Ronnie Woods ex Jo avslöjar hur hon lyckades förlåta Rolling Stones-rockern när han lämnade henne för den 19-åriga ryska cocktail-servitrisen

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Jo Wood avslöjar hur hon förlåtit sitt ex Ronnie(Bild: Getty)



Hjärtat och förnedrad befann Jo Wood sig på botten när 70-åriga Rolling Stone Ronnie lämnade henne för en 19-årig rysk cocktail servitris.



Men hon vägrade bli misshandlad, fann styrka och lyckades senare bygga upp en sann vänskap med sin före detta make.



Hon säger: Efter att mitt äktenskap gick sönder var jag riktigt upprörd och ledsen och satt på sängen. Det var en söndag och jag hämtade en tidning och läste problemsidan.

En kvinna skrev in och sa 'min man lämnade mig för fem år sedan och jag kan fortfarande inte komma över det'. Jag tänkte: ”Jag kommer inte att vara så. Jag vill leva. Jag vill ha ett liv. Jag kommer inte att låta något sådant stoppa mig ”.

Och hon slutade ångra sitt fusk ex där och då.



Ronnie och Jo Wood under de första dagarna av deras äktenskap (Bild: NEWSAMpix)

Hon säger: Jag förlät Ronnie och jag fortsatte med mitt liv. Du måste förlåta. Det är så viktigt eftersom du, genom att hänga på och inte förlåta, binder dig känslomässigt till dem.



Genom att förlåta släpper du dig själv och du kan fortsätta med ditt liv. Hon tillägger: Vi har barn tillsammans och barnbarn, det är bra att vara vänner.

Ronnies förhållande varade bara 18 månader och Ekaterina Ivanova slutade stämpla honom som den onde trollkungen.

Den före detta modellen Jo studsade in i ett förhållande med byggaren Paul Scarborough, 53, tills paret splittrades för fem år sedan över hans förlovning med någon annan.

Ronnie lämnade Jo för den 19-åriga cocktail servitrisen Ekaterina Ivanova (Bild: Getty Images)

Men nu är allt också förlåtet. Jo, 62, har återupplivat sitt förhållande till Paul och hon kunde inte vara lyckligare. Tills du får henne om ämnet åldersskillnad.

Jag är bara åtta år äldre än han! hon säger. Min förra man var åtta år äldre än jag, nu den här gången är jag åtta år äldre än min pojkvän.

Det är inte så mycket. Han bryr sig inte. Han älskar mig för den jag är. Jag tycker inte att ålder borde vara viktigt alls.

Men det faktum att Ronnie lämnade henne för en tjej som var 41 år yngre 2008 fick göra ont.

Leah Wood och Jack MacDonald gifter sig med både Ronnie och Jo på deras bröllop (Bild: Getty)

Jo hade träffat andra maken Ronnie på en fest 1977 innan han gifte sig åtta år senare. De har tre barn tillsammans, Leah, 38, och Tyrone, 33.

Ronnie adopterade Jo's son Jamie, 42, från sitt första äktenskap med klädchefen Peter Greene och hjälpte till att uppfostra Ronnies son, Jesse, 40, från sitt äktenskap med Krissy Findlay.

Groupies var en oundviklig del av att vara en rockstjärns fru och Jo har hanterat det genom att bli vän med kvinnorna.

Hon hjälpte till och med Ekaterina när hon av misstag satte eld på hennes hår hemma hos Jo. Hon bad tydligen servitrisen att inte ta sin man från henne, men tonåringen svarade enligt uppgift: Jag tar inte honom - han lämnar.

Ronnie och Jo med sin lilla dotter, Leah (Bild: )

Efter hennes mycket offentliga skilsmässa från Ronnie 2009 doppade Jo tån i dejtingpoolen och gick ut med en tv -kändis som hon säger skrattade om Ronnies affär med Ekaterina.

kim kardashiam sexband

Förra året gick hon på Celebrity First Dates - när hon parades med en död ringsignal för sitt rocker -ex.

Ronnie har nu hittat kärlek med teaterchefen Sally Humphreys, 39, som han gifte sig med 2012.

Paret är nu föräldrar till ettåriga tvillingarna Gracie och Alice.

Det är en helt modern uppläggning. Jo stängde till och med av med sin semester i Spanien för att hjälpa barnvakt när tvillingarna föddes i juni förra året.

X Factor 2014 Final: One Direction och Ronnie Wood

Hon sa då: De behöver hjälp dygnet runt. Sally ammar medan Ronnie jobbar, men det är nytt för dem båda.

Tvillingarna kan mycket väl ha varit Ronnies femte och sjätte barn, men Jo tillade: Jag såg honom inte på två dagar efter att jag fött.

Så stödjande som hon är, erkände hon en gång att hon tyckte att upplägget var bisarrt eftersom Leahs två barn, Maggie, åtta och fyraåriga Otis, är äldre än deras mostrar. Ronnie kan mycket väl ha Jo på kortnummer, men hon håller sig mycket upptagen.

Hon har skapat en framgångsrik karriär som affärskvinna och har nyligen lanserat sitt skönhetsprogram Jo Wood Organics. Hon har ett naturligt förhållningssätt till alla aspekter av livet och tar tillägg, GOPO Joint Health, som har hjälpt till med en gammal fotledskada.

Ronnie Woods tvillingar

Jo avbröt en semester för att hjälpa ex -Ronnie och hans nya kärlek med sina tvillingar (Bild: Instagram)

Jo är en passionerad förespråkare för allt organiskt sedan hon reviderade sin gamla rock and roll -livsstil på 90 -talet.

Hon svär vid tillägget efter att ha ramlat ner för trappor och vridit fotleden för 14 år sedan och sa: Jag tänkte att jag skulle prova det och det fungerar riktigt bra. Jag tar det varje dag och när jag inte tar det börjar jag få ont i fotleden.

nana från kungafamiljen

Även om pappan till fyra barn Paul är tillbaka i hennes liv, lever de ännu inte tillsammans.

Paret träffades när han renoverade sitt hem i norra London 2011. Men hon avslutade förhållandet året efter, då hon fick reda på att han redan hade en fästmö.

Samantha Whittaker hävdade att han föreslog henne 2010 men visste att deras 22-åriga förhållande var över när han tog hem ekologiska kex. Alla har ryggar i livet, det är hur du kommer över dem som är viktig och positiv, säger Jo.

Ronnie Wood firar att han fyllde 70 år med sina tvillingar (Bild: Twitter/@ronniewood)

Om det gick smidigt hela tiden skulle livet vara ganska tråkigt.

Hon säger att romantiken idag är lätt och trevlig. De tar saker långsamt, men det låter som att Paul är en stammis hemma - vid måltider.

Hennes röst blir tjejig, hon säger: Jag älskar att laga mat åt honom. Han är riktigt bra eftersom han äter hela sin middag. Han är fantastisk. Jag är säker på att även om han inte gillade det skulle han äta det bara för att göra mig lycklig.

Men, trots den inhemska lycka, förvänta dig inte att Jo kommer att följa Ronnie längs gången någon gång snart.

På frågan om de planerar att knyta knuten släpper hon ett skratt och tillägger: Jag behöver inte gifta mig. Vi är nöjda som vi är för tillfället. Jag har varit gift två gånger. Jag vet inte om jag vill gifta mig en tredje gång.

Musikern Ronnie Wood och hustrun Sally Wood (Bild: WireImage)

Jag trodde aldrig att jag skulle gifta mig vid 18 men det gjorde jag.

Jag gick nyligen på ett bröllop och de hade en synsk där, minns Jo. Jag stod i kö för att träffa henne och jag tänkte: 'Vill jag verkligen se en psykiker? Vilken skillnad kommer det att göra om hon ska berätta något för mig?

Allt jag borde leva för är nu. Jag kan inte ändra någonting på något sätt. Så jag gick därifrån.

Hon skrattar: Jag tänkte: 'Nä, jag vill inte veta'.

  • Jo Wood tar GOPO Joint Health (www.gopo.co.uk) för sin ledvärk. £ 18,99 för 120 kapslar, stormarknader och apotek i hela landet.

Se Även: