Strikt är Anton Du Bekes ärliga anledning till att ha barn vid 50 som Naomi Campbell

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Anton Du Beke har avslöjat sina skäl för att ha barn senare i livet.



Strictly Come Dancing -stjärnan, 54, var 50 år gammal när han välkomnade tvillingarna George och Henrietta med hustrun Hannah Summers, 43, 2017.



Och på onsdagens utgåva av Steph's Packed Lunch diskuterade Anton hur olika faktorer ledde till att han bestämde sig för att bli pappa i en äldre ålder, efter att presentatören Steph McGovern frågade gästen om hans åsikt efter nyhetssändningen av supermodellen Naomi Campbell, 50, meddelade att hon blev mamma på tisdagen.



vad betyder 1017 andligt

Under Channel 4 -programmet erkände dansstjärnan att hans själviskhet spelade en roll i att han höll tillbaka från att vara en ung pappa - samt att han inte var '' känslomässigt och ekonomiskt redo ''.

Anton Du Beke

Anton Du Beke har berättat om varför han väntade tills han var 50 år för att bli pappa (Bild: Kanal 4)

När Steph frågade Anton om att vara pappa i 50 -årsåldern, berättade han: 'Jag kunde naturligtvis inte tänka mig att göra det någon annan ålder, för det har jag inte.'



Han berättade hur det senare passade honom att vara pappa och fortsatte: 'Jag hade inte varit redo för det tidigare i mitt liv.'

Anton erkände att han var väldigt självcentrerad som ung och sa Anton: 'Den tidigare delen av mitt liv var mycket mycket strikt på mig.'



Anton med tvillingarna George och Henrietta med hustrun Hannah Summers

Danssensationen delar tvillingarna George och Henrietta med hustrun Hannah Summers (Bild: ITV)

Han fortsatte: 'Jag hade inte varit redo av flera skäl, därför, ekonomiskt - barn kan kosta dig några pund!'

Någon annanstans under chatten berättade Steph, 38, om hur hon blev märkt som en geriatrisk mamma av läkare när hon väntade sin dotter 2019.

Anton förklarade sedan att hans fru också fick namnet men fortsatte med att lägga till att det numera är vanligare att kvinnor får barn i slutet av 30 -talet.

betydelsen av 88
Anton Du Beke

I onsdags utgåva av Steph's lunchpaket sa Anton att han var för egoistisk för att vara pappa före 50 -talet (Bild: Kanal 4)

Han delade sin åsikt och fortsatte: 'Det är lite grymt att kalla dem geriatriska!'

Antons fru Hannah kämpade hjärtskärande för att bli gravid på grund av lidande av endometrios.

Naomi Campbell

Diskussionen ägde rum efter att Naomi Campbell meddelade att hon blev mamma vid 50 i tisdags (Bild: Mike Marsland/WireImage)

nummer 1212 betyder

Få alla de senaste kändisnyheterna levererade direkt till din inkorg

Från hemliga fejder och sexiga skandaler till de största showbizrubrikerna - vi serverar en daglig skvaller.

Få insidan om alla dina favoritkändisar med vårt dagliga nyhetsbrev som levereras direkt till din inkorg gratis.

Du kan registrera dig här.

Paret blev gravida med tvillingarna tack vare IVF och dansaren har insisterat på att det är viktiga människor som är öppna om sina fertilitetsstrider för att hjälpa andra par i samma position.

Han berättade tidigare Den självständiga : 'Endometrios är en av de tysta saker som kvinnor går igenom på egen hand, vilket de inte borde.'

Se Även: