Death In Paradise -stjärnan Ralf Little ersättare kan vara kvinnlig DI i historiskt drag

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

En Death in Paradise -chef har retat nästa stjärna som tar rollen som Ralf Little som kriminalinspektör kan spelas av en kvinna.



BBC -dramat, som har pågått i 10 år, såg skådespelaren Ralf, 40, bli DI Neville Parker strax innan säsong nio slutade.



Det kom efter att hans medstjärna Ardal O & apos; Hanlon, som spelade Jack Mooney, slutade showen.



Det verkar dock som om cheferna tänker om rollistan och vill ersätta Ralf med någon annan som förtjänar ett skott efter att fans har ifrågasatt om han har rätt att leda rollistan.

hur dog brittany murphy

Och det verkar som om det kan bli en enorm twist eftersom verkställande producent Tim Key är angelägen om att ge en kvinna huvudrollen.

Brittisk gasprishöjning 2018
Ralf Little återvänder ikväll för Death In Paradise

En Death in Paradise -chef har retat nästa stjärna som kommer att inta Ralf Little & s roll som kriminalinspektör kan spelas av en kvinna (Bild: BBC/Red Planet/Philip Volkers)



Han berättade Väktaren : 'Vår avsikt att låta detektiven lösa brotten [och] det är att visa att det är det enda som karaktären kan göra effektivt.

'För att han är en otroligt trasig karaktär och socialt olämplig. Det finns ingen regel, det måste alltid vara en man.



Om det går, kommer det att bli ett historiskt ögonblick för serien eftersom det bara någonsin har varit män som spelat rollen som DI, med kvinnor som tilldelas som detektivsergeant.

Ralf spelar Neville Parker i serien (Bild: BBC / Red Planet / Denis Guyenon)

Tidigare har skådespelaren Ben Miller - som spelade Richard Poole - och Kris Marshall - som spelade Humphrey Goodman - huvudrollerna i serien, tills de ersattes av Ralf och Ardals karaktärer.

På Twitter har fans delat med sig av sina tankar om Ralf i serien, med många vänster delade om hans skådespelarkunskaper.

lärlingen 2018 cast

En tittare skrev: '#DeathInParadise ... DI Neville Parker måste gå. Jag kan fortfarande inte tåla honom alls. Ingenting mot Ralf Little men karaktären irriterar mig absolut.

Han kan ställas in för att lämna serien (Bild: ITV/REX/Shutterstock)

'#deathinparadise är ett av mina favoritprogram, men den roll de har gett Ralf Little att spela är hemsk. Alldeles för mycket ansträngning för att få honom att se inte udda ut. Skam, kommenterade en andra.

Men andra hävdade att Ralf är perfekt för rollen som DI, med en som skriver: 'Skådespelaren Kris Marshall var Dective In Death In Paradise innan Ben Miller tog över. Ralf Little Is brilliant I den aktuella serien. '

fiona o carroll make

'Har precis sett Death in Paradise solskum en välkommen paus från Covid och Ralf Little är bäst', berättade en annan.

Se Även: