Adressen till Queen's Buckingham Palace vinner postnummerlotteripriset

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

drottning Elizabeth

Drottningens bostad drogs ur hatten, även om det är osannolikt att hennes majestät har vunnit ...(Bild: Reuters)



Drottningens postnummer har dragits ur hatten i ett fritt inmatat postnummerlotteri.



Postnummer SW1A 1AA vann onsdagens dragning på webbplatsen Freepostcodelottery.com med tre vinnare som skulle dela ett pris på £ 250.



liverpool vs arsenal kanal

Det eftertraktade postnumret är centrala London -adressen för Buckingham Palace och The Queen's Gallery.

Deltagare i gratistävlingen kan dock ange valfritt postnummer och e -postadress för att registrera sig så att de tre vinnarnas faktiska adress och identitet är okända.

Men det hindrade inte andra deltagare att tycka om att hennes majestät eller en av hennes anställda kunde ha fått en kontantbonus på onsdagen.



En kommenterade: Det är Buckingham Palace !! Om drottningen verkligen har registrerat sig för detta och vunnit, kom igen, fru, kommentera och bekräfta!

En annan sa: Älskar det faktum att Buckingham Palace postnummer kom upp idag ... Jag har bilden av Phillip och Liz som springer runt och skriker att vi har vunnit!



Buckingham Palace

Deltagare i gratistävlingen kan ange vilket postnummer som helst än bara deras eget (Bild: Getty)

tammy ta mig ut

Vinnarna har fram till mitt på torsdag att hämta sitt pris.

Grundades 2011, FreePostcodeLottery är en gratis daglig dragning som ger bort £ 450 per dag genom en jackpot och andra mindre priser.

Ett vinnande postnummer genereras slumpmässigt varje dag och visas på lotteriets webbplats med prispengar som samlas in via onlineannonsering.

Grundaren Chris Holbrook poserade utanför Buckingham Palace med en check på 250 pund på onsdagen när förvirrade poliser tittade på.

Han sa: Dragningen i dag har verkligen kastat oss - eller borde jag se 'trona' oss! Vi har någon gång varit medvetna om att postnummeret i Buckingham Palace hade angetts och det var alltid en möjlighet att det kunde dras ut eftersom processen är helt slumpmässig.

didi dansade på is

Eftersom vi inte tar några personliga detaljer bortsett från en e -postadress har vi inget sätt att veta vem detta är men de nu när de har blivit kronade till vinnare är de £ 250 rikare.

Se Även: