Var är huvudaktörerna i Giggsaffärsskandalen nu? Från Natasha Giggs till Imogen Thomas

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Rhodri Giggs har fört den ökända skandalen tillbaka i rampljuset med påståenden att hans ex -fru Natasha lurade honom med tio fotbollsspelare - inklusive hans Manchester United -stjärnbror Ryan

Rhodri Giggs, bilden på mitten, har fört den ökända skandalen tillbaka i rampljuset med påståenden att hans ex -fru Natasha, på bilden till vänster, lurade honom med tio fotbollsspelare - inklusive hans Manchester United -stjärnbror Ryan(Bild: INSTAGRAM/WIREIMAGE/ITV)



Ryan Giggs ökända affär - där han visade sig ha legat med sin brors fru i åtta år - orsakade chockvågor när det upptäcktes 2011 och orsakade oåterkallelig skada på den vanärade fotbollsspelarens familj och hans offentliga image.



Ett decennium senare och skandalen har kommit till rubrikerna igen den här veckan bland nya anklagelser om att Natsha Giggs fuskat sin man Rhodri med tio fotbollsspelare - inklusive hans storebror Ryan.



Natasha Giggs var till synes älskad av Rhodri (pappan till hennes två pojkar) från 2003 till 2011 då hon erkände att hon hade en affär med sin bror.

Ryan Giggs hade en affär med sin brors fru Natasha medan han var gift med Stacey

Ryan Giggs hade en affär med sin brors fru Natasha medan han var gift med Stacey (Bild: WireImage)

Natasha erkände förräderiet i en bombintervju och erkände till och med att hon avbröt Ryans bebis veckor innan hon slöt knuten med Rhodri i Las Vegas 2010.



Medan Ryan fortfarande var gift och hade barn med Stacey Cooke när Natasha blev offentlig.

Otroheten slet isär familjen Giggs med relationer som aldrig återhämtade sig efter chockförräderiet.



Nu har Rhodri gjort ytterligare anklagelser om sin tidigare fru, vi tar en titt på var de inblandade i en av fotbollens största skandaler är nu ...

Rhodri Giggs

Rhodri Giggs

Rhodri Giggs tog den ökända fuskskandalen tillbaka i offentligheten i veckan när han påstod att hans ex-fru Natasha hade lurat honom med & tio fotbollsspelare & apos; (Bild: MEN)

Rhodri drog tillbaka sitt familjedrama i rampljuset i veckan under ett framträdande på James English podcast.

Enligt The Sun sa Rhodri om ex-frun Natasha: 'Jag kunde nämna tio fotbollsspelare som hon hade varit med.

dan Osbourne Cheats är Jacqueline där

'Efter att allt hade hänt åkte jag till Portugal med två stygga pojkar och när jag gick in i en av staplarna stod en av killarna bakom dörren med sin kompis.

'Och ​​när jag gick in och jag gick till baren, vände jag om. Och allt du kunde se var att dörren stängdes, skrattade han.

Pappan fortsatte med att säga att han och Natasha nu har det bra eftersom de är medföräldrar till sina barn nu, men det tog honom fem år att komma över skadan.

Medan hans förhållande till sin bror aldrig har återhämtat sig.

RHODRI GIGGS OCH NATASHA GIGGS

Natasha ledde affären med Ryan bakom Rhodri's back i åtta år (Bild: Facebook)

Rhodri avslöjade tidigare inte har talat ett ord till Ryan sedan hans filandering avslöjades.

Vid ett tillfälle erkände Rhodri att han var fylld av så mycket ilska att han skulle ha kört över sin bror om han såg honom på gatan.

Den yngste av Giggs -bror har inte heller pratat med sin mamma Lynne sedan 2011 -avslöjandet - efter att hon tog Ryan & # 39; s sida.

Tala med de nästan berömda 2019 om varför Lynne hade & vänd sig ryggen & apos; på honom det oskyldiga partiet, föreslog Rhodri: 'Jag har inte fått 35 medaljer, jag har inte spelat för Manchester United i 20 udda år och äger ett stort hus.

Samma år gjorde Rhodri lätt på skandalen genom att medverka i en tv -annonskampanj för Paddy Power.

Rhodri Giggs

Rhodri skämtade om lojalitet i en annonskampanj för Paddy Power (Bild: @paddypower/Twitter)

I annonsen berättade Rhodri för tittarna att han alltid hade levt ett lojalt liv & apos; som han sågs dricka på samma pub, besöka samma gym och använda samma tepåsar innan han bytte upp sina vanor för en champagnelivsstil.

'Lojalitet får dig ingenstans att leva för belöningar istället', skämtade Rhodri.

Annonsen drogs senare av den brittiska reklamwebbplatsen som ansåg att den glamouriserade spel.

Natasha Giggs

Natasha Giggs

Natasha Giggs anmälde sig till Celebrity Big Brother ett år efter att hon blivit offentlig med sin affär (Bild: Wireimage)

laura hamilton och make


Ett år efter att hennes affär offentliggjordes fick Natasha en plats på Celebrity Big Brother där hon sågs öppet diskutera skandalen med sina fascinerade huskamrater.

Men efter att ha blivit den andra personen som vräktes har mamman i stort sett varit borta från rampljuset.

Natasha svarade på Rhodris senaste anklagelser och sa till The Sun: 'Medan Rhodris minne kan skilja sig från sanningen ibland, har jag inga problem med att han pratar om sin version av händelserna, eftersom det hela är en del av hans läkningsprocess.

'Jag har ingen lust att dras tillbaka till att prata om händelser som hände för tio till femton år sedan eftersom jag har gått mycket vidare.

'Vad jag angår har Rhodri och jag jobbat hårt under de senaste tio åren för att skapa ett bra förhållande som föräldrar till vår son.'

Natasha Giggs går in i Celebrity Big Brother -huset

Natasha är nu en stolt mamma till fyra barn

Natasha offentliggjorde sin affär i juni 2011 och berättade för The Sun på söndagen att hon hade legat med sin mans bror i åtta år.

Mamman talade senare om att hon ångrade sig för att ge intervjun istället för att berätta för maken om affären och sa att hennes handlingar var oförlåtliga. & Apos;

Hon gick senare vidare med partnern Mark Smith som hon nu delar två barn med samtidigt som hon föräldrar till sina två söner med före detta Rhodri.

Imogen Thomas

Imogen Thomas

Skönhetsdrottningen och före detta Big Brother -stjärnan Imogen Thomas hade en affär med Ryan (Bild: PALACE LEE / SplashNews.com)


Den tidigare Big Brother-tävlaren Imogen Thomas var i centrum för en superförbudskandal 2011 när en gift fotbollsspelare framgångsrikt ansökte till tingsrätten för att förhindra att detaljer om en affär som han påstås ha haft med henne skulle bli offentliga.

Fotbollsstjärnan spenderade 150 000 pund på ett föreläggande från högsta domstolen, men hans tystnadsbud gick sönder på grund av en Twitter -kampanj som slutade med en MP -utflykt Ryan Giggs i parlamentet.

Efter att sexmånadersaffären avslöjats sa Imogen: 'Jag avbröt det en miljon gånger men han fortsatte att komma tillbaka.

Han visste att det var fel också, han sa lika mycket, men han jagade mig.

Imogen Thomas visar upp sin babybump

Imogen är nu en stolt mamma till sina döttrar (Bild: Instagram)

'Jag kommer aldrig att ha en affär igen. Absolut inte. Det jag gjorde var fel. Men det finns bara så många gånger du kan säga förlåt, sa hon till The Guardian 2011 när nyheten äntligen slog rubrikerna.

Imogen fortsatte med den australiensiska stadshandlaren Adam Horseley, som hon fick två barn med; Ariana Siena och Siera Aleira.

Efter sex år tillsammans splittrades paret 2018.

Ryan Giggs

Ryan Giggs

Ryan skildes fru Stacey 2017 (Bild: Getty Images)

Tre år efter att affären med hans brors fru kom fram i ljuset meddelade Ryan sin pensionering från fotboll i maj 2014 vid 40 års ålder.

Cardiff född Ryan är fortfarande den mest dekorerade spelaren i engelsk fotbollshistoria efter att ha tillbringat sin professionella karriär i Manchester United och en kort tid fungerat som klubbens interim manager efter avskedandet av David Moyes i april 2014.

Ryan, 47, är nu manager för Wales-landslaget och delägare i Salford City.

Hans äktenskap med fru Stacey överlevde ytterligare åtta år efter hans affär med Natasha innan de skilde sig 2017/

Ryan Giggs och fru Stacey

Ryan och hustrun Stacey skildes 2017 - efter att deras äktenskap överlevde hans fuskskandaler (Bild: Getty)

Ryan lurade också på Stacey med Big Brother -stjärnan Imogen Thomas och tog ut en munkavle för att försöka hålla sina romper hemliga.

rita ora jay z

Den tidigare fotbollsstjärnan och Stacey splittrades slutligen i april 2016 efter att han var kopplad till en PR -chef.

Äktenskapet upplöstes på 43 sekunder vid Londons Central Family Court.

Se Även: