William 'ångrar i huvudsak' chatten med Harry i det sura förhållandet, säger kunglig expert

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Prins Harry och prins William återförenades kort för att avslöja en staty av deras avlidna mor prinsessa Diana

Prins Harry och prins William återförenades kort för att avslöja en staty av deras avlidna mor prinsessa Diana(Bild: POOL/AFP via Getty Images)



Prins William tros ångra samtalet med sin bror prins Harry som ledde till '' början av sammanbrottet '' av deras förhållande, har en kunglig expert spekulerat.

När Harry började dejta Meghan Markle delade hertigen av Cambridge sina farhågor om att hans yngre bror rörde sig för snabbt, enligt förra sommarens biografi Finding Freedom.

Känn inte att du behöver skynda på detta, sa den äldre brodern till den yngre och tillade: Ta så mycket tid som du behöver för att lära känna den här tjejen.

Bokens författare, Omid Scobie och Carolyn Durand, skrev att frasen denna tjej genast störde Harry.



nadia sawalhas första make död
Hertigen och hertiginnan av Sussex på sin turné i södra Stilla havet i oktober 2018

Hertigen och hertiginnan av Sussex på sin turné i södra Stilla havet i oktober 2018 (Bild: Getty Images)



De sa: Harry blev förbannad ... att hans bror skulle fråga sådant. '

Denna påstådda konversation rapporterades vara början på ett surt förhållande och William kan ångra det nu.

Kungliga experten Katie Nicholls berättade DailyExpress.co.uk : 'William har förmodligen en stor ånger över samtalet som han hade med sin bror vid tiden för förlovningen när Harry och Meghan förlovade sig.

'När William i princip satte sig ner med Harry och uppmanade honom att bara ta sig tid, att inte skynda sig på någonting-det som var tänkt som välmenat gick broderligt råd inte alls ner med Harry.



'Harry kände att han inte hade sin brors stöd och det var verkligen början på nedbrytningen av det som hade hänt fram till dess, ett obrytbart broderligt band.'

Prins Harry träffade den amerikanska skådespelerskan på en blind date och förlovade sig i november 2017 efter nästan två års dejting.



Prins Williams påstådda anmärkningar om takten i Harrys förhållande rapporterades flitigt.

Rapporter om en annan påstådd konversation som blev bitter hände 2018, då Jason Knauf, den gemensamma kommunikationssekreteraren för Kensington Palace, skickade ett mejl till Simon Case, William & amp; .

Registrera dig för vårt dagliga nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad med all viktig information på www.NEWSAM.co.uk/email .

Jag är mycket orolig för att hertiginnan kunde mobba två PA från hushållet under det senaste året, skrev han i ett dokument utarbetat i oktober, Tiderna rapporterade förra månaden.

storebror avslutningsfest 2014

Knauf sa att hennes behandling av en medhjälpare hade varit 'helt oacceptabel' och hävdade att han hade fått 'rapport efter rapport' om hertiginnan.

Robert Lacey, författaren till Battle of Brothers, hävdade att William var 'förskräckt' över anklagelserna och konfronterade sin bror i ett 'hårt och bittert möte'.

Meghan har kategoriskt förnekat alla påståenden.

Brodern återförenades kort för prins Filips begravning i april

Bröderna återförenades kort för prins Philip & rs begravning i april (Bild: POOL/AFP via Getty Images)

Under parets intervju med Oprah i mars talade prins Harry om William och sa att hans bror var 'instängd' inom institutionen och att de var 'på en annan väg'.

I oktober 2018, efter Harry och Meghans turné i södra Stilla havet, splittrades de kungliga hushållen och Sussexes flyttade från Kensington Palace.

År 2019 bildade hertigen och hertiginnan av Sussex också en egen välgörenhetsstiftelse efter att ha lämnat den gemensamma Royal Foundation som de hade varit en del av med William och Kate.

I början av 2020 avgick Harry och Meghan som kungligheter och flyttade till Kanada innan de bosatte sig i Kalifornien där de nu uppfostrar sina två barn - Archie och Lilibet.

De kungliga bröderna har bara återförenats några gånger i år, vid prins Philip & s begravning och vid avtäckten av en staty för sin mamma, prinsessan Diana, i Kensington Palace på vad som skulle ha varit hennes 60 -årsdag.

Se Även: