Inuti Piers Morgans 'fruktansvärda' skilsmässa från sjuksköterskans första fru efter e -postskandal

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Piers Morgan spenderade två decennier på att banbryta sin väg genom tabloidmedierna och steg från en showbizjournalist till redaktör för News of the World innan han nådde 40.



nästa svart fredag-rea 2019

Från att avslöja berättelser om sexuell avvikelse i de härskande klasserna till att säkra explosiva kändisar, var den nyligen avlidne Good Morning Britain -värden ökänd för sitt bulldozer -tillvägagångssätt.



Och vid hans sida genom det hela var Piers & apos; första fru, sjuksköterskan Marion Shalloe, som han gifte sig med 1991, 26 år gammal.



Deras förstfödde son Spencer, 27, föddes 1993, bara ett år innan Rupert Murdoch gjorde Piers till världens nyaste redaktör 29 år.

Piers Morgan med fru Marion Shalloe deltar i Cool Britannia Party på 10 Downing Street i juli 1997

Piers Morgan med fru Marion Shalloe deltar i Cool Britannia Party på 10 Downing Street i juli 1997 (Bild: Alan Davidson/REX/Shutterstock)

I en intervju med Telegraph 1994 avslöjade han att de nyligen separerade & apos; men insisterade på att det inte hade något att göra med pressen på jobbet eller en tredje part.



Och han hade bara trevliga saker att säga om hans barns mamma.

'Hon är en avdelningssyster på ett sjukhus. Hon hjälper till att rädda människors liv, och som alla sjuksköterskor kommer hon hata mig att säga det, säger han.



Paret återförenades och deras son Stanley, 23, anlände i juni 1997.

Men när Marion var gravid med sitt tredje barn, sonen Albert, 19, år 2000, sägs äktenskapet ha sönderfallit efter ett utbyte av mejl mellan Piers och The Suns showbiz -krönikör Marina Hyde, 46, som avskedades av redaktören David Yelland som ett resultat.

Piers och Marion, till höger, knöt knuten 1991

Piers och Marion, till höger, knöt knuten 1991 (Bild: Alan Davidson/REX/Shutterstock)

Och efter att Yelland hävdade att han hade tre lådor med & apos; explosiv & apos; e -postmeddelanden som kan förstöra & apos; hans rival, Piers slog tillbaka och hävdade att Marina avskedade visade 'kronisk osäkerhet'.

Han sa till Press Gazette: 'De glädde sig över att skämma ut mig och vara ganska förstörande för en vän och mitt personliga liv.

'Jag tänker på Yelland som satt där med sina operatörer och saliverade över dem [e-postmeddelandena] och det gör mig ganska sjuk.'

Rykten om romantik mellan den nyblivna singeln och Ms Hyde virvlade omedelbart men Piers har alltid vägrat kommentera påståenden och sa till The Times 2010: Jag går inte in på det.

Samtidigt fortsatte Marion med News of the World -showbiz -redaktören, Rav Singh. Vem är förresten en mycket trevlig kille som jag trivs bra med, säger Piers.

Marion på bilden med sin son Spencer

Marion på bilden med sin son Spencer (Bild: Instagram)

vad betyder 808 andligt

Sedan 2006 blev Piers nästan omedelbart förälskad i The Daily Telegraph -skvallerskrönikören Celia Walden, dotter till den tidigare Tory -parlamentsledamoten George Walden, efter att ha intervjuat henne för tidningen GQ.

Han var klart upprörd och hyllade henne 'löjligt vacker', jämförde henne med franska skådespelerskan Brigitte Bardot och förklarade att hon, precis som Bardot, har gett många grundläggande glädje åt många grundläggande lustiga män.

Han rusade: 'Hon inspirerar lika mycket beundran, lust och rädsla ... och är, som jag skriver, singel. När Gud skapade kvinnan välsignade han Hollywood med Bardot och Fleet Street med Walden.

Med sin skilsmässa som ännu inte är slutförd, spelade han inledningsvis lustigt om planer på att göra saker officiellt med Celia.

Sedan 2008 undertecknades slutligen hans splittring från Marion och avslutade ett kapitel som Piers beskrev som & djupt obehagligt & apos ;.

fearne bomull ian watkins

'Jag har bara nyligen skilt mig. Det måste vara en bra period innan dessa saker görs. Skilsmässan var en ganska hemsk upplevelse, säger han till Daily Mail 2009.

Piers Morgan och Celia Walden anländer till utmärkelsen GQ of the Year of the Year

Piers Morgan och Celia Walden har varit gifta i 10 år och har ett barn tillsammans (Bild: Getty Images)

'Den dagen Marion och jag skilde mig, sa jag,' vet du vad? Vi kan båda gå iväg och känna oss hemska om det här, men låt oss aldrig nämna det igen. '

Efter att ha knutit knuten med Celia 2010 innan han välkomnade dottern Elise 2011, ångrar Piers inte hur hans första äktenskap gick ut och förblir på utmärkta villkor med Marion, som han nyligen avslöjade stöttade hans GMB -exit.

'Jag ångrar inte det för att dessa saker händer, men jag är glad att vi har varit goda vänner, för det är viktigt för dina barn', sa han.

”Jag fick tre fantastiska barn med min ex-fru.

”Det bästa rådet jag någonsin fick var att prata med dem varje dag - det är när du behöver ditt ex vara mycket tillmötesgående. Jag har pratat med mina barn, med bara en handfull undantag, varje dag under de senaste nio åren.

Se Även: