Simpsons slutar slutligen efter 30 år, enligt showens kompositör

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Simpsons slutar slutligen efter 30 år, enligt showens kompositör Danny Elfman.



Mannen bakom showens klassiska temalåt har hävdat att Amerikas längsta sitcom är 'mot sitt slut' i en avslöjande intervju.



Fox har förnyat teckningen för ytterligare två serier, som kommer att se nya avsnitt fram till 2021, men Danny har hört att The Simpsons är inne på sitt sista år.



julmarknader 2018 Storbritannien

Han berättade Joe : 'Tja, vad jag har hört håller det på att ta slut. Så det argumentet kommer också att ta slut. Jag vet inte med säkerhet, men jag har hört att det kommer att vara det sista året.

Danny erkände att han aldrig hade förväntat sig att serien, som skapades av Matt Groening 1989, skulle överleva så länge.

Simpsons har körts sedan 1989 (Bild: SIMPSONS â ¢ och © 2015 TCFFC ALLA RÄTTIGHETER RESERVERADE. CR: FOX)



Danny Elfman tror att showen kan komma att ta slut (Bild: ETIENNE LAURENT/EPA-EFE/REX/Shutterstock)

Kompositören tillade: 'Allt jag kan säga är att jag är så chockad och förvånad att det har hållit så länge som det gjorde. Så du måste inse att när jag gjorde The Simpsons skrev jag detta galna musikstycke och jag förväntade mig att ingen skulle höra det, för jag trodde verkligen inte att serien hade en chans i helvetet.



'Egentligen förväntade jag mig att det skulle gå i tre avsnitt och bli avbrutet, och det skulle vara det, för det var så konstigt på den tiden, och jag trodde bara inte att det hade en chans. Så tro mig, det är en av de riktigt stora överraskningarna i mitt liv.

Danny är inte den första personen som hävdar att den långvariga tecknade filmen snart kan ta slut.

Simpsons är den längsta amerikanska sitcom (Bild: TM och © 2013 Fox och dess närstående enheter. Alla rättigheter förbehållna. Patentsökt.)

Hejdå Marge, Lisa, Bart, Maggie och Homer

Varje avsnitt av The Simpsons finns nu på Disney+ efter Disneys förvärv av 20th Century Fox.

Yeardley Smith, som är Lisa Simpsons röst, berättade för Hollywood Reporter att hon förväntar sig att Disney kommer att & avbryta & apos; showen, snarare än att & quot; ändra dess arv & apos ;.

Hon sa: 'När du har att göra med något som fortfarande är så kulturellt relevant och en sådan pelare i vår kultur ...

'Om du ska bråka med det, är det ett ganska riskabelt område.

Så min känsla är - och jag kan ha helt fel - är att de skulle avbryta det innan de skulle ändra det [kreativt]. '

Michael Jackson röstar en karaktär som heter Leon Kompowsky i The Simpsons (Bild: Fox)

Ett kontroversiellt avsnitt av The Simpsons med Michael Jackson är inte tillgängligt på Disney+ i USA.

Tredje säsongens premiäravsnitt, med titeln Stark Raving Dad, innehåller Homer som institutionaliseras och träffar en medpatient vid namn Leon som tror att han är Michael Jackson.

En okrediterad Jackson själv uttryckte karaktären i avsnittet och sjunger till en ledsen Lisa Simpson i avsnittet, trots att sången inte tillhandahålls av Jackson och istället av Kipp Lennon.

Avsnittet togs från syndikering såväl som serien & apos; tidigare hem för FX -appen i USA sedan dokumentärserien Leaving Neverland släpptes tidigare i år.

Se Även: