Anthea Turners hemlösa syster bodde i bil efter 150 000 pund fejd med syskon

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Anthea Turners syster gjordes hemlös och tvingades sova i en bil mitt i en fejd på 150 000 pund med sitt syskon.



En rad olyckliga affärsbeslut lämnade Wendy och hennes skådespelarmaka Gary Webster skyldiga Anthea, liksom några vänner, en enorm summa pengar.



Wendy spirade in i depression och när fejden fördjupades blev paret hemlösa och befann sig bosatta i en Travelodge.



Deras 10 månaders vistelse på budgethotellet med sina två söner nådde sin lägsta punkt när de inte hade råd att betala för ett rum och de tvingades sova i sin bil över natten.

vad ska man göra nyårsafton 2017

Wendy talade om de svåra tiderna till Daily Mail och sa: 'Det tog några sekunder efter att ha vaknat på morgonen att inse att det inte hade varit en mardröm att vi var hemlösa.'

Wendy Turner Webster (Bild: Philip Coburn/)



Wendy fortsatte med att avslöja att när de kämpade för att betala tillbaka familjemedlemmarna, inklusive syster Anthea, fanns det dagar då hon 'inte ville vakna'.

När Wendy öppnade sig vid den tiden fortsatte Wendy: 'Att veta att vi var priset för en natt på ett hotellrum från att befinna oss på gatorna har varit ofattbart fruktansvärt, till den grad att jag har känt att livet inte är värt att leva.



'Jag trodde aldrig att jag skulle komma till en punkt i mitt liv där jag ville somna och inte vakna dagen efter. Men det är vad som hände.

Anthea Turner och Wendy Turner Webster (Bild: )

'Jag minns att jag satt ensam i vårt rum på Travelodge och inte vågade gå ut på grund av vad jag kan göra mot mig själv.'

Wendy och Gary bodde i Teddington Travelodge efter att de kommit oavbrutet och betalade hyran på 2 000 pund i månaden för sitt hem i West London.

catherine huntley qvc make

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Med avsikt att stanna på hotellet några nätter när de utarbetade en ekonomisk plan som skulle få dem ur sin knipa hamnade de där i månader när bristen på pengar började nypa.

Det hade varit så annorlunda tidigare, med Wendy i fronten av Channel 4 Pet Rescue och Gary som landade vanliga TV -roller, inklusive stints i EastEnders och tog över från Dennis Waterman som George Cole's Minder, 1991.

Gary Webster (Bild: Philip Coburn/)

När pengarna rullade in fattade de några katastrofala affärsbeslut och förstörde mer än £ 125 000 i obetalda skatteräkningar 2005.

Efter att Pet Rescue blev avskärmad och Gary fann att skådespeleriet torkade, kom de otrevliga och försökte betala inteckningen i deras Twickenham -hem och huset togs tillbaka.

Tillsammans med två konkurser gjorde det att paret inte kunde få en annan inteckning, så de började hyra ett hem på 2 000 pund i månaden i huvudstaden.

äta ut för att hjälpa affischer

De kom snart tillbaka med betalningar igen och slutade med att låna 150 000 pund från familjen, inklusive Anthea.

Anthea Turner med systern Wendy (Bild: )

Tv -stjärnan hade lånat ut Wendy pengarna så att hon kunde starta ett eget företag men detta gick inte till och pengarna spenderades någon annanstans.

Med Wendy som kämpar för att göra återbetalningar, utbröt en fejd med Anthea om besväret.

Wendy sa till The NEWSAM förra året: Hon bombade oss med mejl och samtal som krävde att få veta när hon skulle få sina pengar.

Allt vi kunde göra var att be om ursäkt och försäkra henne om att vi jobbade natt och dag.

Jag har en depression, så Antheas ständiga tryck skickade mig in i en nedåtgående spiral.

Wendy och Gary (Bild: PA)

Anthea var medveten men gjorde inget för att visa ett gram förståelse.

spencer matthews föräldrar hotell

Sprickorna mellan systrarna växte ytterligare efter att Anthea tvingades lämna över ytterligare 5 000 pund eftersom hon hade fungerat som garant för Wendy på en fastighet hon hade bott i.

Nu känner Wendy igen den 'enorma summan' som Anthea har gjort för att hjälpa henne och sa att allt hon vill göra är att 'få tillbaka Anthea pengar.'

Se Även: