Anton Du Beke säger att det skulle vara ”svårt” att lämna fru och barn för Strictly

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Den strikt professionella dansaren Anton Du Beke har öppnat för sina bekymmer inför showens framtid, eftersom det kan kräva att han sätts i karantän från sin familj.



Anton har varit gift med hustrun Hannah Summers sedan 2017, och de delar treåriga tvillingarna George och Henrietta.



Dansaren öppnade också om det skrämmande ögonblicket som hans son fördes till sjukhus för en operation, med sin mamma kvar vid sängen och sedan bytte Anton över.



I en ny intervju med HALLÅ! , Anton diskuterade potentiella planer på att sätta upp tävlande på ett hotell i en månad, bort från sina familjer, så att de kunde filma under lockdown.

Anton sa att han skulle kämpa för att vara borta från sina treåriga tvillingar och fru i karantän

Han bekräftade att detta var den 'provisoriskt penna in' -planen för serien 2020, och förklarar: Allt annat är händelser men vi väntar på instruktioner och situationen är massivt flytande för tillfället så vi får se vad som händer.



Han tillade: Det kommer att vara härligt att vara med min Strictly -familj - de är fantastiska och jag älskar dem alla - men utan Hannah och barnen kommer det att bli svårt, särskilt efter att ha haft den här tiden tillsammans.

Jag hoppas att vi inte kommer att behöva göra det men vi får vänta och se.



Anton Du Beke bekräftade att det är sannolikt att strikt 2020 -stjärnor måste isolera sig på ett hotell tillsammans (Bild: BBC / Ray Burmiston)

Anton sa att han älskade sin tid isolerat med sin fru och barn och tillbringade kvalitetstid tillsammans i sitt hem i Buckinghamshire.

Han talade om sin skräck när George nyligen fördes till sjukhus med en böld på benet.

Hannah övernattade vid sin säng den första natten medan Anton tog hand om deras dotter, och de bytte om den andra natten.

Anton sa att det var särskilt svårt att se sin son gå under narkos, men den stolta pappan ropade att George var 'fantastisk och så lugn'.

Han sa att läkarna var imponerade av Georges mod, och han återhämtar sig fantastiskt.

* Hela intervjun finns på HEJ! och är ute nu.

Se Även: