MITT HJÄRTA VAR BROTTT I 9 ÅR .. TILL MIN FÖRSTA KÄRLEK FALLS FÖR SIG FÖR MIG

Världs Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

SOM Holby hjärteknäppare Sam Strachan hade han inga problem med att dra tjejerna.



Men i verkligheten skötte skådespelaren Tom Chambers ett brutet hjärta i NIO ÅR över kvinnan i hans drömmar.



Tom, 29, som spelar diskret doc Sam i sjukhusdramat BBC1, träffade henne för nästan ett decennium sedan och var tvungen att se henne träffa andra killar medan de båda levde separata liv.



En skrämmande nära-dödsupplevelse gjorde honom ännu mer beslutsam att gifta sig med flickan vars bild han bar i sin plånbok sedan de träffades.

Och lyckligtvis för Tom har hans drömmar äntligen gått i uppfyllelse efter att paret träffades för sex månader sedan.

duncan bannatyne joanne mccue

'Jag såg henne först i ett rum och jag blev fast,' sa Tom medan han talade uppriktigt till The People i sin första djupintervju någonsin.



'Det var nio år sedan och så snart jag såg henne visste jag att jag skulle gifta mig med henne.'

Kvinnan i hans drömmar är Clare Harding, en TV -forskare som är fem år yngre än Tom och dotter till hans gamla geografilärare.



'Antingen har du en & apos; odlare & apos; eller en & apos; instant & apos; och det här var definitivt ett ögonblick, gliser Tom, uppenbart förälskad.

'Jag såg henne tvärs över ett rum och trodde att hon var numero uno och visste att hon var tjejen som jag ville gifta mig med.

”Det har gått nio år och vi har bara träffats under det senaste halvåret. Jag har väntat hela tiden och alltid förvarat hennes fotografi i min plånbok.

'Jag sa till min mamma dagen efter att jag träffade Clare & jag tror att jag just har träffat tjejen som jag vill gifta mig med & apos; och hon sa att jag bättre skulle berätta för henne annars kan det bli så att hon aldrig vet och går med någon annan.

'Jag var tvungen att vänta fem dagar eftersom jag åkte iväg med min familj, men när jag kom tillbaka gick jag hem till henne och tog ut henne för en drink och sa att jag tror att nu är det inte rätt tid, men om sju år jag ska gifta mig med dig. & apos;

'Otroligt nog sa hon att hon kände på samma sätt.

”I tre veckor höll vi varandra och kysste varandra och sedan var det klart.

”Vi var båda så unga och - båda var Tvillingar - vi var tvungna att gå iväg och skaffa oss lite livserfarenhet innan vi träffades.

”Under denna tid skrev vi brev. Hon gick igenom skolan och universitetet och vi träffades var sjätte eller nionde månad.

Men hon gick ut med en annan kille i tre och ett halvt år. Det gjorde mig bara så dålig när jag såg henne med andra killar.

Tom erkänner att han dejtade andra tjejer medan han bar en fackla för Clare. Men i juli förra året blev hans dröm äntligen sann.

riksdagsval 2018 odds

Han säger: ”Det har liksom hänt. Vi insåg plötsligt att vi ville göra ett slut på det. Jag kan inte tänka mig att någonsin vara med någon annan. Jag orkade inte. '

Tom, som gick med i Holby City för 18 månader sedan, har väckt stor uppståndelse som registrator Sam. Han har sängen Connie (spelad av Amanda Mealing, 38) som nu är gravid, och fantastiska Chrissie (Tina Hobley, 34). Men i verkligheten cementerade en skrämmande pensel med döden skådespelarens kärlek till Clare.

I december 2000 var Tom på ett plan på väg till Kenya för att besöka sin syster när en galning kapade flygplanet och skickade det rasande mot marken.

'Det var skrämmande', ryser Tom. 'Vi fick reda på senare att vi var fyra sekunder från att träffa marken.

'Vi hade flugit i ungefär fem timmar och vi var över öknen.

'Jag vaknade och såg den här killen gå förbi och han fick sin kappa uppklädd till toppen och han svettades och jag minns att jag tyckte att det var lite udda. Jag somnade om och nästa minut ryckte planet och nådde. Det kändes som om motorn hade gått, det hela skramlade, alla skrek.

Sångaren Bryan Ferry och arvinginnan Jemima Khan, då gift med cricketspelaren Imran Khan, var på samma flygning.

Tom sa: 'Syrgasmaskerna kom ner och en vagn sköt ner i gången och krossade någon.

”Det konstiga och fantastiska är att alla började be högt på sina egna språk.

Du förlorar allt i det ögonblicket. Kaptenen kämpade med den här killen. Han hade dykt rakt efter kontrollerna, slagit av autopiloten och skickat den i ett dopp.

'Han var psykiskt instabil och försökte krascha planet.

'Passagerare och besättning gick in och en kille stack tummen i killens öga för att få honom ur sitsen.

'Jag gick med i bönen och sa Herrens bön två gånger. Jag tror att det fortsatte i några minuter eftersom planet kom tillbaka och planade ut och sedan störtade det igen.

dr ranjit singh fru

”Det måste ha varit medan de kämpade.

Men huvudkänslan var av fullständig misstro. Jag kunde bara inte tro att detta kunde hända mig eftersom jag hade så mycket jag fortfarande ville göra. Och jag trodde bara att det här inte kan hända eftersom jag måste gifta mig med Clare. Den främsta anledningen till att jag trodde att det här inte kan hända mig är att jag har träffat den tjej som jag vill gifta mig med.

Nådigt nog blev kaparen övermannad och Tom kom tillbaka på banan med sitt liv.

euromillions siffror för ikväll

Skådespelaren, som pratar passionerat och upphetsat om allt och är otroligt beslutsam, växte upp i en liten by nära Matlock, Derbyshire.

'Vi hade en butik och en pub', skrattar han. 'Jag är en riktig bypojke. Jag växte till och med upp på en gammal gård. '

Hans pappa Stuart är en auktoriserad revisor och mamma Rosie stannade hemma för att uppfostra Tom och hans fyra syskon.

Vid 11 skickades han ombord på Repton School i Derbyshire.

'Jag var en fräck chappy', säger han - och det är inte svårt att tro med sitt lättsamma vänliga sätt.

”Vi hade bara tjejpensionat från GCSE och framåt. Så de första tre åren fanns det inget hopp, allt vi kunde göra var att fantisera om sjätteformarna. Och sedan var tjejerna lysande.

Tom fick skådespelarbuggen efter att ha medverkat i en skolproduktion av Dracula Spectacular. Han studerade musikteater vid Guildford School of Acting. 'Jag var tvungen att göra balett', ler han.

”Det var tio killar och bara två av oss var raka. Jag var tvungen att bära strumpbyxor och en tapp. '

Men efter att ha lämnat högskolan kämpade Tom i sex år och fick ta jobb som lastbilschaufför och fönsterputsare för att klara sig.

Han sa: 'Jag gick med en ny agent som inte var etablerad så den bästa audition jag fick var för Bob The Builder Arena Tour och det skulle ha kört ett fordon och fått det att vagga från sida till sida och bakåt och framåt.

'Agenten sparkade mig för att jag inte skulle ta jobbet.'

game over man. spelet över

År 2004, efter att ha gjort ett antal fransproduktioner och filmer gratis, landade Tom delen av förfalskaren Tony Evans i konstbrottsfamiljen Fakers tillsammans med Art Malik och Matthew Rhys.

Han sa: 'En chef såg det i Amerika och sa att jag skulle stanna där i tre månader.

- Det kändes som att det skulle bli det stora genombrottet. Jag gick från i princip ingenting till audition för The New World, Superman och King Kong.

'Men det fanns inget sätt att jag skulle få de jobben eftersom jag skulle vara 167: e på listan.'

Oförskräckt återvände Tom till Derbyshire och började med ett projekt för att göra om Fred Astaires A Damsel In Distress genom att filma Astaires dansrutin och sedan skicka kopior till regissörer.

Han sa: 'Jag såg den bild för bild för att lära mig den. Det tog sju månader. Jag fick besättningen från Fakers att komma till min gamla skola och de filmade det för mig.

'Jag brann för det och skickade det till alla casting -direktörer inklusive Julie Harkin. Hon gjöt på Holby och letade efter en ny läkare. Tre månader senare fick de se det och de tyckte att det var riktigt ovanligt och bad mig att prova. '

Tom älskar att vara i Holby och har kontrakt att stanna i ytterligare ett och ett halvt år, om inte producenterna bestämmer något annat. Han är också fast besluten att sätta sin prägel i filmer - den andra stora passionen i hans liv.

Men hans största ambition av allt? Att gifta sig med Clare, förstås.

jon.wise@people.co.uk

Holby City, BBC1, tisdag 20.00

Se Även: