Monopolet tar bort skönhetstävlingen och tar dig ur fängelsekort för 'mer omtänksamma'

Hasbro

Ditt Horoskop För Imorgon

Brädspelet bjuder fans över hela världen att bestämma de 16 nya korten som kommer att lanseras i höst

Brädspelet bjuder fans över hela världen att bestämma de 16 nya korten som kommer att lanseras i höst(Bild: Getty Images)



Det ikoniska brädspelet Monopoly släpper ut gammaldags belöningar på sina Community Chest -kort, till exempel kontantpriser i skönhetstävlingar för bonusar som visar en omtänksam sida som att rädda valpar.



I den största skakningen av de blekgula korten i deras 85-åriga historia är det mycket älskade att ta sig ur fängelsekortet också för skrotningen tillsammans med hosta för skolavgifter, en inkomstskatt återbetalning och klassikern 'Du har vunnit andra pris i en skönhetstävling, samla £ 10. '



Maker Hasbro sa att Community Chest behövde en modern upprustning för att göra det mer relevant, särskilt sedan pandemin.

Och cheferna ansåg att det var nödvändigt att leva upp till 'community' -titeln och reflektera över hur nationen har samlats i ett år av oroligheter.

Chefer sa att Monopol -spelet behövde leva upp till sitt

Chefer sa att spelet behövde leva upp till sin 'community' -titel och återspegla hur nationen har samlats i ett år av oroligheter (Bild: Getty Images)



Alla de 16 korten som delar ut kontanter eller påföljder för dem som landar på någon av tre dedikerade platser på Monopoly -brädet är till för hugget och kommer att ersättas med mer 'filantropiska' versioner.

Gå ut favoriter inklusive 'Det är din födelsedag. Samla 10 £ från varje spelare ',' Gå till fängelse. Gå direkt till fängelse. Passera inte gå. Samla inte in £ 200 'och' Semesterfond mognar. Samla £ 100 '.



Och in kommer en mer genomtänkt uppsättning instruktioner och priser från att hjälpa äldre och anta räddningsvalpar till att stödja lokala butiker och företag.

Monopol meddelar att det kommer att uppdatera sina ikoniska community -bröstkort för första gången i sin 85+ åriga historia

Monopol meddelar att det kommer att uppdatera sina ikoniska community -bröstkort för första gången i sin 85+ åriga historia

Hasbros marknadsdirektör i Nordeuropa, Anne Leonhardi, sa: ”Sedan Monopol blev ett känt namn för mer än 85 år sedan har världen förändrats och omfamnat en ny känsla av gemenskap - särskilt efter det år 2020 utan motstycke.

Registrera dig för NEWSAM Money & s nyhetsbrev för de senaste råd och nyheter

Från universell kredit till löptid, anställningsrättigheter, reseuppdateringar och ekonomiskt nödhjälp - vi har alla de stora ekonomiska historierna du behöver veta om just nu.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev från NEWSAM Money här.

'Eftersom gemenskapen är viktigare än någonsin tidigare är det här året den perfekta tiden att ge fans över hela landet chansen att visa vad gemenskapen betyder för dem genom att rösta på den nya uppsättningen Community Chest -kort'.

Uppkallad efter en verklig välfärdsförening i Atlantic City, New Jersey, ger America Community Chest mycket mer än de blekt orange chanskort som är mer benägna att dela ut böter eller spela förödelse där tokens hamnar genom att tvinga spelare att flytta in en viss riktning eller gå vidare till en viss egendom.

Monopolfantaster kommer att kunna rösta på sina nya favoriter från en lista på 32 som kommer att förkortas till en final 16 som sedan kommer att skrivas ut för det nya utseendet Community Chest när upprustade spel hamnade i hyllorna under hösten.

Online -omröstningen öppnar den 9 april kl MonopolyCommunityChest.com .

Se Även: