Inside Strictly star Ashley Roberts 'bortglömda' fling 'med Declan Donnelly

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Det är för närvarande hennes drag som står i centrum när hon förbereder sig för Strictly Come Dancing -finalen ikväll.



Men långt innan Ashley Roberts balsalsresa började, var hon i rubrikerna för en uppenbar romantik med Declan Donnelly.



Tv -presentatören, som nu är lyckligt gift med hustrun Ali Astall, erkände öppet att hon var förälskad i den amerikanska popstjärnan medan hon medverkade i I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out Of Here! under 2012.



Ashleys fräscha skönhet, entusiasm och fantastiska bikinikropp imponerade på Dec när hon slutade som tvåa till Charlie Brooks i den 12: e serien i djungelshowen.

Ashley Roberts & Declan Donnelly

Ashley Roberts och Declan Donnelly flirtade upprörande & apos; vid Tric Awards 2013 (Bild: Dave M. Benett/Getty Images)

De första tecknen på en möjlig romantik mellan paret började när Geordie erkände att han tyckte om den blonda stjärnan efter att ha sett henne klaga på hur desperat hon var för sex.



En förvirrad dec lurade: 'Herregud. Allt jag vill säga är oöverförbart eller olagligt-eller karriäravslutande. Låt oss lugna ner oss.

Efter att Ashley lämnat djungeln erkände hon att hon skulle vara öppen för att lära känna december: 'Jag skulle vilja lära känna Dec bättre. Det skulle vara trevligt att ta en drink och en pratstund.



Två månader senare erkände Dec att ingenting hade hänt mellan paret och han bad om ursäkt för att han satte henne i rampljuset efter att han erkände att han gillade henne.

Declan Donnelly high fives Ashley Roberts

Declan erkände öppet att ha förälskat sig i Ashley på I & apos; m A Celebrity (Bild: Rex)

Han sa: 'Hon är så härlig och jag tyckte synd om henne. Hon kom till landet och allt hon frågades om var mig. Jag kände mig lite skyldig över det. Jag fick inte chansen att träffa henne efteråt. Om jag hade gjort det hade jag förmodligen bett om ursäkt.

Ungefär samtidigt fick Ashley en roll som segmentpresentant på Ant & Dec's Saturday Night Takeaway, som hon stannade kvar i i tre år.

I mars 2013 sågs paret flirta upprörande vid TRIC Awards, vilket fick spekulationer om att de äntligen skulle gå på ett datum.

Strax efteråt erkände Ashley att de var i kontakt: 'Vi försöker hålla det utanför offentligheten. Vi lär bara känna varandra. Vi har kul, men jag är singel.

Declan Donnelly och Ashley Roberts om Ant & Dec & apos; s & apos; Takeaway On Tour & apos; leva

Declan och Ashley på Ant & Dec's Takeaway On Tour i augusti 2014 (Bild: IF)

Det visade sig snart att de hade bestämt sig för att förbli vänner och kollegor, medan Ashley avfärdade påståenden om en romantik: 'Jag vet att alla hoppades att vi var tillsammans, men han är bara en vän. Jag älskar båda killarna så mycket. Vi har så roligt tillsammans. '

I augusti 2013 rapporterades det att Dec hade börjat dejta sin nuvarande fru Ali Astall efter att ha arbetat tillsammans i flera år.

Pussycat Doll var en av de första som gratulerade Dec när han föreslog Ali i november 2014 och hon blev till och med inbjuden till parets bröllop i Newcastle i augusti 2015.

Inför vigseln sade Ashley: 'Jag är glad för honom och Ali. De är jättebra. Han är en så bra vän till mig. Jag vill att han ska vara lycklig.

Ashley Roberts

Declan och Ashley, avbildade som Ascot 2015, har förblivit goda vänner sedan flirten (Bild: Getty)

Trots att deras romantik aldrig kom igång, hänvisade Dec till deras historia under ett spel på Saturday Night Takeaway 2016.

När Stephen Mulhern bad Dec att namnge 'saker som är svåra att få över benet', pekade han på sångaren och sa: 'Ashley!'

Han tillade sedan: 'Ashley, vi spelar Leap Frog och det var riktigt svårt.'

Under senare år insisterade den amerikanska stjärnan på att hon inte ens hade kysst Dec, än mindre haft ett förhållande med honom: 'Jag har aldrig snogat december. Vi är vänner.'

Se Även: