Bästa brittiska julmarknader 2018 - alla datum och platser

Storbritannien Och Irland

Ditt Horoskop För Imorgon

Birminghams julmarknad

Birminghams julmarknad



Kent julmarknader .

prins william hertig av cambridge

Worcester viktorianska julfest

Worcesters gatumarknad med viktorianskt tema firar 25-årsjubileum i år och liknar ingen annan!

Du kommer att känna att du har gått tillbaka i tiden när du vandrar bland de 200 bås som erbjuder allt från mousserande smycken till festliga hemdekorationer, samt välsmakande godis inklusive glögg och rostade kastanjer.

Stallägare klär sig i viktoriansk utrustning, och det finns gott om körföreställningar och dansuppvisningar - och till och med den udda jongleringstyltrollern eller två!

Du kan läsa mer om t hans dedikerade sida till Worcester Christmas Fayre .

Hyde Park Winter Wonderland

Hyde Park Winter Wonderland

Hyde Park Winter Wonderland (Bild: Visitlondon.com)

Hyde Parks julbonanza har blivit något av en institution med både Londonbor och turister, tack vare den stora volymen av vad som erbjuds.

Det finns ett pariserhjul med spektakulär utsikt över parken och den omgivande silhuetten, berg- och dalbanor, spel och till och med en ishall.

Sedan är det Magical Ice Kingdom där du hittar otroliga skulpturer och mycket mer underhållning - eller för något lite varmare, gå till en av de bländande shower som alltid erbjuds.

Winter Wonderland öppnar 22 november till 6 januari (med undantag för juldagen) och är öppet från 10:00 till 22:00.

Läs mer om Vinterparadis .

Leamington Spa Yuletide Fayre

Bara en kort bilresa från Birmingham och Coventry, är Leamington Spa bättre känd som hemmet för University of Warwick -studenter som bor där under terminen.

Denna lilla stad är dock också hem för en livlig årlig julmarknad, vanligtvis bara på söndagar, längs huvudgatan.

Förvänta dig handgjorda presenter från lokala återförsäljare, inklusive massor av antikviteter och hantverk, samt ett brett utbud av godis, inklusive fransk och italiensk mat.

Det finns mer än 100 bås att utforska - och den sista dagen tenderar att inkludera den extra bonusen för en bönder & apos; marknadsföra.

Du kan läsa mer om Leamington Spa Yuletide Fayre på Facebook sida .

Belfast Christmas Continental Market

Belfast julmarknad garanterar ett riktigt irländskt välkomnande för alla besökare tack vare de kulinariska läckerheterna och livliga bås som erbjuds.

Beläget i Belfast City Hall, erbjuder marknaden gästerna en smakprov av de bästa av festligheterna från länder runt om i världen som Tyskland, Spanien och Frankrike med sina temaboder.

På allvar är det fantastiskt för matälskare - tänk fransk ost, tyskt öl och spanska bakverk.

Åh, och tidigare år har också sett barn kunna träffa tomten i sin magiska grotta också ...

Marknaden pågår från 17 november till 22 december och öppnar kl. Du kan läsa mer på vår systersajt Belfast Live: s praktiska guide här .

Warwick viktoriansk julkväll

Warwick viktoriansk julkväll (Bild: Enjoy Warwick)


Den här roliga natten, som äger rum den sista torsdagen i november (29: e), är det perfekta sättet att starta högtiden!

Julfadern finns till hands för att hjälpa borgmästaren i Warwick att tända lamporna, medan det finns allt från karuseller till barnresor och gatuunderhållare som garanterat kommer att göra en minnesvärd utekväll.

Sedan är det naturligtvis själva den viktorianska marknaden som är full av bås som erbjuder det bästa av festliga livsmedel och hantverk - allt du behöver göra är att välja vilka du vill prova först!

Du kan läsa mer om marknaden på officiell hemsida .

Ludlow medeltida julfest

Denna konstiga medeltida mässa äger rum den 24-25 november och ger en julmarknadsupplevelse som inte liknar någon annan.

Mässan ligger på Ludlow Castle och har över 100 bås som säljer udda presenter som du inte hittar på high street, liksom massor av historiska varor och naturligtvis festlig mat och dryck.

Det finns underhållning hela dagen i hela slottet så det är en dröm för spirande historiker, för att inte tala om att det finns aktiviteter som hela familjen kan njuta av, inklusive bågskytte, marionettspel och till och med svärdspel!

Du kan läsa mer på officiell hemsida .

Läs mer

Julmarknader
Bästa julmarknaderna i Storbritannien Europas bästa julmarknader Guide till Prag under högtiden Senaste nytt

Cheltenham julmarknad

Cheltenham julmarknad

Cheltenham julmarknad (Bild: Christmasmarkets.com)

Du vet att det är jul när trästugorna dyker upp längs Cheltenham Promenade och de omgivande träden är dekorerade med vackra lampor och festliga inslag.

Vad gäller vad som säljs? Du kan förvänta dig säsongsbetonade konsthantverk, eleganta målningar och glittrande handgjorda smycken - för att inte tala om fyndjägare kan ofta hitta några mer ovanliga presenter eller samlarobjekt.

Datum går från 22 november till 15 december och du kan läsa mer om officiell hemsida .

Cardiff julmarknad

Cardiffs jul -extravaganza äger rum mellan 15 november och 23 december, med mer än 200 utställare och 85 träbodar.

Denna marknad är känd för att erbjuda otroliga konsthantverk som ger unika presenter under trädet, och ligger i hjärtat av stadskärnan.

Du kan läsa mer på vår systersajt Wales Onlines praktiska guide .

Gloucester Quays viktorianska julmarknad

Gloucester Quays viktorianska julmarknad

Gloucester Quays viktorianska julmarknad (Bild: Christmasmarkets.com)

Ta ett steg tillbaka i tiden på denna autentiska viktorianska marknad där du sannolikt kommer att upptäcka många karaktärer inklusive & apos; Wonder Tonic & apos; säljare, Oliver Twist-esque urchins och till och med ett par busiga tjuvar.

Det finns mycket att se och göra, oavsett om du vill visa upp dina skridskofärdigheter på ishallen, utforska de dekorerade stånden eller åka på det traditionella pariserhjulet.

Åh, och det finns till och med en riktig ölkrog och rostade kastanjevagnar för att verkligen fördjupa dig i upplevelsen!

Datum löper från 15 november till 25 november, för mer informationsbesök christmasmarkets.com .

Wrexham viktorianska julmarknad

Wrexham viktorianska julmarknad

Wrexham viktorianska julmarknad (Bild: Christmasmarkets.com)

Den pittoreska St Giles & apos; Church är den vackra bakgrunden för de festliga bås som ligger längs Wrexhams gator.

Räkna med leksaker, ljus, kläder, böcker, hantverk och säsongsväxter som erbjuds - men det är maten som får lokalbefolkningen och turisterna att komma tillbaka.

Det finns inte bara lokala producenter till hands för att ta emot beställningar av julkalkoner eller gäss, men de säljer också läckra pajer, korv, desserter och till och med welshcakes, för att inte tala om att du kan få tag på lokal ost, öl och cider.

Åh, och om du inte kan vänta med att komma hem för att äta middag, finns det gott om matboder som serverar allt från tyska korvar och köttfärs till glögg.

Evenemanget kommer endast att hållas den 6 december.

Edinburghs europeiska julmarknad

Denna julmarknad ligger i hjärtat av Edinburgh, strax under högen, bara ett stenkast från de största sevärdheterna - så det är idealiskt om du hoppas att ta en sista -minuten -semester i den skotska huvudstaden .

Sedan erbjuder marknaden självklart allt du kan önska dig för att fira den härligaste tiden på året, från konsthantverk till presentbutiker samt några mycket spännande foodie -överraskningar.

Marknaden öppnar den 16 november och löper till den 5 januari. Läs mer om Edinburghs julmarknader .

Chester julmarknad

Chester julmarknad (Bild: Visitchester.com)

I hjärtat av Chesters marknad sitter en gnistrande julgran, men det finns mycket mer festligt jubel att gå runt.

Vandra genom de dekorerade trästugorna som erbjuder unika presenter och dekorationer som garanterat kommer att göra juldagen det extra speciella, eller fyll på i Real Ale Bar där du hittar både öl och varm choklad samt det klassiska glögget.

Du kan läsa mer på officiell hemsida .

Läs mer

Jul 2018
Bästa sånger Toppskämt Bästa filmerna Spåra tomten över himlen

Blenheim Palace Living Crafts för julmässan

Blenheim Palace Living Crafts för julmässan (Bild: Getty)

Letar du efter en rolig dag inför semestern?

Gå sedan till Bleinheim Palace, där du inte bara kan utforska den festliga marknaden och knäppa bås, men inträdespriset inkluderar också entré till palatsets ikoniska formella trädgårdar och park.

I grund och botten, den perfekta ursäkten för att få ut det mesta av den friska vinterluften - och ta en varm choklad för att hålla värmen också!

Du kan läsa mer om den officiella webbplatsen .

Newcastle

Tidigare har Newcastle haft två julmarknader. En visar internationella godisar och en annan för lokala handlare. I år har Newcastle stadsfullmäktige bekräftat att det kommer att finnas en, som innehåller båda.

Marknaden ligger vid Gray & apos; s monument och kommer att pågå från 16 november till 16 december.

Gå till Chronicle Live för mer information om Newcastle julmarknader .

Leeds

Leeds julmarknad är tillbaka för 2018 och kommer att ligga på Millennium Square. Den kommer att pågå från 9 november till 22 december och följer den årliga lampans omkoppling dagen innan.

År 2017 fanns det alla sorters olika stugor och bås som säljer leksaker, mat och dryck. Gå till Leeds Live för att ta reda på mer om årets julmarknader.

Cambridge

Julmarknaderna i Cambridge är spridda över flera platser i år, inklusive Ely, Huntingdon, Newmarket och Mill Road. Det kommer också att finnas en ishall och Undercover Alpine Bar som återvänder till Parkers verk. Datum för val av julmarknader varierar med vissa som täcker hela december och andra tillgängliga för en enda dag.

För mer information, gå till Cambridgeshire Live och ta reda på de officiella datumen för alla Julmarknader i Cambridge .