Daniel Radcliffe ger en dyster uppdatering om Harry Potter 20 -års återförening

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Harry Potter-stjärnan Daniel Radcliffe har uteslutit sig själv från stora fester för 20-årsjubileet för den första av 8-filmserien som släpptes den här månaden.



Det finns rykten om att gjutet av Potter kommer att återförenas för att fira årsdagen den 4 november.



Men Daniel, som är synonym för att spela pojktrollkarlen Harry Potter från 2001 till 2011., har tappat bomben att han inte kommer att vara en del av det roliga.



Han berättade WION : Jag är i Dominikanska republiken för tillfället och filmar, och sedan kommer jag att vara upptagen, typ jobba med bitar tills slutet av året.

'Så, ja, jag vet inte. Jag är säker på att det kommer att bli någon form av fest, men jag vet inte om vi kommer att träffas eller något. Jag är ledsen om det är lite av en besvikelse för någon.

Daniel Radcliffe har tappat bomben om att han inte kommer att återförenas med rollen i filmen

Daniel Radcliffe har tappat bomben om att han inte kommer att återförenas med rollen i filmen (Bild: Getty Images för Turner)



Rupert Grint som spelade Ron Weasley och Hermione Granger -skådespelerskan Emma Watson förväntas delta i återföreningen.

Den här veckan har Daniel avslöjat sin önskan att gå med i Fast And Furious -serien - så länge han inte behöver köra bil.



Daniel har erkänt att han har siktet inställt på en väldigt annorlunda storfilmserie, som har lockat Oscarvinnaren Dame Helen Mirren till sitt senaste erbjudande.

Daniel in

Daniel i 'Harry Potter and the Sorcerer's Stone' (Bild: Reuters)

Skådespelaren The Woman in Black insisterade dock på att Fast And Furious-stjärnan Vin Diesel skulle behöva erbjuda honom en icke-körande roll som 'admin guy'.

Tala vidare Conan Briens podcast filmstjärnan sa: 'Jag skulle älska att vara med i en sån film, men i fallet [Fast & Furious], om jag kunde ha en icke-körande del, skulle det vara bra.

'Att köra på kamera är kanske den del av mitt jobb som jag hatar mest. Jag kör knappt i verkligheten. Jag har en licens. Men jag är verkligen inte bra på det och gör det inte riktigt.

Rupert Grint som spelade Ron Weasley och Hermione Granger -skådespelerskan Emma Watson förväntas delta i återföreningen

Rupert Grint som spelade Ron Weasley och Hermione Granger -skådespelerskan Emma Watson förväntas delta i återföreningen (Bild: Getty Images)

'Så att försöka slå ett märke, i en bil, är min mest hatade del av det.

'Jag kan göra några av administratören. Jag är säker på att de måste behöva mycket av det. Det måste finnas en administrationskille där. Någon måste ta hand om dessa killar. '

Daniel filmar för närvarande Lost City of D tillsammans med Brad Pitt, Channing Tatum och Sandra Bullock.

Filmen handlar om en avskild romansförfattare (Bullock) som var säker på att ingenting kunde vara värre än att fastna på en bokresa med hennes omslagsmodell (Tatum), tills ett kidnappningsförsök lämnar dem att vandra i djungeln.

Se Även: