Avskedade Emmerdale -stjärnan Shila Iqbals rasistiska och homofoba tweets avslöjades

Övrig

Ditt Horoskop För Imorgon

Tweets som skickades från Shila Iqbals konto använde N-ordet och homosexuella förtal



Shila Iqbals rasistiska och homofoba tweets har avslöjats en dag efter att hon sparkades från Emmerdale över skandalen.



Skådespelerskan, 24, blev påskyndad av tvålbossar i går efter att de chockerande meddelandena, som publicerades på hennes konto när hon var på college för sex år sedan, kom fram.



Innehållet i tweets har nu avslöjats, med Shila som tycks använda N-ordet och homosexuella förtal i ett utbyte med vänner.

numerologi nummer 1212 betydelse

En av tweets som skickades från hennes konto läste: 'Tweet mig inte, du är gay' medan en annan sa: 'Jag vet för många bullriga n **** s'.

Hon har sedan dess bett om ursäkt för tweetsna och tagit bort hela sitt konto.



Shila Iqbal har bett om ursäkt för tweetsna och tagit bort hela sitt konto (Bild: ITV)

Inläggen, publicerade av Maila online , sägs dateras tillbaka till 2013 när Iqbal var 19 år gammal och gick på college i Rochdale.



Hon sa: 'Jag är fruktansvärt ledsen och tar fullt ansvar för min användning av ett så olämpligt språk. Jag har betalat priset och kan inte längre fortsätta det jobb jag älskade mest på Emmerdale.

'Även om jag var ung när jag gjorde tweets, var det fortfarande helt fel av mig att göra det och jag ber verkligen om ursäkt.

”Den enda övervägandet jag vill fråga är att jag nyligen har fått hatiska tweets som berättar att jag som muslim betyder min Emmerdale -roll att jag” begår syndiga handlingar, främjar synd och medvetet går emot Koranen ”.

'Vi lever i känsliga tider för medlemmar i alla samhällen och särskilt de i mångrasiga Rochdale där jag växte upp.

”Jag beklagar att jag också har svikit människor genom att använda sådant språk, om än för sex år sedan. Jag, som alla andra, har ett ansvar för det språk jag har använt på sociala medier såväl som i samtal. '

Iqbal har nu startats från Dales (Bild: ITV)

En taleskvinna från Emmerdale bekräftade nyheten om hennes ålder: 'Som en följd av historiska inlägg på sociala medier har Shila Iqbal lämnat sin roll som Aiesha Richards på Emmerdale.

'Programmet tog beslutet att inte förnya hennes kontrakt så snart dessa tjänster uppmärksammades på företaget.'

Skådespelerskan uppgraderades till en officiell medlem av Emmerdale i mars i år för att spela rollen som Manpreet Jutlas dotter.

Hennes sista scener kommer att visas om två veckor & apos; tid.

Se Även: