10 bästa fot -spa och massagerare 2021 för bortskämda och orörda fötter

Stil

Ditt Horoskop För Imorgon

best-foot-spa-uk

Perfekt orörda fötter hemma



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Även om skönhetsbutiker nu är öppna för affärer efter den långa lockdownen, kan väntetid för möten, i vissa fall vara veckor. Om du letar efter en salong värdig pedi, måste det vara ett DIY -jobb, så du kommer att vilja ha det bästa fotbadet som passar dina behov.



Åtminstone kommer ett bra spa att vara relativt kompakt, eller lätt nog att flytta runt i hemmet. Om du är ute efter lite mer än ett varmt fotbad, finns det mer avancerade modeller där ute som låter dig kontrollera temperaturen, införliva bubblor eller till och med välja en lugnande massage.

Ett fotspa är inte bara ett fantastiskt kosmetiskt måste att ha hemma för lite lyx, det är också värt att investera i en bra fotfil för eftervård. Kosmetiskt eller inte, det är en bra lösning att tänka på om du också lider av värk i fötterna.

Fotbad är allmänt tillgängliga så de goda nyheterna är att oavsett din budget kan du hitta något som passar dina behov.



Vi hittade de flesta av våra bästa erbjudanden på Amazon , inklusive storsäljare från Revlon och MaxKare , fortsätt läsa nedan för att se hela guiden.

Hur man väljer rätt fotspa

Så, vad exakt ska du leta efter i ett fotspa? Det finns några viktiga funktioner att tänka på:



Uppvärmning

Om du behöver blötlägga längre, leta efter ett fotspa med en inbyggd värmeenhet så att du inte behöver oroa dig för att fylla på vattnet halvvägs.

Även om många av de avancerade modellerna innehåller integrerade värmeenheter, är det inte mer grundläggande modeller så att det är värt att kolla innan du köper. Fancier -modeller kommer till och med att hålla en rostig temperatur under hela din blötläggning.

Storlek

Storleken på själva enheten är en viktig men ofta förbisedd funktion - särskilt om du har större fötter. För den bästa upplevelsen, leta efter ett fotspa med tillräckligt med utrymme för att passa båda dina fötter inuti samtidigt som vattnet når dina anklar.

Ytterligare egenskaper

Beroende på vilket fotspa du köper kan det komma med en mängd ytterligare funktioner som bubbelstrålar, vibrationer, timers och massagerullar.

gå med hundar i snö

Medan vissa modeller bara låter dig slå på och stänga av enheten, är avancerade modeller utrustade med en rad inställningar så att du kan anpassa din upplevelse med ett klick på en knapp.

Ännu bättre kommer vissa fot -spa med bilagor eller pedikyrsatser som inkluderar borstar, pimpstenar och till och med nagelsax.

Bästa fotbad att köpa

1. Hayan Foot Spa

Bästa övergripande fotspa

Hayan Foot Spa, hopfällbart fotbad

Hayan Foot Spa, hopfällbart fotbad

Om du letar efter något som är bekvämt för hemmabruk, inte tar för mycket plats och är trevligt och kostnadseffektivt, är Hayan Foot Bath perfekt.

Fotbadet är helt hopfällbart och kan fällas ner till 2,5 tum vilket är perfekt för förvaring på mindre platser och med ett handtag integrerat i designen kan det enkelt hängas upp för förvaring.

En enkel att navigera pop in och ut ram gör att du kan trösta på ett ögonblick, bara tillsätta vatten vid din önskade temperatur.

Rullar och massagestötar i designen stimulerar fotens akupunkturpunkter och hjälper till att främja blodcirkulationen och andra hälsogenskaper.

Nyckelfunktioner: Fälls snyggt för bekväm förvaring.

2. Gelli uppblåsbart fotspa

Bästa Foot-Soak Foot Spa

Gelli uppblåsbart fotspa

Gelli uppblåsbart fotspa

Undvik det vanliga och unna dig lite uppblåsbar lyx istället.

Firebox's Inflate Foot Spa är en trevlig prisvärd egendom, det är också superenkelt att blåsa upp - lägg bara till lite andetag.

I uppsättningen ingår påsar med pulver, när de tillsätts i vatten skapar den funky gelstruktur, som är säker för huden, fläckfri och mjukar hårda sulor.

Gelen erbjuder en lugnande massage för trötta fötter och kasseras lätt i toaletten efteråt.

billiga alternativa bostäder i Storbritannien

Nyckelfunktioner: Uppblåsbart fotspa (ingen el behövs), innehåller eterisk olja och pedikyrset

3. Rio Deluxe Footspa och Massager

Bästa Budget Foot Spa

Rio Deluxe Footspa och Massager

Rio Deluxe Footspa och Massager

Överlåtelse på en budget? Det är något vi alla kan komma bakom, för under £ 40 är Deluxe Footspa från Rio en toppkonkurrent.

Den har reflexologi fotrullar, dessa hjälper till att massera tryckpunkter i dina fötter, medan mjuka vibrationer säkerställer en djup massage. Hydroterapidyser lindrar värkande och trötta muskler.

Vad mer är, med införandet av infraröda LED -lampor, ett vattenvärmesystem och aromaterapidiffusion, kan du få en komplett salongupplevelse med detta fina måste ha.

Beroende på vilken upplevelse du är ute efter kan du välja mellan olika spa -inställningar, inklusive massage, endast värme, värme och massage eller värme med bubblor.

Nyckelfunktioner: Vibrationsmassage. En massagefunktion. Spa -inställningar som endast inkluderar massage, endast värme, värme och massage, värme och bubblor.

Läs mer

Beauty Essentials 2021
Bästa kuddar för en god natts sömn Bästa massagepistoler för ömma muskler Bästa skönhetsprodukter att prova hemma Topphjälpmedel för att snabbt behandla ryggont

Fyra. MaxKare Foot Spa

Bästa lyxiga fotspa

MaxKare Foot Spa

MaxKare Foot Spa

MaxKare's Foot Spa är ett toppval och har tre funktioner i en för att ge en avkopplande upplevelse, perfekt för lite avslappning.

Med uppvärmningsfunktioner mellan 35 ℃ och 48 ℃, skämningsfulla bubblor och en avkopplande dos vibrationer - du kan använda alla tre funktionerna samtidigt eller separat.

Du kan ställa in den mest gynnsamma temperaturen för dig, det finns också en liten låda där du kan fördela salter eller mineraler du vill tillsätta.

Det finns fyra avtagbara, manuella masseringsvalsar som är perfekta för att trycka på accupoints.

Nyckelfunktioner: Temperaturkontroll. Ett litet avtagbart fodral inuti massageapparaten för att lägga badsalter och avtagbara massagerullar.

5. Beurer FB35

Bästa fotspa för torra fötter

Beurer FB35 Foot Spa med aromaterapi

Beurer FB35 Foot Spa med aromaterapi

En praktisk design, med många lyxfunktioner för att ge dina tår ren lycka, helt enkelt dyka i vattnet och detta fotspa från Braun gör resten.

Med integrerad vibration och bubbelmassage för att lugna stressade sulor, samt magnetiska och infraröda ljusterapier för att stimulera blodcirkulationen, kan du till och med lägga till dina favorit eteriska oljor för att förbättra dina sessioner.

Med ett praktiskt stänkskydd på plats för att förhindra spill kommer du inte ha någon klarhet att göra efteråt. Denna uppsättning får mega bonuspoäng för att inkludera tre utbytbara tillbehör, en cirkulationsborste, massagefäste och ett verktyg för att ta bort majs/callus.

Nyckelfunktioner: Vibrationsmassage, magnetfältsterapi och valfri infraröd ljusfunktion. Inkluderar tre pedikyrtillbehör - hornhinneborttagare, borste och massagefäste.

6. HoMedics MySpa

Bästa bärbara fotspa

HoMedics MySpa Luxury Foldaway Foot Spa

HoMedics MySpa Luxury Foldaway Foot Spa

MySpa från HoMedic fälls enkelt ner vilket gör att man kan tänka på om man är orolig för lagring.

simon king håriga biker dör

Tack vare vibrationsmassage och stimulerande noder vid basen av spaet kommer du att träffa rätt tryckpunkter och kan styra hur intensiv massage du behöver genom att använda mer eller mindre manuellt tryck.

Nyckelfunktioner: Fälls bort, inkluderar en lyxig vibrationsmassage och lämplig för storlek 12 fot.

7. Revlon Foot Spa

Bästa fotspa för artrit

Revlon Ultimate Indulgence Foot Spa

Revlon Ultimate Indulgence Foot Spa

För ultimat överseende är Revlons Foot Spa det perfekta verktyget för att skapa en salongvärdig pedi från ditt eget hem.

Med smarta, äkta uppvärmningsfunktioner värmer spaet upp vatten och håller det till din önskade temperatur för långvarig avkoppling. Det finns också en bubbelfunktion som fungerar tyst, så att du verkligen kan zonera ut och njuta av lite tid.

Spaet är hopfällbart för bekväm förvaring och har ett litet fodral som lämpar sig för att lägga i eteriska oljor eller badsalter för aromaterapi.

Nyckelfunktioner: Håller värmetemperaturen, tyst ljudnivå, fälls undan, innehåller eteriska oljor.

8. Turejo fotbad

Bästa fotspa för stora fötter

Turejo fotbad

Turejo fotspa

Turejo -fotspaet ger dig en lyxig varm fotfodring för att hålla dina fötter raka och återfuktade för minskad trötthet och svullnad.

Fotspaet har ett värmeelement som håller vattnet vid vald temperatur (95-118 ° F), vilket sparar besväret med att fylla varmt vatten eller att temperaturen sjunker.

Den levereras med tre automassagelägen som erbjuder dig pimpsten, syrebubblor och infraröd belysning avsedd att ta bort hård hud, förbättra cirkulationen.

Nyckelfunktioner : Perfekt för stora fötter (upp till storlek 14), motoriserade rullar, tre massagelägen och pimpsten.

9. Entil Foot Spa

Bästa foten spa för idrottare

Entil Foot Spa Bath Massager

Entil Foot Spa Bath Massager

Entil fotspa inkluderar elektriska massagerullar, och du behöver inte rulla fötterna fram och tillbaka, så att du kan luta dig tillbaka och koppla av.

Du får tre olika massagefrekvenser - en kontinuerlig och stark massage, intermittent och skonsam.

Syrebubblorna kommer att öka fotbadets luftflöde, vilket gör att dina fötter får en mer bekväm upplevelse och du kan också ställa in din favorit fotbad vattentemperatur och fotbadtid som passar dina behov. Perfekt.

Nyckelfunktioner: Uppgraderad bubbla och vibrationsfunktion, tidsfunktionen och snabb uppvärmning och en pedikyrsten.

10. MSmask Foot Spa

Bästa uppvärmda spa

MSmask Foot Spa Bath Massager

MSmask Foot Spa Bath Massager

MSmask elektriska fotspasmassage slappnar av fötterna och har ytterligare fördelar som värmare, massagerullar, bubbelstrålar och främjar blodcirkulationen - allt du behöver för en god natts sömn.

Luta dig tillbaka och rulla fötterna fram och tillbaka på de sex massagevalsarna prickade med acu-noder. Bubblavibrationen slappnar effektivt av dina sulor och ger mer komfort till din fotbadmassage.

Nyckelfunktioner: Justerbar uppvärmningstimer, massagerullar och bubbelstrålar och LED -display.

Se Även: