Love Islands Mike Thalassitis avslöjar vad som verkligen hände med Jessica Shears och skulle 'backa sig själv' för att vinna henne

Love Island

Ditt Horoskop För Imorgon

Mike Thalassitis har äntligen avslöjat vad som verkligen hände med Jessica Shears efter att ha startats ut ur villan för andra gången.



The Mugster tvingades lämna Tyla Carr efter att allmänheten röstade dem som deras minst favoritpar bara dagar efter att han återvände till ITV2 -showen.



bästa formeln mjölk för nyfödda Storbritannien

Ända sedan de lämnade villan har Mike och Jessica dött av rykten om att de anslutit sig till en natt med passion.



Efter att ha tyckt att han glidit och avslöjat att något hände med pojkarna den här veckan, har Mike nu avslöjat för NEWSAM TV att han skulle & backa sig själv & apos; att vinna Jess om han initierade något.

Love Islands Mike Thalissitis hämnas på Olivia Attwood genom att varna Chris Hughes för att inte vara en & apos; idiot & apos;

Mike talade om dessa rykten med Jess (Bild: ITV)



Mike dumpades ut med Tyla (Bild: ITV)

På tal om sexrykten med Jess sa Mike: 'Med hela Jess -grejen - ja vem vet vad som skulle ha hänt. Dom kom ut. Du såg tidningarna. Inget hände.



'Om saker fungerade annorlunda - ja, det hade fungerat annorlunda. Ja ingenting hände. '

Jessica Shears och Mike Thalassitis rykten

Trots hans förnekelse fick Mike ett intressant svar när han fick frågan om saker och ting skulle se annorlunda ut om han valde att inleda relationer med Jess.

Han tillade helt enkelt: 'Jag backar mig själv. Jag vet inte att jag inte är Jess.

Mike halkade upp några gånger i villan (Bild: ITV)

Han slog till mot Olivia och Chris förhållande (Bild: ITV Picture Desk)

Muggy Mike skämtade om sitt förhållande mellan dumpningar innan han smällde Chris Hughes och Olivia Attwoods & apos; grov & apos; relation.

Han sa: 'Jag tycker att Chris och Olivias förhållande är ganska tufft, så om vi inte kan slå att vi har det bättre. Tiden var emot oss men jag tror att vi är mer kompatibla än några av dem där inne.

'Jag tror att hon [Olivia] förmodligen är mer falsk. Jag personligen gillar henne inte. Jag är inte här för att prata om dem.

Mike får se hur det går med Tyla (Bild: Rex -funktioner)

Mike sa att han skulle 'se vad som händer' med Tyla, medgav att han tyckte om att dela en säng med henne, och är inte orolig för Jonny Mitchells reaktion på deras koppling.

'Jag vill definitivt träffa Jonny. Han var min kompis där inne första gången, sa han.

'Jag är inte orolig, jag vet att Jonny är en man. Han är inte dum, han kan spelet. Han vet vad han handlar om där inne.

'Han var förmodligen bara en av anledningarna till att jag tyckte om min första tid där inne. Jag ser fram emot att se Jonny. Han är en man och han bär sig själv som en man. '

Villan kommer att bli en mindre trist plats utan Mike (Bild: ITV Picture Desk)

Den muggigaste ön i showens historia medgav att han inte skulle ha gjort något annorlunda om han kunde gå tillbaka eftersom han inte var attraherad av Georgien eller någon annan i villan.

Han avslöjade också exakt vad han berättade för öborna om omvärlden.

Mike tillade: 'Jag tror att många där inne är nyfikna på att veta vad som händer i omvärlden. Det är inte min plats.

Titanic-2

”Det är inte så länge kvar att de får sin tid. Jag försökte hålla det ganska vagt och kortfattat med det jag berättade för dem och inte ge några åsikter. '

Läs mer

Love Island
Vem är Love Island -berättaren? Vattenflaskor Älskar Island America Bästa bikiniutseendet på Love Island

Love Island fortsätter i morgon kväll på ITV2 kl 21.00.

Se Även: