Xbox Live -spel med guld: De senaste gratis spelen för Xbox One och Xbox 360 för augusti 2018

Videospel

Ditt Horoskop För Imorgon

Som belöning/incitament för att fortsätta prenumerationen får Xbox Live Gold -medlemmar två gratis spel i månaden att ladda ner under en begränsad tid på både Xbox One och Xbox 360. Titlarna sträcker sig från äldre AAA -blockbuster och kultindie -hits till undervärderade ädelstenar och - mycket ibland - en helt ny release.



Sedan november 2015 har de två gratis Xbox 360 -spelen också varit bakåtkompatibla med Xbox One, vilket innebär att ägarna till Microsofts nuvarande genkonsol effektivt kan få fyra gratis spel i månaden.



Spelen är dina att behålla, även om du säger upp din Xbox Live Gold -prenumeration efter att du har laddat ner dem. Välj bara & apos; Guld & apos; fliken på din Xbox One eller Xbox 360. Alternativt kan du använda Xbox -webbplatsen.



Även om du inte har uppgraderat till en Xbox One än, kan du fortfarande spela dessa spel gratis så länge du har ett Xbox Live Gold -konto. Logga in på Xbox -webbplatsen, gå till titelsidan för annonser och lösa in erbjudandet. Spelet kommer då att visas i konsolens & apos; Redo att installera & apos; lista om du köper en Xbox One i framtiden.

Nedan finns de gratis Xbox Live -spel med guld för augusti 2018, med länkar till varje spellista på Xbox -webbplatsen. Och glöm inte att kolla in vår Xbox-erbjudanden för aktuella konsolpriser.

Xbox ett

Forza Horizon 2 : 1 augusti - 31 augusti

Kryssa i några underbara miljöer i Forza Horizon 2



bästa fotspa 2020

Om du är ett fan av öppen världsracing levererar Forza Horizon 2 den i spader, och med Horizon spin-off-serien som är lite mer tillgänglig än den hardcore simulering som körning av den viktigaste Forza-serien, hittar du handling lite lättare att komma in.

I virtuella rekreationer i norra Italien och södra Frankrike kommer du att tävla i en serie tävlingar och evenemang bland fantastiska landskap, med en uppsjö av fordon att låsa upp.



För ära : 16 augusti - 15 september

For Honor tar sin strid på största allvar

Beskrivs av sin kreativa chef som en 'skytt med svärd', den här tredje personens actiontitel ställer riddare, vikingar och samurajer mot varandra för intensiv närstrid.

Varje fraktion har en mängd olika klasser att välja mellan, var och en med sina egna styrkor och svagheter. Detta är dock inget hack-hack-hack, med ett kampsystem som fokuserar starkt på positionering, attackriktning, blockering och undvikande.

Medan det finns en enspelarkampanj för solokampanter, ligger det äkta köttet i For Honor i dess flerspelarlägen som erbjuder en serie olika evenemang som gör att du kan testa ditt svärdspel mot andra online.

Xbox 360

Dead Space 3 : 1 augusti - 15 augusti

Dead Space 3 erbjuder spänning och frossa

Den tredje huvuddelen av denna sci-fi-överlevnadsskräckfranchise ser huvudpersonen Isaac Clarke ta sig an den groteske främmande Necromorphs en gång till. Clarkes senaste skrämmande äventyr utspelar sig i den isiga världen av Tau Volantis, med ytterligare ett utbrott av rymdzombierna som härjar.

Dead Space 3 lägger till co-op, vilket innebär att en annan spelare kan gå in i kampanjen för att fördubbla eldkraften. Mänskliga fiender ser också ut, vilket betyder att du måste anpassa din spelstil när du står inför sina ballistiska vapen.

Spelet är långt ifrån serien & apos; höjdpunkt, och saknar mycket av den välgjorda spänningen och uppsättningarna från de två föregående titlarna, men det finns fortfarande några anständiga skrämsel att hämta.

Epic Mickey 2: The Power of Two : 16 augusti - 31 augusti

Disneys maskot försöker återställa ordningen i Epic Mickey 2

Denna plattformsspelare fortsätter med Mickey Mouse i ett nytt äventyr när han utforskar en värld baserad på klassiska Disney -egenskaper. Med en magisk pensel kan Mickey förändra världen runt honom för att gå vidare.

Den här gången hjälper Oswalds karaktär - som återvänder från det första spelet - vår musiga hjälte, styrd antingen av AI eller en andra spelare.

Om du är ett Disney -fan kan det här vara värt en titt.

Se Även: