi sörjer förlusten av vår bror. Han var basisten med den vackra rösten, bandmedlemmen med den onda humor och vår lysande musikaliska kamrat.

John Fraser

John Fraser spelade in i tv -programmet Partners in Crime - The Secret Adversary (Bild: ITV/REX/Shutterstock)

Skådespelaren John Fraser avled den 7 november i en ålder av 89 år efter en årslång kamp mot cancer.

Fraser slog stort efter att ha spelat & apos; Hoppy & apos; Hopgood i krigsfilmen Dam Busters 1955.

Stjärnan medverkade i över 20 filmer under sin karriär, inklusive Tunes Of Glory 1960 och The Waltz of the Toreadors 1962.

Under de senaste åren hade han bott i Toscana med sin partner Rodney Pienaar, en konstnär från Sydafrika.

King Of

King Von sköt i höjden till berömmelse med sitt debutalbum (Bild: Getty Images)

Rapparen King Von dog den 6 november, 26 år gammal efter att ha skjutits i skottlossning.

Den amerikanska stjärnan hade just släppt sitt första album Welcome to O & apos; Block, som innehöll samarbeten med Moneybagg Yo, Dreezy och Lil Durk och blev den femte största streamingdebuten på Spotify.

Långtidens vän DJ On Da Beat So Issa Banga hyllade stjärnan på Instagram: 'Varje ögonblick betydde något och för att växa med dig fick du mig att känna att jag var en riktig producent. Jag älskar dig bro. '

Geoffrey Palmer

bildtext: Geoffrey Palmer

Skådespelaren Geoffrey Palmer dog den 5 november 93 år gammal. Hans agent bekräftade att TV- och filmstjärnan dog fredligt hemma.

Geoffrey spelade i många populära sitcoms under sin decenniumomspännande karriär men är kanske mest känd för sin roll i As Time Goes By med Dame Judi Dench.

Han medverkade också i den hyllade filmen Mrs Brown, återigen med Dame Judi, och i filmer som The Madness of King George och W.E., regisserad av Madonna.

Joy Westmore


Joy Westmore var en mångårig rollmedlem i Prisoner: Cell Block H

Skådespelerskan Joy Westmore dog den 5 november 88 år gammal efter en kamp med demens.

Joy spelade in Prisoner Cell Block: H, som spelade fångvakten Joyce Barry i över 200 avsnitt av den ikoniska australiensiska serien. Hon hade också roller på andra tvålar, inklusive grannar, Blue Heelers och The Sullivans

Ken Hensley

MOSKVA, RYSSLAND - 12 APRIL: Ken Hensley och Live Fire uppträder på scenen under livekonsert i Izvestia Hall den 12 april 2018 i Moskva, Ryssland. (Foto av Vladimir Artev/Epsilon/Getty Images)

Uriah Heep keyboardist Ken Hesley dog ​​den 4 november, 75 år gammal.

Ken & s bror Trevor delade de sorgliga nyheterna i ett Facebook -inlägg och avslöjade att han plötsligt gick bort.

Musikern var det progressiva rockbandet Uriah Heeps tangentbordsspelare från 1970 till 1980.

Elsa Korp

Elsa Raven gjorde ett minnesvärt framträdande i Back to the Future (Bild: Universal)

Skådespelerskan Elsa Raven dog den 3 november 91 år gammal.

Raven dök berömd upp i tidsresekomedi Back to the Future som & amp;; Save the Clock Tower & apos; lady. Hon spelade också in i The Amityville Horror, Titanic och In the Line of Fire.

Elsas tv -framträdanden inkluderar roller i The Fresh Prince of Bel Air, Seinfeld och Days of Our Lives.

Lawrence Clayton

Lawrence Clayton medverkade i ett antal populära Broadway -produktioner

Skådespelaren Lawrence Clayton dog den 2 november 64 år gammal efter en två års kamp med glioblastomcancer.

Broadway -stjärnan debuterade 1981 i Dreamgirls. Han turnerade vidare i produktioner av Les Miserables och Jesus Christ Superstarr samt en återupplivning av The Color Purple 2015.

Teaterchefen Laurence Connor hyllade honom på Twitter: Det var en fröjd att leda honom som Jean Valjean på turnén i Les Miserables för över 10 år sedan. Jag kommer aldrig att glömma att först höra hans 'Bring Him Home' och vilja ha honom för rollen. En underbar skådespelare och en underbar man. VILA I FRID.

John Sessions

John Sessions var en brittisk komediikon (Bild: EXPRESS TIDNINGAR)

Komikern John Sessions dog den 2 november 67 år gammal efter en hjärtattack.

Sessions var mest känd för sitt röstarbete om den ursprungliga inkarnationen av den satiriska marionettserien Spitting Image, liksom hans framträdanden på Have I Got News For You and Whose Line Is It Anyway? Han var också medskapare och medverkande i kultkomediserien Stella Street.

John hade roller i ett antal filmer, bland annat Made In Dagenham, The Iron Lady, Gangs of New York och Mr Holmes.

Carol Arthur

Carol Arthur medverkade i Blazing Saddles (Bild: DeLuise Family)


Skådespelerskan Carol Arthur dog den 1 november 85 år gammal efter en lång kamp med Alzheimers sjukdom.

Stjärnan dök upp i ett antal Mel Brooks -filmer tillsammans med sin avlidne man Dom DeLuise, inklusive hit 1974 Blazing Saddles där hon spelade Harriet Van Johnson.

Carol karriär inkluderade också scenen, och hon debuterade på Broadway i Noel Cowards komedi High Spirits 1964.

Eddie Hassell

Eddie Hassell spelade på NBC -serien Surface (Bild: FilmMagic)

Skådespelaren Eddie Hassell dog den 1 november 30 år gammal efter att ha blivit skjuten.

Hassell hade roller i olika tv -program, inklusive Surface, Devious Maids och Family Weekend. Han hade också ett antal cameos i program inklusive Southland, Bones och Warrior Road.

Eddie fick en nominering för en Critics & apos; Choice Movie Award för bästa skådespelarensemble och medverkade i den Oscar -nominerade filmen The Kids Are All Right.

Nikki McKibbin

Nikki McKibbin var en tävlande på debutsäsongen av American Idol, tillsammans med Kelly Clarkson (Bild: Getty Images)

American Idol -stjärnan Nikki McKibbin dog den 1 november 42 år gammal efter att ha drabbats av en hjärnaneurysm, enligt TMZ.

Nikki uppträdde under den första säsongen av talangprogrammet 2002. Hon slutade trea, bakom Justin Guarnini och vinnaren Kelly Clarkson.

Justin hyllade henne på Instagram och kallade henne en `` eldig, rolig dam som kunde sjunga Helvete ur en rocklåt med samma typ av lätthet och kommando som hon kärleksfullt använde för att klippa dig med sin twangy sydliga kvickhet. ''

OKTOBER

Sir Sean Connery

Sean Connery (Bild: Getty)

Sir Sean Connery dog ​​den 31 oktober vid 90 års ålder.

Den skotske skådespelaren var mest känd för att ha spelat James Bond i filmfranchisen, den första i en lång rad stjärnor som spelade rollen 007 på storbildsskärmen, som debuterade 1962 års doktor nr.

Under sina årtionden som sträckte sig över skådespelarkarriären vann Sir Sean en Oscar, två Baftas och tre Golden Globes och riddades av drottningen år 2000 för sina tjänster till filmdrama.

Julie Donaldson

Julie Donaldson var en populär programledare på Zetland FM (Bild: Kvällstidning)

Radiovärden Julie Donaldson dog den 31 oktober 50 år gammal efter att ha drabbats av coronavirus.

Donaldson presenterade The Morning Mix på Redcar -stationen Zetland FM.

En talesman för Zetland FM sa: 'Julie var en underbar kvinna som var en inspiration för alla hon träffade.

'Hon brann för att stödja lokalsamhället i Redcar och Cleveland och arbetade outtröttligt för att främja lokala grupper, välgörenhetsorganisationer och organisationer.

Louis Troyano


Luis Troyano var finalist 2014 års utgåva av Bake Off


Stora brittiska Bake Off -stjärnan Luis Troyano dog i oktober 48 år gammal efter en kamp med matstrupscancer.

Luis uppträdde i 2014 års serie av succébaksshowen, vilket tog sig till finalen och slutade som tvåa.

Efter tävlingen släppte han en kokbok och öppnade ett bageri i hemstaden.

Hans agent Anne Kibel postade på Twitter: 'En fantastisk man med kärlek till bakning som såg honom ta sig till finalen i GBBO, skriva en underbar bok, Bake It Great och göra så mycket mer. Alltid i våra tankar. '

Nate Burrell

Nate Burrell dök upp i A & E -dokumentärer 60 dagar

Den amerikanska TV -stjärnan Nate Burrell dog den 31 oktober i åldern efter att ha tagit sitt liv.

Nate dök upp i showen 60 dagar, som såg honom och åtta andra människor frivilligt gå in i fängelse i två månader under antagna identiteter för att belysa frågor i det amerikanska kriminalvården.

Burrell hade tidigare tjänstgjort som sjöman i fyra år, vilket inkluderade två turer i Irak.

Marius Zaliukas

Marius Zaliukas skrev på för Rangers 2014 (Bild: Daily Record)

Fotbollsspelaren Marius Zaliukas dog den 31 oktober 36 år gammal efter att ha kämpat med sjukdom.

Under sin karriär hade den litauiske mittbacken varit kapten på skotska sidan Hearts, och hade också stints på Rangers och Leeds United.

Zaliukas spelade för sitt land i internationella spel från 2006 till 2016.

Nobby Stiles

Nobby Stiles (Bild: Getty)

Englands VM-vinnare Nobby Stiles dog den 30 oktober, 78 år gammal, efter en lång sjukdom.

Stiles var en stor del av Three Lions -sidan som vann turneringen 1966 och totalt tjänade han 28 landskamper för sitt land.

Han gjorde också 311 matcher för Manchester United mellan 1960-71 och var en del av den sida som blev den första engelska klubben som vann Europacupen, när de slog Benfica i finalen på Wembley 1968.

JJ Williams

JJ Williams (till höger) var en väl respekterad walisisk rugbystjärna (Bild: S&G och Barratts/EMPICS Sport)

Rugbyspelaren JJ Williams avled den 29 oktober, 72 år gammal.

Williams var en tidigare Wales- och irländsk och irländsk lejonvinge som gjorde 12 försök på 30 matcher för Wales. Han vann också Grand Slams 1976 och 1978, samt fyra trippelkronor mellan 1976 och 1979.

Bobby Ball

Komikern Bobby Ball dog vid 76 års ålder (Bild: Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock)


Komikern Bobby Ball dog den 28 oktober 76 år gammal efter att ha testat positivt för coronavirus.

Ball - det riktiga namnet Robert Harper - var hälften av den legendariska komiska dubbelakten Cannon och Ball tillsammans med sin bästa vän Tommy Cannon. Paret dök upp på sin egen ITV -show i nio år, och Bobby fortsatte senare att visas i Last of the Summer Wine and Heartbeat. Han var också en deltagare i 2005 -serien av I & apos; m A Celebrity.

Billy Joe Shaver

Billy Joe Shaver arbetade med ett antal ikoniska artister (Bild: Getty Images Nordamerika)

Musikern Billy Joe Shaver avled den 28 oktober 81 år gammal efter att ha drabbats av en stoke.

County -musikstjärnan var mest känd för spåren Georgia on a Fast Train, Honky Tonk Heroes, Live Forever och Old Five and Dimers Like Me.

Under sin karriär skrev han låtar för artister som Elvis Presley och Johnny Cash, och nominerades till Grammy 2007 för hans album Everybody's ap.

Tony Wyn-Jones

Tidigare Radio One DJ Tony Wyn-Jones gick bort vid 77 års ålder

Tidigare DJ: n Tony Wyn-Jones dog den 26 oktober 77 år gammal efter en lång sjukdom.

Sändaren Tony fick berömmelse på Radio One och arbetade för BBC från 1969 till 1973. Senare fortsatte han med att hantera ett antal nöjesställen innan han gick in i lokala myndigheter och tjänstgjorde i Neath Port Talbot Council och Blaenhonddan Community Council.

Hans fru Glenys reflekterade över sin karriär: ”Han brukade gå runt på semesterlägerna Djing med Radio 1 och när jag kunde få ledigt skulle jag följa med honom. Det var spännande och och han träffade några stora namn inom musik som Cliff Richard, The Fortunes, Badfinger.

Johnny Leeze

Johnny Leeze (mitten) repriserade sin Emmerdale -roll år 2000

Skådespelaren Jonny Leeze avled den 25 oktober 78 år gammal efter en kort sjukdom.

Leeze var mest känd för att ha skildrat Ned Glover i ITV -tvålen Emmerdale från 1994 till 1999.

Stjärnan tyckte också om en karriär inom stand-up-komedi och hade en kort period på Coronation Street 1985 och spelade karaktären Harry Clayton.

Frank Bough

BBC TV -presentatör och läktarstjärna Frank Bough dog i en ålder av 87 år

Tv -presentatören Frank Bough dog den 21 oktober, 87 år gammal.

Boughs långa karriär började 1964 efter att han tog över värdplikten på BBC -showen Sportsview. Han fortsatte sedan med att visas på Nationwide och Breakfast Time, innan han flyttade till BBC: s flaggskeppssportshow Grandstand, och arrangerade den regelbundet mellan 1968 och 1983.

Frank frontade senare många program på ITV och Sky, innan han gick i pension 1998.

Champion Marginal

Marge Champion var den verkliga modellen för Disney -prinsessan Snow White (Bild: Getty Images)

Dansaren och Broadway -stjärnan Marge Champion dog den 21 oktober 101 år gammal.

Champion medverkade i ett antal MGM -musikfilmer tillsammans med sin danspartner och make Gower Champion, där Marge vann en Emmy för sin tur i Queen of the Stardust Ballroom.

Hennes pappa, en danslärare i Hollywood, var nära vänner med Walt Disney, vilket ledde till att Marge fungerade som den verkliga modellen för Snövit i studioens debutfilmslängd -animering.

Hon gav också en dansreferens för Dopey och arbetade vidare med andra Disney -hits från 1940 -talet, modellerade för Blue Fairy i Pinocchio, Hyacinth Hippo i Fantasia och Mr Stock i Dumbo.

James Randi

Den magiska mannen James Randi debunkade övernaturliga påståenden (Bild: Getty Images)

Trollkarlen James Randi dog av åldersrelaterade orsaker den 20 oktober, 92 år gammal.

Den prisbelönta illusionisten Randi använde sin skicklighet för att avslöja dem som felaktigt påstår sig ha paranormala förmågor, avlägsna sinneläsare och spökviskare & falska helare.

Spencer Davis

Spencer Davis åtnjöt sjökortsframgång med sitt band (Bild: John Atashian/Getty Images)

Musikern Spencer Davis dog den 19 oktober 81 år gammal efter en hjärtattack.

Davis grundade det topplistade beatbandet The Spencer Davis Group 1963 och åtnjöt en rad hits inklusive Keep on Running, I & apos; m A Man och Gimme Some Lovin & apos ;. Den senare har varit med i soundtracken till ett antal hitfilmer, till exempel The Blues Brothers och Notting Hill.

Radio Carolines Suzy Wilde sa på Twitter 'Han var en så härlig man, generös och snäll, varm och rolig, och kommer att saknas mycket. '

Tony Lewis

Outfield -sångaren Tony Lewis dog & plötsligt och oväntat & apos; 62 år

Musikern Tony Lewis dog den 19 oktober, 62 år gammal.

Lewis var en sångare i The Outfield, bildad 1984. Deras mest kända låtar inkluderar All the Love, Say It Isn & tos So t Your Love.

I ett uttalande på sociala medier sa hans publicist Bari Lieberman 'Tony Lewis arv kommer att leva för evigt genom hans vackra familj och hans legendariska musik.'

Jose Padilla

DJ José Padillas Ibiza -uppsättningar vann honom legioner av fans (Bild: Facebook)

DJ Jose Padilla dog den 18 oktober 64 år gammal efter en kamp med tjocktarmscancer.

Padilla uppnådde berömmelse på 1990 -talet som en av Ibizas främsta DJ: er tack vare sina uppsättningar på den berömda Cafe del Mar -platsen i San Antonio.

Dana Baratta

Författaren och producenten Dana Baratta dog den 18 oktober 59 år gammal efter komplikationer av äggstockscancer.

Baratta arbetade med ett antal hyllade och populära shower, inklusive Dawson's Creek, Private Practice, Jessica Jones och Providence.

Hennes karriär inkluderade också film, samproducerade familjefilmen Andre 1994 och debuterade som skådespelare på storbildsskärmen 2000 med Chuck & Bass.

Dawnsons Creek -stjärna Joshua Jackson sa på Twitter: 'Jag tror att hon är anledningen till att jag var i DC och var en riktigt mild och snäll själ.'

Doreen Montalvo

NEW YORK, NY - 17 JULI: Skådespelerskan Doreen Montalvo deltar i de årliga Broadway Stands Up For Freedom

Broadway -stjärnan Doreen Montalvo medverkade i scenversionen av Mrs Doubtfire

Skådespelerskan Doreen Montalvo dog den 17 oktober 56 år gammal efter en stroke.

Scenstjärnan Montalvo dök upp i Broadway -produktionen av Mrs Doubtfire, en musikalisk bearbetning av filmen Robin Williams. Hon spelade också in Steven Spielbergs nya version West Side Story och In The Heights, som båda ännu inte släppts.

Anthony Chisholm

Anthony Chisholm dök upp på HBO -serien Oz

Skådespelaren Anthony Chisholm dog den 16 oktober 77 år gammal.

Chisholms karriär sträckte sig över filmer, TV och scen. På den stora skärmen spelade han i Spike Lee-filmen Chi-Raq, Adam Sandler-komedin Reign Over Me och Going In Style, regisserad av Zach Braff.

Hans tid som Burr Redding under tre säsonger av det ikoniska HBO -fängelsedramat Oz gav honom mycket hyllning, och han uppnådde också framgångar på Broadway med framträdanden i Two Trains Running, Jitney och Radio Golf, den senare fick en Tony -nominering.

Gordon Haskell

Gordon Haskell var en tidigare medlem av King Crimson (Bild: Redferns)

Musikern Gordon Haskell dog 74 år gammal.

Haskell hade varit sångare och basist med bandet King Crimson innan han började en solokarriär. Han missade arrowly en jul nummer 2001 2001 med sitt spår How Wonderful You Are, som landade nummer två bakom Robbie Williams och Nicole Kidmans omslag av Somethin & apos; Korkad.

Populariteten för hans singel ledde till att han landade ett skivkontrakt med Warner Bros och släppte det framgångsrika soloalbumet Harry & apos; s Bar.

Rhonda Fleming

Rhonda Fleming var 97 år gammal när hon gick bort (Bild: WireImage)

Skådespelerskan Rhonda Fleming dog den 14 oktober 97 år gammal.

Den amerikanska stjärnan var känd som drottningen av Technicolor efter att ha arbetat med tidiga färgfilmer på 1940- och 1950 -talet.

Hennes karriär inkluderade roller i filmer som Alfred Hitchcock's Spellbound, The Spiral Staircase, A Connecticut Yankee i King Arthur's Court.

Paul Matters

Den tidigare AC/DC -basgitarristen Paul Matters dog den 14 oktober.

Matters gick med i det legendariska rockbandet 1975 efter att deras High Voltage -album släpptes och ersatte den ursprungliga basisten Larry Van Kriedt.

Han fick sedan sparken bara några veckor senare med Mark Evans som klev in i hans skor.

Frågor & apos; döden tillkännagavs på Facebook av hans vän Rod Wescombe, som sa att musiker hade levt ett & apos; tillbakadragen liv & apos; under de senaste åren med den unga rock and roll -livsstilen i hans ungdom som orsakade honom hälsoproblem.

Wescombe skrev: '& apos; Chockad och ledsen att höra om Paul Matters bortgång.'

Sankt hund

Den kaliforniska rapparen Saint Dog var en del av hiphop -kollektivet Kottonmouth Kings

Rapparen Saint Dog dog den 12 oktober 44 år gammal efter att ha lidit av andningssvårigheter.

Stjärnan, vars riktiga namn Steve Thronson, var en av de ursprungliga medlemmarna i Kottonmouth Kings, en hiphopgrupp som grundades i södra Kalifornien 1996.

Förutom sitt arbete med bandet släppte han också sitt eget material och lanserade sitt första soloalbum Ghetto Guide 2004.

Hans ledning hyllade honom på Instagram: 'Saint var en unik individ som hade en djupgående inverkan på alla han kom i kontakt med.

'Medan Saint inte längre är med oss, kommer hans musik att leva för alltid. Vila lugnt, kung.

Conchata Ferrell

Conchata Ferrell spelade Berta under alla tolv säsonger av CBS -komedin Two and a Half Men

Skådespelerskan Conchata Ferrell dog den 12 oktober 77 år gammal efter att ha lidit av komplikationer efter en hjärtattack.

Hennes största roll var Bertas roll på sitcom Two and a Half Men, som fick henne att landa två Emmy -nomineringar. Hon fick också en Emmy -nominering för sin skildring av Susan Bloom i det juridiska drama LA Law.

Nyligen dök hon upp i Netflix & The Ranch, tv -film A Very Nutty Christmas och kommande film Deported.

Carmen Sevilla

Carmen Sevilla var en spansk skådespelerska och sångerska (Bild: Europa Press via Getty Images)


Skådespelerskan Carmen Sevilla avled den 9 oktober 89 år gammal efter en kamp med Alzheimers sjukdom.

Den Oscar-nominerade spanska stjärnan debuterade i filmen Jalisco Sings i Sevilla från 1948 innan hon spelade i en rad stora skärmklassiker, inklusive King of Kings, The Troublemaker och Antony & Cleopatra där hon spelade tillsammans med Charlton Heston.

Bunny Lee

Musikpionjären Bunny Lee var en stor spelare på den brittiska reggaescenen

Musikproducenten Bunny Lee dog den 7 oktober 79 år gammal.

Född Edward O & apos; Sullivan Lee i Kingston, Jamaica, var Lee en pionjär för 70-talets reggaescen i Storbritannien efter att ha brutit sig in i musikindustrin under 60-talet tack vare sin reggaestjärna svåger Derrick Morgan.

Bunny samarbetade med ett antal artister under sin karriär, inklusive Max Romeo, Johnny Clarke och Beenie Man.

Johnny Nash

Johnny Nash var en älskad reggaeikon (Bild: Getty Images)

Musikern Johnny Nash avled den 6 oktober 80 år gammal.

Den amerikanska reggaesångaren låtskrivare krediteras för att ha hjälpt till att få genren till amerikansk publik tack vare hans 1972 smash hit singel I Can See Clearly Now.

Nash var den första icke-jamaicanen som spelade in reggae i Kingston, Jamaica och var också vän med Bob Marley. Johnny fortsatte med att starta Marleys karriär.

Eddie Van Halen

(Bild: Getty Images)

Van Halen grundare Eddie Van Halen gick bort den 6 oktober. Efter en långvarig kamp med halscancer spred sig den världsberömda gitarristens cancer så småningom till andra delar av kroppen.

Margaret Nolan

Margaret Nolan medverkade i en rad klassiska filmer från 1960 -talet (Bild: Getty Images)

Skådespelerskan Margaret Nolan dog den 5 oktober 76 år gammal.

Nolan var en före detta Bond -tjej och medverkade i spionens utflykt Goldfinger 1964, som spelade rollen som Dink.

Hon medverkade också i ett antal ikoniska brittiska filmer från tiden, till exempel The Beatles & apos; A Hard Day's Night, Carry On Girls and No Sex Please Vi är britter.

Margaretas karriär inkluderade också tv -program, med roller i Steptoe & Son, The Likely Lads, The Sweeney och Morecambe & Wise.

Filmregissören Edgar Wright hyllade henne online: 'Hon var så rolig, skarp och, som du kan föreställa dig, full av de mest fantastiska historierna.

'Jag är så glad att jag lärde känna henne. Mitt hjärta går till hennes familj och alla som älskade henne. Hon kommer att saknas mycket.

Clark Middleton

Förutom skådespeleri regisserade och producerade Clark Middleton också (Bild: AFP via Getty Images)


Skådespelaren Clark Middleton dog den 4 oktober 63 år gammal efter att ha insjuknat i West Nile -virus.

Middleton hade anmärkningsvärda roller på ett antal tv -program, inklusive Law & Order, The Blacklist och 2017 -återupplivningen av Twin Peaks. Han spelade också upp på den stora skärmen, med framträdanden i Birdman, Sin City och Kill Bill: Vol 2.

Hans fru Elissa skrev på Twitter: 'Jag kan inte räkna hur många gånger han sa' Ge världen ditt bästa och det bästa kommer tillbaka till dig ', citerar sin far Mel. Och han menade det! Han är i ljuset, glad och fri och skickar kärlek. '

Kenzo Takada

Kenzo Takada skapade parfym- och modemärket Kenzo (Bild: AFP via Getty Images)

Japanska designern Kenzo Takada dog den 4 oktober 81 år gammal efter att ha drabbats av coronavirus. Takada var grundaren av det internationella parfym-, kläd- och hudvårdsföretaget Kenzo.

Född i Japan 1939 flyttade modeikonen till Paris 1965 där han så småningom öppnade sin flaggskeppskläderbutik 1976. Kenzo expanderade till dofter under 1980 -talet.

Under sin karriär bärdes Takadas mönster av ett antal kändisar, inklusive Rihanna och Beyonce.

Thomas Jefferson Byrd

Thomas Jefferson Byrd medverkade i ett antal Spike Lee -filmer (Bild: WireImage)

Skådespelaren Thomas Jefferson Byrd dog den 3 oktober 70 år gammal. Stjärnan dödades i en skottlossning.

Byrd arbetade ofta med den legendariska regissören Spike Lee, medverkade i hans filmer Clockers, Get on the Bus, Bamboozled, Chi-Raq, Red Hook Summer, Girl 6 och Da Sweet Blood of Jesus.

Hans lilla skärmkarriär innehöll roller i In the Heat of the Night Mama Flora's Family, Law & Order: Criminal Intent and She's Gotta Have It.

DJ Cookie Monsta

Den brittiska dubstepartisten DJ Cookie Monsta gick bort vid 31 års ålder (Bild: Instagram)


DJ Cookie Monsta dog 31 år gammal.

Det riktiga namnet Tony Cook, den Nottingham-födda dubstepartisten var mest känd för spåren Blurgh och Ruff.

Med -DJs hyllade honom online. MURT DONKEY skrev: 'Fan ... RIP till den absoluta legenden Cookie Monsta. En annan påminnelse om hur skört livet kan vara.

SEPTEMBER

Frank Windsor

Frank Windsor medverkade i ett antal klassiska brittiska tv -program (Bild: EXPRESS TIDNINGAR)

Skådespelaren Frank Windsor dog den 30 september, 92 år gammal.

Windsors mest kända roll var John Watt i polisdrama Z-Cars, mellan 1962 och 1965. Frank medverkade också i Casualty, EastEnders och Peak Practice.

Stjärnans karriär inkluderade teatern, framför allt i en produktion av What the Butler Saw tillsammans med Prunella Scales.


Helen Reddy

Helen fick berömmelse efter att ha anlänt till New York som en 24-årig ensamstående mamma med bara 200 dollar till sitt namn. (Bild: REUTERS)

Sångerskan Helen Reddy dog ​​den 29 september 78 år gammal efter en kamp med demens.

Den australiensiska stjärnans musikkarriär tog fart på 70-talet, och hon var världens mest sålda kvinnliga sångare 1973 och 1974.

Hennes mest kända spår var I Am Woman, som gav henne en Grammy och gjorde henne till en feministisk ikon.

I ett uttalande på hennes Facebook -sida sa Helenas familj: 'Hon var en underbar mamma, mormor och en verkligt formidabel kvinna. Våra hjärtan är krossade. Men vi tröstar oss med vetskapen om att hennes röst kommer att leva för alltid. '

Dean Jones


Dean Jones från Australien slog under Lavinia Duchess of Norfolk XI kontra Resten av världens XI cricketmatch som hölls på Arundel den 9 augusti 1987. Lavinia Duchess of Norfolk XI vann med fem wickets. (Foto av David Munden/Popperfoto via Getty Images/Getty Images)

Dean Jones & apos; crickets karriär sträckte sig över flera länder som både spelare och tränare

Tidigare cricketspelaren Dean Jones dog den 24 september, 59 år gammal, efter en hjärtattack.

Den australiensiska slagmannen spelade först för sitt land 1984 för en en-dags landskamp mot Pakistan.

På 1990 -talet spelades i England och gjorde framträdanden för Durham och Debryshire. Jones hade också coachning i Pakistan och Afghanistan. Senare fortsatte han att bli kommentator.

Juliette Greco


Juliette Grecos karriär sträckte sig över mer än 50 år (Bild: AFP via Getty Images)

Musikern Juliette Greco dog den 23 september, 93 år gammal, efter en stroke.

Den franska artisten var en stilikon och debuterade sång i parisisk kabaret efter andra världskriget och sjöng texter från författare som Jean-Paul Sartre.

Hennes mest kända spår inkluderar 'Tell me about love', 'I am as I am' och 'If you can imagine yourself'.

Archie Lyndhurst


Archie Lyndhurst gick bort 19 år gammal (Bild: Instagram)

Skådespelaren Archie Lyndhurst dog den 22 september 19 år gammal.

Sonen till Only Fools and Horses -stjärnan Nicholas Lyndhurst, Archie hade följt i sin fars fotspår, landat en roll i CBBC -serien So Awkward och senare medverkat i Bad Education and Casualty.

Den nära vän Sophia Dall & apos; Aglio hyllade honom på Instagram: 'Du var ljuset i rummet, även på en dålig dag, och förde oss alla samman. Det är sant, saker kommer inte att vara desamma utan dig, men medan du var här gjorde du inget annat än ditt bästa för att göra människor lyckliga.

Michael Lonsdale

Den franske skådespelaren och regissören Michael Lonsdale var också författare

Skådespelaren Michael Lonsdale avled i sitt hem i Paris den 21 september i åldern 89. - hans agent Olivier Loiseau bekräftade, enligt AFP.

Michael är mest känd för att ha spelat Bond Villan Hugo Drax i filmen Moonraker 1979 mot Roger Moore.

Hollywood -skådespelaren var också känd som detektiven Claude Lebel 1973: s spionfilm The Day of the Jackal och som. M. i Dagens rester. 2005 medverkade han också i Steven Spielbergs historiska drama München.

2011 vann han Frankrikes Cesar för bästa biroll 2011 för sin roll i Xavier Beauvois 'Of Gods and Men.
Han författade också ett antal böcker - inklusive Love Will Save the World och My Paths of Hope.

Jackie Stallone

(Bild: Corbis via Getty Images)

Jackie Stallone dog den 21 september i en ålder av 98. Mor till Sylvester Stallone, hon gick bort av okända orsaker.

Förutom att vara mamma till Hollywood -legenden Sylvester och sångaren Frank, var Jackie också mamma till sen skådespelerska Toni D'Alto.

Jackie var en excentrisk och flamboyant personlighet, känd berömd astrolog och kvinnors brottningspromotor.

Hon var gift tre gånger. Hennes första make, Frank Stallone Sr, var far till hennes två söner.

Frank Stallone publicerade nyheterna på Facebook och Instagram och sa:

'I morse förlorade mina bröder och jag vår mamma Jackie Stallone. Hon var mor till fyra barn, Tommy, Sylvester, Frankie och min avlidna syster Toni Ann. Hon var en anmärkningsvärd kvinna som tränade varje dag full av spunk och orädd. '

Tommy DeVito


LAS VEGAS - 11 JANUARI: Tommy DeVito, originalgitarrist i popgruppen The Four Seasons, anländer till den stora invigningsfesten för Rao på Caesars Palace 11 januari 2007 i Las Vegas, Nevada. (Foto av Ethan Miller/Getty Images för Caesars)

Tommy DeVito var en av grundarna av The Four Seasons

Sångaren Tommy DeVito dog den 21 september, 92 år gammal, efter att ha drabbats av coronavirus.

DeVito var en av de ursprungliga medlemmarna i The Four Seasons, doo-wop-gruppen vars största hits inkluderar klassiska låtar Sherry, Big Girls Don & apos; t Cry och Walk Like A Man. Tommy och de andra medlemmarna infördes i Rock and Roll Hall of Fame 1990.

EJ Osborne

EJ Osborne presenterade & apos; upcycling & apos; visa pengar för ingenting på BBC One

TV -presentatören EJ Osborne dog den 21 september 45 år gammal på hospice i Somerset.

Woodworker EJ var värd för BBC One -programmet Money for Nothing, där showens team återställde kasserade föremål och förvandlade dem för att säljas.

Hans medstjärna Sarah Moore skrev på Instagram: 'Han rörde oss djupt med sin uppenbara livslust, energi och engagemang.

Lee Kerslake

Lee Kerslake (Bild: Redferns)

Lee Kerslake, tidigare trummis för Ozzy Osbourne och bandet Uriah Heep, dog den 19 september, 73 år gammal, efter en kamp med prostatacancer.

I ett uttalande till Högre , Bekräftade Lee & apos; s bandkompis Uriah Heep, Ken Hensley, trummisens död under de tidiga lördagsmorgonen.

Det lyder: 'Det är med de tyngsta hjärtan som jag delar med er att Lee Kerslake, min vän på 55 år och den bästa trummisen jag någonsin spelat med, förlorade sin kamp mot cancer vid 03:30 imorse.

'Han dog fredligt, prisa Herren, men han kommer att saknas fruktansvärt

'Jag vet att många av er bad för att han inte skulle lida och jag tackar er för det och nu när Lee är i fred bör våra tankar och böner vända sig till hans fru Sue som kommer att behöva allt stöd hon kan få just nu . '

Pamela Hutchinson

Emotions -stjärnan Pamela Hutchinson dör efter år av hälsokamp

Pamela Hutchinson -sångare från R & B -gruppen 'The Emotions' dog den 18 september, 61 år gammal, efter att ha kämpat med flera hälsoutmaningar i flera år.

Pam blev känd för den Grammy-vinnande soul/R & B-sånggruppen The Emotions, som hade en stor hit med The Best Of My Love och So I Can Love You.

Bandet började som gospelsångare på Chicargo på 60 -talet och samarbetade med Earth, Wind & Fire Maurice White och skrev på det ikoniska disco -spåret Boogie Wonderland.

Hon gick med i familjegruppen i mitten av 1970-talet och var yngre syster till bandmedlemmarna Sheila, Wanda och Jeanette Hutchinson.

Men de blev en popsensation 1977 med succéspåret The Best Of My Love.

Gruppen publicerade på Facebook

'Ett så vackert levt liv förtjänar att bli vackert ihågkommen. Vi älskar dig, Pamela! '

Ruth Bader Ginsburg

Hon dog på grund av komplikationer av metastatisk bukspottkörtelcancer (Bild: AFP via Getty Images)

Högsta domstolen i Amerika Ruth Bader Ginsburg gick bort den 18 september, 87 år gammal.

Domaren hade en framstående karriär som sträckte sig över decennier, innan han höjdes till högsta domstol i USA.

Ofta firade hon för sitt röststöd för jämställdhet, och hennes senare liv fick henne att få en kultikonstatus.

Hon dog av komplikationer från metastatisk bukspottkörtelcancer, mindre än 45 dagar från presidentvalet i USA 2020 där Donald Trump kommer att slåss för en andra mandatperiod.


Alien Huang

Alien Huangs karriär sträckte sig över musik, tv och mode (Bild: Getty Images)


Skådespelaren Alien Huang dog den 16 september, 36 år gammal.

Smeknamnet & apos; Little Ghost & apos; av sina fans var den taiwanesiska stjärnan också sångare, TV -presentatör och modedesigner. Huang var tidigare medlem i det taiwanesiska bandet Cosmo och det japanska pojkbandet HC3.

Han hade också olika tv -roller samt sin egen klädlinje.

Pat Tasty


Älskade irländska jockey Pat Smullen vann flera mästerskap (Bild: Getty)

Jockey Pat Smullen dog den 15 september 43 år gammal efter en kamp med bukspottskörtelcancer.

Smullen var nio gånger irländsk mästare och vann European Classic 12 gånger. 2016 red han Harzand till seger i Epsom Investec Derby.

Sei Ashina

(Bild: Getty Images)

Skådespelerskan Sei Ashina dog den 14 september 36 år gammal.

Det riktiga namnet Igarashi Aya, den japanska stjärnan är mest känd för sin roll i filmen Silk 2007, med Michael Pitt och Keira Knightley i huvudrollen.

Hon spelade också huvudrollen i Nanase: The Psychic Wanderers och medverkade i tv -serier

James Drury

James Drury dog ​​vid 85 års ålder den 6 april.

Hollywood-skådespelaren spelade huvudrollen i The Virginian, en av de längsta västern i tv-historien.

Hans assistent, Karen Lindsey, bekräftade de sorgliga nyheterna på Facebook och sa att skådespelaren hade dött av naturliga orsaker.

Stjärnan dök också upp i flera västern på storskärmen, inklusive Ten Who Dares 1960 och Ride the High Country 1962.

Han var mest känd för sin roll som den no-nonsense arbetsledaren för Shiloh Ranch i tv-serien The Virginian.

dec och ashley roberts

Hedra Blackman

Hedra Blackman som Pussy Galore i Goldfinger (Bild: Graham Young)

Bond Girl Honor Blackman dog vid 94 års ålder den 6 april.

Skådespelerskan var mest känd för sin roll som Pussy Galore, samt medverkade i The Avengers och A Night to Remember.

Hon dog fredligt av naturliga orsaker i sitt hem i Sussex.

Hennes familj sade i ett uttalande till Väktaren : 'Hon dog fredligt av naturliga orsaker i sitt hem i Lewes, Sussex, omgiven av sin familj.

'Hon var mycket älskad och kommer att saknas mycket av hennes två barn Barnaby och Lottie, och barnbarnen Daisy, Oscar, Olive och Toby.'

Vinolia Mashego

Vinolia Mashego (Bild: Facebook)

Sydafrikanska tv -programledaren Vinolia Mashego dog vid 56 års ålder.

Generationsstjärnan, allmänt känd som V-Mash, rapporteras ha dött i sömnen i sitt hem i Mamelodi, Pretoria.

Enligt Sowetan Live , Vinolias syster Prelley Seale fick reda på sin systers död på morgonen den 6 april.

Prelley sa: ”Det är sant. Vi fick beskedet i morse.

'Vi är fortfarande chockade och vi vet inte vad som hände med henne.'

James King

Min 600lb livsstjärna James King (Bild: TLC/Youtube)

Min 600-lb Life-stjärna James king gick bort i en öm 49 år den 3 april.

Reality -tv -favoriten dog efter 'flera olika hälsoslag'.

James & apos; familj bekräftade nyheten för TMZ med en hjärtvärmande hyllning till den unga pappan till sex.

Han dog på Saint Thomas Midtown Hospital medan hans dödsannons firade James som en 'kärleksfull' make, son, bror, pappa och farfar.

Bill Withers

Bill Withers (Bild: Getty)

Sångaren Bill Withers dog den 3 april, 81 år gammal.

Den amerikanska musikikonen hade förlorat en kamp med ett pågående hjärtsjukdom.

Född 4 juli 1938 i Slab Fork, West Virgina, fick soulsångaren namnet William Harrison Withers. Mest känd för sin smash hit Ain & apos; t No Sunshine, Withers & apos; andra välkända spår inkluderar Lean On Me, Lovely Day och Use Me Up.

Bill Withers död 81 år gammal.

Eddie Large

(Bild: MDM)


Komikern Eddie Large dog den 2 april efter att ha drabbats av coronavirus.

Eddie, tillsammans med lustig Syd Little, utgjorde en av Storbritanniens mest älskade komediduos, som var kända som Little And Large.

Han dog ensam på sjukhuset utan att hans familj eller vänner fick besöka honom på grund av de strikta reglerna för att bromsa spridningen av viruset.

Hans son Ryan McGinnis spräckte de sorgliga nyheterna på Facebook och berättade för familj och vänner att hans skotska komikapappa hade gått bort vid 78 års ålder.

Logan Williams


Logan var mest känd för sin roll som Barry Allen i CW's The Flash (Bild: IMDB)


Skådespelaren Logan Williams dog den 2 april, 16 år gammal. Orsaken till hans död har inte offentliggjorts.

Den unga stjärnans mest kända roll var i CW -superhjälteserien The Flash. Han skildrade en yngre version av huvudpersonen Barry Allen. Williams dök också upp i Hallmark -showen When Calls the Heart som Miles Montgomery.

MARS

Joe Diffie

Joe Diffie var en älskad amerikansk countrymusikstjärna

Countrymusiksångaren Joe Diffie dog den 29 mars, 61 år gammal. Enligt hans publicist berodde hans död på coronaviruskomplikationer.

Diffie var en Grammy -vinnare och fick bästa countrysamarbetet med Vocals gong 1998. Han var också medlem i Grand Ole Opry, en berömd countrymusikshow varje vecka.

John Callahan


John Callahans karriär sträckte sig över ett antal olika amerikanska dramaserier (Bild: FilmMagic)

Skådespelaren John Callahan dog den 28 mars 66 år gammal efter en plötslig stroke.

Callahan medverkade i den amerikanska såpoperan All My Children som Edmund Gray från 1992 till 2005.

Under mitten av 80 -talet och början av 90 -talet hade han också roller på dramaserierna Santa Barbara och Falcon Crest.


Mark Blum


Coronavirus: Crocodile Dundee -skådespelaren Mark Blum dör 69 år gammal av bugkomplikationer

Skådespelaren Mark Blum dog den 25 mars 69 år gammal efter komplikationer av coronaviruset.

Bland Blums mest anmärkningsvärda framträdanden på stora skärmar fanns hans roller i Crocodile Dundee och Desperately Seeking Susan.

Han var också med i ett antal tv -program, inklusive Law and Order, NYPD Blue och The West Wing.


Kenny Rogers


Kenny Rogers var en countrymusikstjärna (Bild: Getty Images)


Kenny Rogers dog den 20 mars 81 år gammal.

Countrymusiklegenden hade en karriär som sträckte sig över mer än sex decennier och innehöll topplistor som The Gambler och Islands in the Stream, hans ikoniska duett med countrystjärnan Dolly Parton.

Hans musik gav honom många utmärkelser, inklusive två Grammys för spåren Lucille respektive The Gambler 1977 respektive 1979.

Rogers vände också sin hand till skådespeleri, medverkade i ett antal TV -filmer inspirerade av The Gambler, samt gjorde cameos i olika tv -program.



Lorenzo Brino

Lorenzo Brino var en före detta amerikansk tv -barnstjärna (Bild: Twitter)


Skådespelaren Lorenzo Brino dog den 9 mars 21 år gammal efter en bilolycka.

Brino var en före detta barnstjärna som var mest känd för sin skildring av Sam Camden i 90 -talets tv -program 7th Heaven. Han gick med i showen tillsammans med sin bror 1996 när de bara var fem månader gamla och var en del av rollbesättningen fram till 2001.


Max von Sydow

Max von Sydow död - Game Of Thrones och Star Wars -skådespelaren dör 90 år gammal (Bild: Reuters)



Skådespelaren Max von Sydow gick bort den 8 mars, 90 år gammal.

Hans karriär sträckte sig över många kultfavoriter inklusive Star Wars och Game of Thrones.

Dave Rainford

Quizmästaren Dave Rainford var en populär medlem i Eggheads -teamet

Eggheads -stjärnan Dave Rainford avled 49 år gammal.

Rainford var en allmän kunskapsexpert som var en fanfavorit på BBC frågesport. Han gick med i programmet efter ett framträdande på Who Wants to Be a Millionaire 2015 som fick honom att vinna 250 000 pund.

Eggheads -värden Jeremy Vine ledde hyllningarna på Twitter: 'Dave Tremendous Knowledge Rainford, känd för att vara förbjuden från pubquizmaskiner i Manchester, var det bästa företaget efter en inspelning: alltid roligt och sällskapligt.

'Jag såg honom aldrig arg eller generös, inte en gång.'

Danny Tidwell

Dansaren Danny Tidwell dog efter att ha varit inblandad i en bilolycka (Bild: Fox)


Professionella dansaren Danny Tidwell dog den 6 mars 35 år gammal efter en bilolycka.

Tidwell blev en amerikansk dansstjärna efter sitt framträdande på den tredje säsongen av amerikanska talangprogrammet So You Think You Can Dance? under 2007.

Han fortsatte med att dyka upp i andra realityprogram inklusive Dancing with the Stars och American Idol.


Nicholas Tucci


Nicholas Tucci medverkade i Channel Zero


Skådespelaren Nicholas Tucci dog den 3 mars 38 år gammal efter en kamp mot cancer.

Tucci var mest känd för sina framträdanden i skräckprogrammet Channel Zero och Netflix -thrillern You & apos; re Next.

Barbara Crampton, en av Nicholas & apos; medstjärnor, hyllade honom på sociala medier: 'Rip dear, sweet friend Nicholas Tucci. Jag hade turen att arbeta med honom två gånger på dig & apos; RE NEXT & CHANNEL ZERO.

'Han är borta för tidigt men hans prägel på genren och våra hjärtan kommer aldrig att glömmas. Chillar i ODOKUMENTERAD, VÄRLIGST ÖN och rolig i LONG LOST och mer ... XX '

FEBRUARI

Michael Medwin


Michael Medwin medverkade i Carry On Nurse (Bild: Alan Davidson/REX)


Skådespelaren Michael Medwin dog den 26 februari, 96 år gammal.

Medwins mest kända roller inkluderar hans framträdande i Carry On Nurse och hans skildring av Don Satchley i deckaren Shoestring. Han spelade också in musikfilmen Scrooge 1970 tillsammans med Albert Finney.

Michaels karriär inkluderade också teater, med West End -produktioner som Man and Superman och What the Butler Saw. Han tilldelades ett OBE för tjänster till drama 2005.


Simon Warr

BBC -sändaren Simon Warr dog efter en kort kamp mot cancer


Simon Warr dog den 22 februari 65 år gammal efter att ha kämpat i bukspottskörteln och levercancer.

Sändaren och tidigare lärare arbetade på BBC Radio i över 20 år och dök upp på TV -serien That & apos; ll Teach & apos som rektor på Channel 4.

Boris Leskin

Boris Leskin gick bort vid 97 års ålder

Skådespelaren Boris Leskin dog den 21 februari, 97 år gammal.

Leskin föddes i Rumänien och medverkade i ett antal filmer från sovjetiden, så småningom tog det sig till Hollywood och medverkade i sci-fi-filmen Men in Black som kocken.

Han var också med i tv -programmet Third Watch och hade en roll i komedidramat Allt är belyst.

Bashar Barakah Jackson (Pop Smoke)

(Bild: WireImage)

Den amerikanska rapparen Pop Smoke dog den 19 februari, 20 år gammal.

Pop Smoke föddes i Brooklyn, New York, den 20 juli 1999.

Artisten var bara aktiv inom den amerikanska rap/grime -scenen i två år.

Hans första singel som blev populär var & apos; Welcome to the party & apos; som fanns på hans debutalbum & apos; Meet the Woo & apos;

Man tror att han dödades av en rivaliserande gängmedlem.

Ja & apos; net DuBois

Ja & apos; net DuBois medverkade i Roots and Charlie's Angels: Full Throttle (Bild: FilmMagic)


Skådespelerskan Ja & apos; net DuBois dog den 18 februari 74 år gammal.

DuBois var mest känd för sin roll i den amerikanska 70 -talssiten Good Times som Willona Woods. Hon dök också upp på Beverly Hills 90210, ER och Everybody Loves Raymond. Stjärnan uttryckte en karaktär på den animerade showen The PJs, vilket gav henne två Emmys.


Andrew Weatherall

Andrew Weatherall på bilden i november 2011 (Bild: Redferns)

Andrew Weatherall dog den 17 februari, 56 år gammal.

DJ: n och musikproducenten led av en lungemboli och avled på sjukhus, enligt ett uttalande från hans ledning.

Andrew - även känd som The Major - hittade först berömmelse med klubbens remix av Hallelujah för Happy Mondays, som han samarbetade med DJ Paul Oakenfold.

Han hjälpte också till med att producera World in Motion for New Order, Loaded och en remix av Primal Screams spår I 'm Losing More Than I & någonsin har.

Harry Gregg

(Bild: Actionbilder)

Tidigare Manchester United -målvakten och Münchens flygkatastrofhjälte Harry Gregg har avlidit i en ålder av 87 år.

Gregg, en nordirsk landskamp, ​​hjälpte till att rädda några av hans lagkamrater och andra passagerare ombord på planet som kom ner i München när United reste tillbaka från en Europacup i Sloggrad den 6 februari 1958.

Tjugotre passagerare ombord på planet dödades, däribland åtta United-spelare i första laget.

United -ikonen Bobby Charlton krediterar Gregg för att han räddade sitt liv efter kraschen, medan han också hjälpte till att dra en bebis från flygplanets vrak.

Gregg - som var tillbaka i United -målet bara två veckor efter katastrofen - fick en MBE 1995 och en OBE 2018, båda för sina tjänster till fotboll.

Målvakten är allmänt erkänd som en av de största stopparna som någonsin spelat för United och hävdade att han var fast besluten att inte bli ihågkommen för sina handlingar i München ensam.

Jason Davis

(Bild: Getty Images)


Disneys röstskådespelare Jason Davis har avlidit den 17 februari 35 år gammal.

Han var rösten för karaktären Mikey Blumberg i Disney -animerade serien Recess i fyra år och har under de senaste åren öppnat upp sig om hans kamp med missbruk.

Jason & # 39; s mamma, Nancy Davis Rickel, bekräftade hans död för The Hollywood Reporter, med orsaken fortfarande okänd.

I ett uttalande skrev Jason hjärtans sönder mamma: 'Jag är så trist att dela med mig av de sorgligaste nyheterna i mitt liv att min son Jason Davis gick bort i morse i Los Angeles.

Caroline Flack

Caroline Flack medverkade i en mängd olika tv -program (Bild: WireImage)

TV -presentatören Caroline Flack avled den 15 februari, 40 år gammal efter att ha tagit sitt liv.

En advokat för familjen Flack bekräftade att Caroline tog sitt liv och hittades i hennes lägenhet i östra London på lördagen.

En talesperson för familjen sade idag: ”Vi kan bekräfta att vår Caroline gick bort idag den 15 februari.

'Vi ber att pressen respekterar familjens integritet i denna svåra tid.'

Caroline ledde ett antal program under sin karriär, inklusive Gladiators, Love Island, The X Factor och I & apos; m a Celebrity Get Me Out Of Here Now.

Hon var också värd för en radioprogram på Heart tillsammans med Gethin Jones och dök upp som en tävlande på Strictly Come Dancing.


Esther Scott

Esther Scott är känd för sin roll i Boyz n da Hood

Amerikanska skådespelerskan Esther Denise Scott har avlidit den 14 februari, 66 år gammal, efter en hjärtattack.

Född i Queens, New York den 13 april 1953, debuterade Esther som röstskådespelerska i Star Wars, Ewoks.

Under hela sin 31 -åriga karriär medverkade hon i filmer och tv -program som The Geena Davis show, Transformers, Fun with Dick and Jane, Austin Powers in Goldmember.

Förmodligen kommer hennes mest anmärkningsvärda roll i filmen 1991, Boyz N the Hood.

Lindsey Lagestee

Lindsey Lagestee uppträdde med countrymusikbandet Dixie Crush (Bild: Facebook)

Countrysångerskan Lindsey Lagestee dog den 14 februari 25 år gammal efter att ha blivit påkörd av en bil.

Lagestee uppträdde som en del av Dixie Crush, ett populärt coverband i Mellanvästamerika. Hon var en av gruppens grundare.

John Shrapnel


John Shrapnel hade roller i Inspector Morse and Space: 1999 (Bild: Corbis via Getty Images)

Skådespelaren John Shrapnel dog den 14 februari 77 år gammal.

Förutom att ha medverkat i ett antal scenproduktioner som en del av Royal Shakespeare -företaget, spelade Shrapnel i Notting Hill och Gladiator och dök också upp i tv -programmet Waking the Dead.


Lynn Cohen

Lynn Cohen medverkade i 13 avsnitt av Sex and the City (Bild: Getty Images)


Skådespelerskan Lynn Cohen dog den 14 februari 86 år gammal.

Stjärnans mest kända roll var som Magda i succé -tv -serien Sex and the City, och hon fortsatte med att skildra karaktären i showens två stora skärmutflykter.

Cohen medverkade också i många avsnitt av Law and Order and Damages, samt medverkade i olika filmer, inklusive München och The Hunger Games: Catching Fire.


Raphael Coleman

Raphael Coleman

Raphael Coleman

Nanny McPhee -stjärnan Raphaël Coleman dog den 7 februari, bara 25 år gammal.

Raphaels styvfar Carsten Jensen tog till Facebook för att säga att Raphaël gick bort efter att ha kollapsat under en joggingtur och inte kunde återupplivas.

Förutom att han uppträdde som Eric Brown i Nanny McPhee, hade han också roller i It & apos; s Alive, Edward's Turmoil och The Fourth Kind.

Under de senaste åren hade han varit aktivt involverad i Extinction Rebellion och fick sig själv smeknamnet Iggy Fox inom gruppen.


Orson Bean

Orson Bean

Skådespelaren Orson Bean dog den 7 februari 91 år gammal efter att ha blivit påkörd av en bil.

Stjärnans karriär startade på radion på 50 -talet, innan han blev programledare på 60 -talet och gick sedan vidare till ett antal TV -roller.

Bean uppträdanden inkluderar The Twilight Zone, Doctor Quinn, Medicine Woman och Desperate Housewives, samt stora skärmutflykter i Being John Malkovich och Alien Autopsy tillsammans med Ant och Dec.

Kirk Douglas

Spartacus var utan tvekan Douglas & apos; mest ikoniska roll (Bild: Getty Images)


Skådespelaren Kirk Douglas avled den 5 februari, 103 år gammal.

Hollywoodlegenden föddes som Issur Danielovitch och arbetade i fyrtio olika jobb - inklusive en tid i den amerikanska marinen under andra världskriget - innan han började sin skådespelarkarriär.

Efter hans debut på storskärmen i filmen The Strange Love of Martha Ivers från 1946 fortsatte Douglas med i nästan 100 filmer, inklusive den roll han var mest känd för, Spartacus.

I ett uttalande sa hans skådespelerson Michael: 'För världen var han en legend, en skådespelare från filmens guldålder som levde långt in i hans gyllene år, en humanitär vars engagemang för rättvisa och de orsaker han trodde på satte en standard för oss alla att sträva efter.

Danny Ayres

Danny Ayres var en produktiv speedway -racer (Bild: Kvällstidning)

Speedway -stjärnan Danny Ayres gick bort, 33 år gammal.

Ayres var en älskad figur bland fans och de som var inblandade i sporten, och var en del av olika lag under sin karriär, som började med Kent i National League vid 27 års ålder, följde Championship -laget Glasgow 2016.

Han hade också stints för Leicester, Redcar, Cradley och Ipswich.

Andy Gill

Andy Gill var en originalmedlem i Gang of Four

Musikern Andy Gill dog den 1 februari 64 år gammal.

Gitarristen Gill var en av grundarna av post-punkbandet Gang of Four. Gruppens debutalbum Entertainment! stod på listan över Rolling Stone 500 bästa album genom tiderna.


JANUARI

Nicholas Parsons

Nicholas Parsons 2016 (Bild: John Stillwell/PA)

Bara en minutvärd Nicholas Parsons dog den 28 januari, 96 år gammal.

Parsons hade varit värd för hit BBC Radio 4 -radiokomedieprogrammet Just A Minute sedan starten 1967, en show där kändispanelister måste tala i 60 sekunder 'utan att tveka, upprepa eller avvika' medan de svänger utmaningar från sina rivaler.

Han var också känd för sitt tv -arbete och presenterade program som försäljning av århundradet.

Kobe Bryant

Kobe Bryant (Bild: Getty Images)

Pensionerad LA Lakers -legend, Kobe Bryant gick bort den 26 februari, 41 år gammal.

Den femfaldiga NBA-mästaren och den amerikanska baskelsensationen dödades tragiskt efter en helikopterkrasch.

Skjutvakten hade en klubbkarriär med Los Angeles -sidan som sträckte sig över 20 år.

Kobe dotter gick också bort i kraschen, tillsammans med flera andra.

Jack Burns

Jack Burns

Författaren, skådespelaren och komikern Jack Burns dog den 26 januari, 86 år gammal.

En av de ursprungliga författarna för The Muppet Show, han var också en komedipartner till George Carlin, parets penningradioprogram och ett album tillsammans på 1960 -talet.

Den amerikanska skådespelaren medverkade i Happy Days, The Partridge Family och Sour Grapes, samt röstade karaktärer i populära animerade serier som The Simpsons, Animaniacs, Mother Goose And Grim och Darkwing Duck.

Terry Jones

Terry Jones (Bild: Rex -funktioner)

Monty Pythons grundare och stjärna Terry Jones dog den 21 januari, 77 år gammal.

Enligt ett familjeförklaring dog Jones, som hade kämpat mot en sällsynt form av demens, med sin fru Anna Soderström vid sin sida.

Jones var en originalmedlem i den legendariska komedistruppen och var till stor del ansvarig för att få ihop dem efter att ha träffat Michael Palin vid Oxford University.

Tillsammans skapade Pythons några av världens mest kända komedi -skisser genom tiderna och släppte ett antal hitfilmer, inklusive Life Of Brian och The Holy Grail.

Derek Fowlds

Derek Fowlds


Yes Minister och Heartbeat -stjärnan Derek Fowlds dog den 17 januari, 82 år gammal.

Skådespelaren dog på Royal United Hospitals Bath efter att ha lidit av lunginflammation som ledde till hjärtsvikt orsakad av sepsis.

Fowlds var mest känd för att ha spelat privatsekreterare Bernard Woolley i den politiska sitcom och polisen Oscar Blaketon i Heartbeat, men han underhöll också barn som Mr Derek på The Basil Brush Show från 1969 till 1973, med huvudrollen mittemot den berömda marionetten.

Therese Dion

Den kanadensiska tv -personligheten dog 92 år gammal i sitt hem medan hon var i sällskap med sin nära familj sent på torsdagen, enligt rapporter (Bild: Gamma-Rapho via Getty Images)


Den kanadensiska tv -stjärnan Therese Dion dog den 16 januari vid 92 års ålder.

Hon var i sällskap med sin nära familj den dag hon dog, enligt rapporter.

Det sägs att hon har kämpat med sjukdom de senaste månaderna, inklusive minnesförlust, synförlust och hörselnedsättning, enligt TMZ .

Therese var en stjärna i sig själv eftersom hon var värd för en matlagningsprogram för kanadensisk-franska språkkanalen TVA.

Hon fick också smeknamnet och var känd som Maman Dion.

Maman Dion var mor till 14 barn inklusive sångerskan Celine Dion.

Christopher Tolkien

Christopher Tolkein (Bild: Tolkein Society)

Christopher Tolkien, son till Lord Of The Rings -författaren JRR Tolkien, dog den 16 januari, 95 år gammal.

Christopher, en fulländad författare i sig, var nyckeln till att hålla sin fars arv vid liv efter hans död och redigerade verk som The Silmarillion.

Han ritade också de berömda ursprungliga Lord of the Rings-kartorna som dekorerade böckerna som släpptes under 1950-talet efter framgången med prequel, The Hobbit, de mycket detaljerade kartorna som tillför känslan av en komplett mytisk värld på Middle Earth.


Rocky Johnson

(Bild: WWE)

Rocky Johnson, brottarens pappa till The Rock, dog den 15 januari, 75 år gammal.

Rocky blev National Wrestling Alliance Georgia Champion och NWA Southern Heavyweight Memphis Champion samt en mängd andra titlar under hela sin karriär, innan han fortsatte att bli en del av det första black tag -laget som vann World Tag Team -mästerskapet i World Wrestling Federation med partner Tony Atlas.

Efter pensioneringen fortsatte han med att träna sonen Dwayne 'The Rock' Johnson att brottas.


Stan Kirsch

Stan Kirsch var mest känd för Highlander

Stan Kirsch dog den 11 januari, 51 år gammal.

Skådespelaren - som var mest känd för sin roll som Richie Ryan i Highlander - tros ha tagit sitt liv och hittades död i sitt hem av sin fru.

Förutom att han spelade Richie Ryan i sex säsonger, spelade Kirsch också Stan också rollen som löjtnant Ferrari i succéserien JAG i fem säsonger, samt medverkade i program som Friends.


Edd Byrnes

Edd Byrnes medverkade i Grease (Bild: Getty Images)


Skådespelaren Edd Byrnes dog den 8 januari av naturliga orsaker, 87 år gammal.

Byrnes framträdde i musikalen Grease 1979 som dansshow -värden Vince Fontaine och porträtterade Kookie i TV -serien 77 Sunset Strip.


Neil Peart

Trummisen Neil Peart gick bort vid 67 års ålder i Santa Monica, Kalifornien (Bild: WireImage)


Musikern Neil Peart dog den 7 januari 67 år gammal efter en kamp med hjärncancer.

Peart var trummis i rockbandet Rush, gick med i ensemblen 1974 och gick i pension från musiken 2015.

Neil efterlämnar Carrie, hans fru på 19 år.

Silvio Horta

Silvio Horta (Bild: WireImage)

Den fula Betty -skaparen Silvio Horta dog den 7 januari, 45 år gammal.

Han tros ha tagit sitt liv efter att ha upptäckts i ett motellrum i Miami.

Horta var show-löpare och huvudförfattare bakom succén ABC-serien med America Ferrera och Vanessa Williams, som sprang i fyra säsonger mellan 2006 och 2010.

Han skrev också hitfilmer Urban Legend och Urban Legend: Final Cut.

Stephen Clements

Stephen Clements

BBC -presentatören Stephen Clements gick bort vid 47 års ålder.

Den mycket älskade TV- och radiopresentatören dog bara några månader efter att ha landat det han kallade 'ett livs jobb' på BBC.

Stephen, tidigare en mångårig programledare för Q Radios frukostprogram, började arbeta med BBC Nordirland i september förra året.

Han efterlämnar sin fru och två barn.

Christopher Beeny

Christopher Beeny (Bild: PD UNKNOWN)

Upstairs Downstairs -stjärnan Christopher Beeny dog ​​den 3 januari, 78 år gammal.

Stjärnans son, Rick Blackman, bröt de sorgliga nyheterna i en Twitter -hyllning till sin pappa.

Förutom att spela fotgängaren Edward Barnes i Upstairs Downstairs, medverkade Beeny också i Last Of The Summer Wine och In Loving Memory.

Derek Acorah

Derek Acorah dök upp på Most Haunted i början av 00 -talet (Bild: MDG)

Derek Acorah dog den 3 januari 69 år gammal efter att ha hamnat i ett septiskt koma.

Acorah föddes som Derek Francis Jason Johnson och var ett självsignat andligt medium som blev berömt för tv-programmet Most Haunted när det lanserades 2001, innan han frontade sin egen show Derek Acorahs Ghost Towns.

Derek dök upp i serien Celebrity Big Brother 2017 och slutade på fjärde plats.

Nathael Julan

Guingamps franske forwarden Nathael Julan (Bild: AFP via Getty Images)

Den franske anfallaren Nathael Julan dog i en bilolycka, 23 år gammal.

Julan, som tros ha varit på väg hem från träningen, var inblandad i kollisionen nära staden Saint-Brieuc med brandmän som kallades till platsen.

Guingamp bekräftade nyheten via ett uttalande och sa: 'Klubben hade den enorma smärtan att i eftermiddag få veta om deras spelare Nathael Julan av misstag dog.

'Denna tragiska dag går alla medlemmar i klubben samman för att skicka sina kondoleanser till Nathaels familj.'

Chris Barker

Chris Barker (Bild: Getty Images)

Tidigare Barnsley och Cardiff City -försvararen Chris Barker gick bort, bara 39 år gammal.

I en karriär som sträckte sig över nästan 20 år gjorde den Sheffieldfödda vänsterbacken mer än 500 karriärspel sedan han gjorde sin fotbollsdebut för Barnsley 1999, innan han spelade för lag som Cardiff, QPR, Plymouth, Southend och Aldershot.

Lexii Alijai

Lexii Alijai (Bild: Instagram)

Den unga stigande rapstjärnan Lexii Alijai dog den 1 januari, bara 21 år gammal.

Fans av den kommande stjärnan, vars riktiga namn är Alexis Alijai Lynch, blev förstörda när nyheten om hennes plötsliga död kom bara några timmar efter att hon hade varit aktiv i sociala medier.

Hon dök nyligen upp på Kehlani Parrishs singel Jealous, och den amerikanska sångerskan var en av de första som delade nyheten när den gick sönder.

Se Även: