Hasim Rahman Jr vädjar till Jake Paul att boka om matchen trots att han saknar vikt

Boxning

Ditt Horoskop För Imorgon

Hasim Rahman Jr har sagt till Jake Paul att han borde 'ge fansen vad de vill ha' och boka om deras kamp, ​​trots att han kom i 1,6 pund tung i en ceremoniell invägning.



Rahman Jr hade ursprungligen skrivit på för att slåss mot Paul vid 200lb, kryssningsgränsen, innan New York-kommissionen insisterade på att den skulle flyttas upp till 205lb. Men matchen avbröts oavsett efter att fighterteamet enligt uppgift berättade för kommissionen att han inte skulle komma in lättare än 215lb.



Och på fredagen höll han en invägning på Gleason's Gym i New York för att bevisa att han kunde ha nått viktgränsen trots att kommissionens tjänstemän trodde något annat. Rahman Jr tippade vågen till 206,6 lb, vilket skulle ha inneburit att han var tvungen att offra en rejäl del av sin handväska innan han återigen tippade vågen till 215 lb på lördagen.



NEWSAM Slåss var bland en liten grupp media som deltog i invägningen. Där visades vi bevis på vågens giltighet efter anklagelser om att Rahman Jr förfalskade en video som hävdade att han var 216 pund veckor borta från slagsmålet.

 Jake Paul och Hasim Rahman Jr
Jake Paul och Hasim Rahman Jr ( Bild: /REX/Shutterstock)

'Sluta vara rädd, Jake,' sa han NEWSAM Slåss efter invägningen. 'Sluta vara rädd, se, jag är precis här på 206, helt klart skulle jag kunna göra 205. Ge folket vad de vill ha. De vill se oss slåss, de vill se dig i ringen med en riktig fighter, du har har en riktig fighter här som är villig att göra 205. Sluta vara rädd och kämpa. Så enkelt är det.'

Rahman Jr förklarade också att han 'bara var människa' när han tillfrågades varför han inte faktiskt hade tagit gränsen på 205 pund för sin inofficiella invägning, vilket var tänkt att bevisa att det var Paul som duckade kampen. Han tror att han kunde ha gjort den extra nedskärningen om kommissionen hade gett honom tid på dagen, eller accepterat böter som avtalades.



'Jag visste inte att jag inte skulle göra 205,' tillade han. 'Jag försökte göra 205, men jag är mänsklig och människor har försök och misstag. Det här var första gången jag måste gå upp i vikt någonsin.

Borde Jake Paul ha gått vidare med kampen? Låt oss veta i kommentarsfältet Nedan



'Jag behövde aldrig gå upp i vikt som amatör, jag behövde aldrig gå upp i vikt bland proffsen, aldrig. Så för att jag skulle komma 1,6 kg inom vad staten sa, känner jag mig fullbordad, jag nådde inte mitt slutmål, vilket var 205 men det finns saker med att gå ner i vikt som jag inte visste vilket jag gör nu.

'Så nästa gång, om han vågar skriva på något eller arrangera en kamp med mig, kommer det att bli riktigt fult för honom eftersom jag kommer att göra det ännu bättre och ännu snabbare nästa gång. Det ursprungliga datumet för denna kamp var den 13 augusti [när det var Paul vs Tommy Fury ], flyttade de det framåt av någon anledning.

'Hade fighten varit nästa lördag hade jag förmodligen tjänat 200! Det är bara orättvist att han drog ut kontakten så, han avbröt matchen direkt. Han försökte skylla på sin manager, tänkte jag Jake Paul var hans egen chef? Jag trodde att han var inne på sina stora pengar, uppenbarligen är han inte för att han svarar till andra människor. Jag vill kämpa nästa vecka - jag vill kämpa imorgon! Jag ville slåss mot Jake i morgon, men det blev inte så, jag missade vikten med ett kilo.'

Se Även: