EastEnders Lacey Turner delar bebisens namn när hon öppnar om för tidig födsel

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Lacey Turner har avslöjat sin pojkes vackra och unika namn när hon öppnade om de skrämmande komplikationerna av hans födelse.



EastEnders -stjärnan välkomnade nyligen sitt andra barn med sin man Matt Kay.



Hans för tidiga födelse orsakade några skrämmande komplikationer för familjen, men nu när han kämpade passade hon introducerade honom för världen.



32-åringen, som redan delar dottern Dusty, 18 månader, med Matt, avslöjade att de har kallat sin pojke för Trilby Fox Kay.

Han föddes den 3 februari och vägde 6 kg, en månad innan Lacey skulle föda.

Han var tvungen att spendera två dagar på babyvårdsavdelningen innan han kunde föras till sitt familjehem i Hertfordshire.



Lacey har varit gift med Matt sedan 2017

Lacey har varit gift med Matt sedan 2017 (Bild: Lacey Turner/Instagram)

sean walsh katya jones

Lacey, som var tillbaka på uppsättningen av BBC -tvålen som spelade Stacey Slater en vecka efter förlossningen, berättade ok! : 'Han kom vid 36 veckor! Det var runt 23.00 och jag skulle precis gå och lägga mig och mitt vatten gick sönder som något ur en film. Jag hade ingen aning om att det skulle hända, eftersom mitt vatten inte gick sönder med Dusty. Jag visste inte att du kunde ha så mycket vatten, jag trodde att det bara var för TV -ändamål!



Lacey sa att hon till en början inte fick panik och var till och med frustrerad över att det hände den natten eftersom hon var så trött.

Hon hade också hoppats att få en vattenfödelse, som hon gjorde med Dusty, men du kan inte göra det före 37 veckor.

Paret kontaktade sjukhuset och fick besked att gå in, och Trilby föddes bara några timmar senare.

De har välkomnat sonen Trilby Fox

De har välkomnat sonen Trilby Fox (Bild: Lacey Turner/Instagram)

Den lilla togs till särskild vård eftersom han föddes tidigt och för att han hade lite vätska i lungorna och behövde antibiotika.

Lacey sa: 'Jag tyckte synd om honom. Det är så konstigt att se din baby fastspänd på massor av trådar. Men han ansågs bara vara en vecka för tidig. Jag pratade med andra mammor där och insåg hur tur vi hade. Några av deras barn föddes vid 24 veckor. Du kan bara ha en förälder där var 24: e timme på grund av Covid, så det var inte meningsfullt för Matt att komma till sjukhuset. Men det innebar att han inte såg honom de första dagarna. Det var så konstigt.

Matt sa att Trilbys första levnadsdagar var så annorlunda än Dustys, när de alla kunde gå hem som en familj strax efter att hon föddes.

Skådespelerskan tillade: ”Du måste tänka på allas hälsa men det var så svårt. Jag såg honom inte på nästan hela den första dagen eftersom jag inte kunde gå till vårdenheten. Du känner att du borde föda och din baby går på bröstet och stannar där, men det var inte situationen, vilket är tråkigt.

raheem sterling gun tatuering
Lacey och Matt delar redan dottern Dusty

Lacey och Matt delar redan dottern Dusty (Bild: Lacey Turner/Instagram)

Lacey talade också om hur hon hade valt sin pojkes unika namn och sa att hon en gång kände en tjej som hade en syster som heter Trilby Fox.

Hon älskade alltid namnet men gillade det för en pojke.

Efter att ha blivit gravid med Trilby hade Lacey kallat honom för ett 'mirakel' efter att han tidigare drabbats av två missfall.

Hon sa att det var 'fantastiskt' när hon äntligen fick hålla sin son i hennes famn, och att hon och Matt känner 'tur' att få två friska barn efter allt de har varit med om.

* Läs hela intervjun i veckans ok! tidskrift

Se Även: