Här är vad gjutna av The Call Center gör nu

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Callcentret

Callcentret(Bild: BBC)



Det var en av BBC Three framgångshistorier och fick oss att säga dumma fraser som 'glada människor säljer!' och 'sväl den rynka!'



Här är vad som hände med några av seriens minnesvärda ansikten ...



Hayley the Tea Lady

Chopsy Hayley har klarat sig ganska bra för sig själv

stevie malcolm i mitten

Chopsy Hayley - som fortfarande gör en elak bryggning - har inte mått så illa sedan The Call Center slutade.

Hon slutade med att driva sitt eget café i Swanseas stadskärna - som nu har stängt - och har nyligen rest med sin gamla chef, Nev, till Indien för Watch channel & s Nev & s Indian Call Center.



Hon är för närvarande ute i Benidorm och filmar med BBC - möjligen en uppföljning av hennes nyligen garvade dokumentär.

Richard & apos; Griff & apos; Griffiths

Callcenterveteranen har nyligen lagt upp komediserier



Callcenterveteranen och pappan till fyra har alltid haft en passion för komedi och nyligen har han lagt upp komediserier och fyllt sina Youtube-kanal med massor av observationsvideor.

Dwayne Batchelor

Dwayne är nu multimediakonsult på VoiceBox

Dwayne var Nevos sydafrikanska operationschef, som också följde med sin chef ut till Indien för Nevas indiska callcenter.

Dwayne arbetade på Save Britain Money i sex år, men nu är han en multimediakonsult på VoiceBox -byrån som tillhandahåller flerspråkig textning, dubbning och voiceovers.

Jeffrey Nsofor

Jeffrey har ett eget företag som livscoach

Den nigerianska revisorn Jeffrey slösades bort på försäljningsgolvet på Save Britain Money. Så Nev gav honom en prövning på finansavdelningen. Och han tittade aldrig tillbaka!

Jeff har nu ett eget företag som livstränare, talare och relationsexpert - och är inspirerande som fan på sitt Instagram -konto.

Nev gör det rätt ibland!

George Vorkas

George är fortfarande singel

Serien singleton George - som fortfarande är singel enligt sitt Facebook -konto - var känd i serien för att ha otur i kärlek, och till och med startades på datum av chefen Nev.

Ursula Presgrave

Ursula har dykt upp två gånger i rätten för hatbrott

Den här potentiella callcenterarbetaren var mer känd för sin bahaviour utanför skärmen än för hennes korta framträdande på Save Britain Money.

Hon har därefter dykt upp två gånger i rätten för hatbrott och dömts till villkorlig dom.

Chickenhead

Chickenhead fungerar inte längre på SBM

Fotbollsgalen Chickenhead - eller Matthew Thomas som han egentligen heter - älskar David Beckham och fick reda på att han var pappa till en tvååring medan han filmades i serien.

Han jobbar inte på SBM längre, men han älskar fot och spelar för Gorseinon AFC samt tvångstvivlar om tv -program Love Island, X Factor och Celebrity Big Brother.

Corey Rees

Corey fortsatte med att visas i flera dokumentärer

Efter att ha dykt upp, tillsammans med sin djupa V-T-shirt, i serie ett, kvalificerad personlig tränare, fortsatte Corey med i dokumentären Young, Welsh and Pretty Skint.

Din

Twe från The Call Center

Twe är väldigt aktiv på Twitter (Bild: BBC)

Twe, eller Stephen Williams som han också kallas, var Nevs högermotiverade man och ropade klassiker som 'Get on it like Donkey Kong'.

Han är fortfarande ganska aktiv på Twitter och älskar fotboll, ropar ut Donald Trump och retweetar bilder på fantastiska duschar. Var och en för sig ...

Nev

Call Centers stora ost släppte en julsingel

Callcenterets stora ost. Huvudet honcho. Neville Wilshire finns fortfarande på våra TV -skärmar, tack vare hans Indian Call Center -show.

Han släppte också en julsingel, tar bokningar med motiverande tal och tycker fortfarande om att ta sin bild medan han pekar på kameran.

I juni fick ett företag där han var direktör böter 350 pund för att inte ha följt dataskyddslagen.

Du kan se vad Nev håller på med om du besöker hans hemsida.

Se Även: