First Dates personalens faktiska jobb, relationer utanför skärmen och vilka som är aktörer

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

När vi tittar på First Dates ska vi vara fokuserade på singlarna som försöker hitta kärlek.



Men oftare än inte är vi faktiskt intresserade av personalen som arbetar i restaurangen.



Bartendrarna och vänteteamet, som leds av Maitre d & apos; Fred Siriex, har blivit kända i sig genom åren på grund av deras besvärliga reaktion och roliga insikter i datumen.



Med 42 kameror som täcker varje tum av restaurangen, inklusive GoPros i loos, kan inte ens personalen undgå att bli fångad.

De ses ofta viska i köket när de märker att det går dåligt på en dejt eller besvärligt står med kortmaskinen medan de väntar på att ta reda på vem som ska betala räkningen

Fred och teamet kommer tillbaka på våra skärmar ikväll i en helt ny serie First Dates Hotel när de bjuder in mer ensamma singlar till lyxhotellet i hopp om att hitta kärlek i solen



First Dates Hotel kommer tillbaka till våra skärmar ikväll

First Dates Hotel kommer tillbaka till våra skärmar ikväll (Bild: Kanal 4)

när dog amy winehouse

Men vad gör First Dates -personalen när kamerorna slutar rulla?



De arbetar inte på hotell och restaurang på heltid eftersom de precis övertas medan serien filmas.

Några av dem har oväntade karriärer som är helt annorlunda än vad vi ser dem göra på showen, medan andra faktiskt är aktörer i verkligheten.

Det har också varit några mycket besvärliga möten när en dater har varit mer intresserad av sin servitris än personen de ska äta middag med, medan en servitör började se någon han träffade i restaurangen.

Här är en titt på privatliv för First Dates -stjärnorna.

Fred sirieix

Fred välkomnar gästerna i restaurangen med sin franska charm och karisma

Fred välkomnar gästerna i restaurangen med sin franska charm och karisma (Bild: MDM)

Fredens otvistade kung av First Dates, är maître d & apos; hotellet och det första vänliga ansiktet som någon som kommer in i restaurangen eller hotellet ser.

Fransmannen utbildade sig för att arbeta framför huset på en restaurang med Michelin-stjärna i sitt hemland innan han flyttade till London.

Han var general manager för den eleganta restaurangen Galvin på Windows på 28: e våningen i London Hilton fram till 2009.

First Dates -producenten Molly Sayers ansträngde sig mycket för att rekrytera Fred till showen och förklarade: 'Han gav mig rundan och jag var tvungen att arbeta ganska hårt för att få honom att intressera sig för premissen.'

Det är inte bara First Dates som Fred har dykt upp i, eftersom han vände handen för att presentera på Million Pound Menu och Remarkable Place to Eat på BBC Two.

Men han är förmodligen mest känd för att resa runt i världen med kompisarna Gordon Ramsay och Gino D & apos; Acampo, få upp till några vilda upptåg medan de lagar mat och äter fantastisk mat på deras resor.

Fred är ganska sugen när han tar av sig kostymen

Fred är ganska sugen när han tar av sig kostymen

Fred har till och med släppt en bok som heter First Dates: The Art of Love - och ger tips om hur man hittar romantik.

Fred har två barn, Andrea och Lucien, med sin ex-partner som han var tillsammans med i 12 år.

Andrea vann nyligen BBC Young Sports Personality of the Year 2020.

I mars förra året avslöjade Fred att han hade förlovat sig med sin partner på två år, men han har aldrig avslöjat hennes egentliga namn och hänvisar helt enkelt till hans blivande brud som & apos; Fruitcake & apos ;.

När han talade om deras romantik sa han: 'Ibland kommer jag att ta lite vin och lite tapas efter jobbet med min partner, som jag gillar att kalla' fruktkaka '.

”Det är trevligt att ha ett avkopplande samtal och koppla av när du har haft en lång dag. Om jag får chansen att vara i köket älskar jag att göra färsk pasta. Jag tycker att det är mycket terapeutiskt att rulla ut det och jag får mjöl överallt. Det är väldigt kul.'

Merlin Griffiths

Merlin älskar att blanda ihop en cocktail

Merlin älskar att blanda ihop en cocktail (Bild: Peter Harbor)

vinter-OS 2018 i Storbritannien

När singletonsna först kommer in i restaurangen går de omedelbart över till Merlin Griffiths i baren.

Cocktailkungen, som har varit mixolog i mer än 20 år, sätter igång festen med en dryck och ställer några viktiga frågor innan datarna sätter sig ner.

Han viker inte heller för att komma in i den nitty gritty, fråga singletons om deras kärleksliv och gräva efter information om det visar sig att de redan känner varandra igen

Merlin äger sin egen bar och restaurang i nordvästra London, The Priory Tavern, och han vann Regional Cellar Keeper of the Year 2015.

Även om han inte driver sprit ensam, eftersom Merlin tog över puben med partner Lucile, som är mor till hans barn.

Merlin var också en global varumärkesambassadör för Bombay Sapphire Gin.

Även om han är upptagen med att driva sin egen pub, hittar cocktailkännaren alltid tid att stå bakom First Dates -baren.

Laura Tott

Laura har varit en First Dates -favorit i flera år

Laura har varit en First Dates -favorit i flera år (Bild: TV Grab)

Populära servitrisen Laura Tott har hjälpt singlar att hitta kärlek på Channel 4 -dejtingshowen sedan starten

Laura, som har rest världen runt som en del av Royal Navy med HMS Raleigh i Cornwall, arbetade i en bar i Windsor när hon fick spelningen genom en vän som arbetade i TV.

När hon arbetade i restaurangen Paternoster Chop House i centrala London väckte Laura leenden till kunder och tittare - och blev ofta fångad av att göra roliga kommentarer när han tittade på datumen.

Under den tiden dolde Laura en massiv hemlighet om sitt liv borta från First Dates, när hon började utbilda sig till sjukvårdare 2016 och kvalificerade sig tre år senare.

Hon har fått mycket uppmärksamhet från diners tidigare, med en singleton flirta med henne medan hans dejt gick på toaletten, men hon är älskad med sin hunky mystiska pojkvän.

'Om de inte har lyckats får du ibland ett meddelande från dem som ber dig att ta en drink. Men jag har inte svarat dem, sa hon en gång.

Laura hade jonglerat med sin roll i NHS -frontlinjen medan hon filmade showen när hon kvalificerade sig som sjukvårdare 2019.

Redan i början av pandemin testade Laura faktiskt positivt för coronavirus och förklarade för sina fans på sociala medier varför hon varit ute av spel ett tag.

Laura erkände att hon hade en känsla av att hon hade viruset och kände sig som 'absolut skräp', men blev fortfarande chockad när hon testade positivt.

Laura kvalificerade sig som sjuksköterska 2019

Laura kvalificerade sig som sjuksköterska 2019 (Bild: Instagram)

Efter att ha tagit på sig en intervju och säkrat jobbet delade hon sin tid mellan att utbilda sig till sjukvårdare i Midlands under veckan och filma i London på helgerna.

När hon arbetar på sitt dagliga jobb, som ofta kan vara 12-timmars nattpass, har Laura ibland blivit igenkänd av patienter, även om de antar att de redan känner henne.

”Många säger:” Jag känner dig någonstans, gick du i skolan med min syster? ”Och jag säger nej, jag skulle aldrig erkänna det. Men sedan tappar mina besättningskamrater in mig och det är förödande, sa hon.

'Men en eller två gånger har jag varit i en fastighet och i bakgrunden har jag varit på TV: n när First Dates är på. Det kan vara ur sitt sammanhang för människor och de kommer att säga, 'Åh jag hade inte föreställt dig den uniformen'. '

I en stor skakning tog Laura inte del i den senaste serien First Dates när showen flyttade till nya restaurang The Refinery i Manchester.

I ett känslomässigt Instagram -inlägg förklarade Laura att hon inte kom tillbaka för den nya serien och hade ersatts av 'nya ansikten'.

hur många vaccinerade i Storbritannien

Efter att ha arbetat outtröttligt för att rädda liv under pandemin erkände Laura att hon var lättad över att inte arbeta som servitris.

'För att vara ärlig så vet jag faktiskt inte hur jag skulle passa att filma i år med att arbeta under pandemin,' skrev hon på Instagram.

'Jag har behövt varje ledig dag för att slappna av så det har faktiskt varit en välkommen paus. Jag har dock saknat hela laget, det är säkert. '

Laura lovade att hon kommer att återvända till föreställningen och tillade: 'Det här betyder inte att det är över och jag är fortfarande en mycket stor del av familjen First Dates och förhoppningsvis kommer jag tillbaka snart igen.'

Cici Coleman

CiCi spanades efter showen medan han arbetade i London

CiCi spanades efter showen medan han arbetade i London (Bild: TV Grab)

CiCi är den bubbliga servitrisen som har många dolda talanger som vi inte får se på First Dates

Den mångsidiga Oxford-tjejen arbetade som skådespelare när hon först spanades för Channel 4-serien och har flera skådespelarkrediter under sitt bälte.

Efter att ha utbildat sig vid New York Film Academy, medverkade hon i kortfilmer Beautiful Girls and Sleep, medan hon spelade tillsammans med Danniella Westbrook i Essex Vendetta.

CiCi har också scenerfarenhet och uppträdde i tre pjäser utanför Broadway på The Players Club i New York.

First Dates -producenten Molly Sayers förklarade att CiCi hittades arbeta i gästfrihet av sitt forskargrupp, som gick ut i 'trendiga barer som sannolikt skulle ha coola människor i dem'.

I en intervju 2018 beklagade CiCi att hon hade varit singel 'för länge' och använt Instagram som en dejtingsapp efter att ha blivit bombarderad med flirtiga meddelanden.

Hon berättade för NEWSAM Online att på showen har fått potentiella älskare att tro att hon är en expert på dejting, vilket sätter henne under stor press när hon är på en dejt.

Hon sa: 'Att vara med i serien sätter mer press på mig. Jag är ingen dejtingguru. Jag känner att jag måste vara perfekt.

CiCi dejtade en mystisk man 2018, men den romantiken kom tyvärr till och med.

CiCi visar upp otrolig kroppstransformation i het pilates -träning

CiCi visar upp otrolig kroppstransformation i het pilates -träning (Bild: cici_coleman_ / Instagram)

I februari i år avslöjade CiCi att hon hade blivit förbjuden att dejta appen Hinge - och spekulerade i att det kan ha berott på att folk tvivlade på att det verkligen var hon.

Förutom att hon välkomnar hoppfulla singlar på First Dates är CiCi också utbildad Hot Pilates -lärare.

Förra året visade CiCi hur mycket träningen hade förändrat hennes kropp med ett före och efter porträtt.

daniel craig sienna miller-affären

'De här bilderna är tagna med 4 månaders mellanrum. Den till vänster som jag minns tittade på och mådde bra av att jag tappat 2 kg. Nu när jag tittar på det kommer jag ihåg vilket dåligt huvudutrymme jag var i och hur stressad jag var.

'Jag åt inte tillräckligt och försökte bara ta mig igenom dagen utan att gråta.'

Förra månaden samarbetade CiCi med TOWIE -stjärnan Pete Wick för att lansera en ny show på FUBAR Radio som handlar om toppar och dalar i relationer.

Hon avslöjar till och med detaljer om hennes nya romantik i radioprogrammet och berättar för Pete om hennes blomstrande förhållande som började i oktober.

Hon sa: 'Jag gillar, & hur är du så strålande?', Och jag menar inte att han är perfekt, för ingen är perfekt, men det han har visat mig hittills är otrolig grund för något vackert i framtiden. '

Austin Venture

Instagram

Fräcka servitören Austin har varit en hit hos tittarna sedan han började i restaurangen.

Skådespelaren, som har arbetat som extra i ett antal år, är också en modell och en duktig hiphop-dansare.

Hunky Austin, från Greenwich, London, har tidigare erfarenhet inom besöksnäringen men vill fokusera på sin skådespelarkarriär.

Han arbetade som bartender på dansklubben The Coronet, i London 2012, och har också ingått i vänteteamet på Jamie's Italian och The Breakfast Club.

Austins flickvän är makeupartisten Katie Moore, som han regelbundet lägger ut förtjusande bilder med på sin Instagram.

Sam Conrad

Sam är lite av en lothario

Sam är lite av en lothario (Bild: Kanal 4)

Sam är den fräcka chappy från East London som alltid finns till hands med ett kvick skämt för att underlätta middagarna & apos; nerver.

Efter att ha gått med i serie 3 byggde Sam snabbt upp en vänskap med medstjärnan CiCi och paret flirtade ofta medan de arbetade.

Ända romantiker tog Sam inspiration från Love Actually för att avslöja att han var förälskad i henne under julspecialen 2016.

När han återskapade den berömda scenen från filmen höll Sam plakat som förklarade 'för mig, du är perfekt'.

CiCi berördes av gesten och gav honom en massiv kram och lämnade fans i hopp om att de kan gå ut på en dejt.

Men deras vänskap vände sig inte till romantik, till besvikelse för många First Dates -tittare.

Sam har också ett rykte om sina relationer med diners, eftersom han gick med singeln Sasha utanför för en drink när hon stod upp och upptäckte att de hade mycket gemensamt.

De slog verkligen till

De slog verkligen till (Bild: Kanal 4)

Sasha bekräftade själv att de gick på två dejter innan de skildes och förklarade: 'Vi gick på två dejter men det fanns ingen gnista. Han är en trevlig kille men kemin var inte där.

'Jag har haft mycket uppmärksamhet sedan showen, så mitt självförtroende har definitivt blivit bättre.'

Redan 2016 fick Sam en överraskning när en singel återvände till restaurangen och begärde att få träffa honom.

shaun wright-phillips naomi brun

'Jag tror att jag föredrog Sam framför min dejt. Förlåt, sa hon till kameran innan hon rusade tillbaka för att skriva ner sitt telefonnummer.

Sam avslöjade att de tillbringade en hel helg tillsammans och sa till The Sun: 'Jag träffade några av hennes vänner, hon träffade några av mina, det var som en sommarromantik.

'Det var ett nöje att vara nära någon som var lika vacker och härlig som någon som Millie.'

*First Dates Hotel sänds ikväll på Channel 4 kl 21.00

Se Även: