Komikern Lee Evans sågs för första gången på två år efter att ha tappat showbiz

Lee Evans

Ditt Horoskop För Imorgon

Komikern Lee Evans har upptäckts offentligt för första gången på två år efter att han slutat med livet i rampljuset.



En sällsynt glimt av den 56-årige lustfångaren fångades i Essex på torsdagen.



Jokern spanades ut för att springa i ett förklädt par omslag runt solglasögon och basebollkeps.



Lee hade en orange Under Armour T-shirt, grå långärmad topp och ett par svarta joggare när han klev ut för lite träning.

Det är första gången Evans har setts offentligt sedan han en kort tid gick ur pensionen 2018 för att spela i Pinter Three på Londons Harold Pinter Theatre mitt emot Martin Freeman, James Norton och Jack Whitehall i pjäsen Wither Would You Go ?.

den sanna historien om trollningen

Serien spanades ut för en löptur i ett förklädd par omslag runt solglasögon och basebollkeps (Bild: KLICKA NYHETER OCH MEDIER)



Komikern och skådespelaren, som har varit en av Storbritanniens mest älskade underhållare sedan han kom till scenen i början av 90 -talet, gick i pension från showbiz i november 2014 och har sedan dess levt ett lugnt liv.

Lee klev iväg och förklarade att han ville spendera mer tid med sin fru Heather Nudds och deras dotter Mollie.



Han tillkännagav sina planer på att gå i pension medan han avslutade sin Monsters UK -turné.

Komikern gjorde uppenbarelsen om Jonathan Ross ITV -chatshow när Ross frågade honom: 'Du är en anmärkningsvärd komedi. Känner du det i din kropp? Hur länge kommer du att fortsätta? '

charlotte crosby pojkvän 2014

Lee sågs få en kompis att skratta i en bil när han klev ut för att springa (Bild: KLICKA NYHETER OCH MEDIER)

En sällsynt glimt av den 56-årige lustfångaren fångades i Essex på torsdagen (Bild: KLICKA NYHETER OCH MEDIER)

Evans, som har varit gift med Heather i 37 år, svarade vid den tiden: ”Jag är 50. Jag fryser knackat. Detta är det. Färdiga. Det här är slutet. Jag gör ingenting.'

Evans, som var en av Storbritanniens mest sålda stand-ups, sa att hans manager Addison Creswells död av en hjärtinfarkt 53 år föregående år var en av anledningarna till att han slutade.

Han sa: 'Jo, min chef dog förra året. Allt jag någonsin har gjort är att arbeta och Addison brukade alltid lägga armen runt mig och säga, 'oroa dig inte, jag kommer att ta hand om dig. Det är OK & apos ;.

'Min pappa sa alltid till mig, & apos; Du måste jobba & apos; så jag arbetade ständigt och gjorde komedirundturer. Och jag tror att jag har ignorerat alldeles för länge min fröken.

Lee såg frisk och frisk ut (Bild: KLICKA NYHETER OCH MEDIER)

billiga pålitliga bilar uk

Det är första gången Evans har setts offentligt sedan han en kort tid lämnade pensionen 2018 (Bild: KLICKA NYHETER OCH MEDIER)

'Och jag vill spendera mycket mer tid med henne. Jag ska gå och träffa min fru, vara hemma och säga 'Jag är din'.

'Jag vet vad som kommer att hända. Om en vecka är det & apos; Get out. Du går mig på nerverna & apos ;. Men jag är dödligt allvarlig. Jag har sagt till henne 'Jag är verkligen ledsen. Jag är alltid borta ’.

Varenda vecka har jag gjort pjäser. Jag har varit tvungen att säga till min lilla Mo (dotter Mollie) 'Jag kan inte gå på skolpjäsen eftersom jag måste utföra detta arbete.'

'Men nu kan jag vara med lilla Mo och göra saker som vi aldrig gjorde när vi var barn.'

Komikern gick i pension från showbiz i november 2014 och har sedan dess levt det tysta livet (Bild: KLICKA NYHETER OCH MEDIER)

har öppet på nyårsdagen

Lee var känd för sitt anarkiska märke av observationskomedi som spelades i en rasande fysisk takt.

Han fick enorma framgångar i stand-up med sin 2011 Roadrunner-turné som tjänade in 12,9 miljoner pund enbart.

2008, hans & apos; Big & apos; turné -DVD blev den mest sålda jul -DVD i Storbritannien och sålde över 1 miljoner exemplar.

lacey turner baby namn

Lee klev iväg och förklarade att han ville spendera mer tid med sin familj (Bild: KLICKA NYHETER OCH MEDIER)

Han fortsatte också att njuta av en karriär inom hitfilmer, med huvudrollen i Mouse Hunt, There's Something About Mary and The Fifth Element innan han gick ut ur rampljuset.

Trots att han såg frisk och frisk ut på språnget, har Lees pensionering inte varit fri från sorg som stand-up-stjärna förlorade sin pappa och medkomikern Dave Evans i juni 2019.

Hans död ledde till att Lee och komedivärlden skakades när han avslöjade att han fick sin starka arbetsmoral från sin pappa.

Se Även: