Grand National 2016: Oddsen minskar Boston Bob när spelarna sätter sin tro på Ruby Walsh

Hästkapplöpning

Ditt Horoskop För Imorgon

Limini och Ruby Walsh firar med tränaren Willie Mullins efter att ha vunnit 4,50 Trull House Stud Mares Novices Hurdle

Dubbelakt: Ruby Walsh firar med tränaren Willie Mullins på Cheltenham(Bild: Actionbilder via Reuters / Andrew Boyers)



clive och amanda owen

Boston Bob sänktes i går till 20-1 för Crabbies Grand National när spelare satte sin tro på Ruby Walsh för att landa Aintree-maraton för tredje gången.



Walsh, segrande på Papillon 2000 och Hedgehunter 2005, kommer att samarbeta med Willie Mullins 11-åring, framgångsrik i Bobbyjo Chase i klass 2 på Fairyhouse förra månaden, på Aintree i fjorton dagar på lördag.



Och ägaren Graham Wylies häst, som vann Grade 1 Melling Chase 2014 - men som ännu inte har stött på National staket - var en varm order på den nationella marknaden igår.

Läs mer: Grand National Runners

'Rubins rekord över de nationella stängslarna talar för sig själv', säger Sky Bets Michael Shinners, och Boston Bob är en trefaldig Grade 1-vinnare över staket, som var framför när han föll vid det sista staketet av Lord Windermere & apos ; s Cheltenham Gold Cup för två år sedan. '



Läs mer: Grand National Odds

Du kan också kolla in vår interaktiva stängsel-för-staketguide till kursen på Aintree, som tillhandahålls av Esri Storbritannien .



jamie foxx och katie holmes

Läs mer

Grand National 2019
Tiger Rolls vinner historiska Grand National Prispengar avslöjades Up For Review dör efter hösten Där din häst slutade i loppet

Se Även: