Apples länge fördröjda trådlösa BeatsX-hörlurar kommer äntligen att lanseras i Storbritannien på fredag

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

När Apple drog ut kontakten på trådbundna hörlurar förra året , passade den på att avslöja en helt ny uppsättning burkar från märket Beats.



De kallas BeatsX och har samma W1-chip som iPhone 7, vilket ger en snabb och enkel ihopkoppling med inga kinkiga 3,5 mm anslutningar .



boh sötaste hunden i världen

Men BeatsX drabbades av samma problem som Apples egna AirPods – nämligen oändliga förseningar.



Nu Beats By Dre har äntligen meddelat att de efterlängtade nya hörlurarna kommer att finnas tillgängliga globalt fredagen den 10 februari. Du kommer att kunna gå in i en Apple-butik och byta 130 engelska pund och 95 pence mot ditt eget par.

(Bild: Beats)

Alternativt kommer du att kunna köp dem direkt från Apples webbplats .



'Kompatibel med både iOS- och Android-enheter, Beats har Klass 1 Bluetooth för optimal anslutning', proklamerade Beats by Dre i ett uttalande.

'För iOS10-användare ger Apple W1-chippet en enkel ettstegs Bluetooth-anslutning och den extra möjligheten att växla sömlöst mellan iCloud-registrerade enheter.'



VM 2018 resultat

Företaget hävdar att de trådlösa hörlurarna, som loopar runt halsen, kommer att ge två timmars uppspelning efter bara fem minuter på en laddare. Låt dem ladda i 45 minuter och du kan förvänta dig åtta timmars uppspelning.

amelia tillverkad i chelsea

(Bild: Beats)

'När du inte använder hörlurarna håller magnetiska öronsnäckor dem trasselfria runt halsen, och de kan lätt rullas ihop för att passa in i en kompakt bärväska för förvaring och portabilitet', sa Beats.

Tillsammans med att slutligen avslöja ett readatum, bekräftade Beats också att det lade till två färger till line-upen. Du kommer att kunna få BeatsX i vitt, svart, grått eller blått.

Trenden med trådlösa hörlurar accelererar eftersom fler telefoner förväntas följa Apples ledning och släpp den gamla analoga kontakten .

Förra veckan avslöjade Motorola ett nytt par trådlösa in-ear-knoppar, den Motorola Verve Ones Music Edition , för att konkurrera direkt med Apples AirPods.

omröstning laddas

Bedömer du trådlösa hörlurar?

0+ RÖSTER HITTILLS

JAINTEMest lästa
Missa inte

Se Även: