Ryan Giggs blir äntligen offentlig med Kate Greville under semestern till Italien - åtta månader efter hans skilsmässa

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

PR -arbetaren Kate Greville upptäcktes med Ryan Giggs i Italien(Bild: Kate Greville/Twitter)



Ryan Giggs har upptäckts på semester med Kate Greville - PR -tjejen som han länkades till under uppbrottet av sitt äktenskap.



Paret växte enligt uppgift när Wales-chefens tioåriga äktenskap med fru Stacey slutade formellt i december förra året.



Det verkar dock som om de har blivit offentliga när de semestrade i Ravello på Italiens Amalfikust - åtta månader efter hans skilsmässa.

En åskådare berättade Solen : Kate såg fantastisk ut. Hon och Ryan pratade och verkade väldigt bekväma i varandras sällskap. De var väldigt avslappnade och glada - som om de hade känt varandra länge.

Ryan Giggs i Wales (Bild: AFP)



Giggs träffade Kate Greville första gången 2015 när hon arbetade med en marknadsföringskampanj för hotellfotboll (Bild: Kate Greville/Twitter)

wayne rooney hårtransplantation

(Bild: Kate Greville/Twitter)



'De såg ut som alla andra par som tog sig till sevärdheterna och slappnade av. Kate ser varje tum ut som en fotbollsspelares vagn och han såg glad ut som stans över att ha en sådan pokal på armen.

Giggs, 44, träffade Kate första gången 2015 när hon arbetade med en marknadsföringskampanj för hotellfotbollen på 24 miljoner pund, som ligger bredvid Old Trafford.

Greville blev chef för PR och kommunikation på GG Hospitality, företaget Giggs äger tillsammans med sin tidigare Manchester United-lagkamrat Gary Neville.

I maj 2016 anklagade Kates ex-make Damian Burke Giggs för att avsluta sitt äktenskap bland påståenden att ex-fotbollsspelaren hade duschat PR-chefen med presenter, inklusive designerhandväskor och blommor.

Giggs med sin nu ex-fru Stacey (Bild: PA)

picknick på palatset

Giggs anlände till Royal Courts of Justice i London för en skilsmässoförhandling förra året (Bild: PA)

Pappa-till-två Giggs och Stacey, 39, slutförde sin skilsmässa på 40 miljoner pund förra året efter en strid vid High Court.

Giggs skilsmässa kom efter att han hade en åttaårig affär med sin bror Rhodris fru Natasha och ett försök med modellen Imogen Thomas.

Se Även: