Hur man får biljetter till liveshowerna Britain's Got Talent 2018 - här är när och var man ska ansöka

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: ITV)



katherine ryan inget smink

Britain & apos; s Got Talent är äntligen tillbaka på våra skärmar den 14 april, och fans kommer att kunna ställa in klockan 20 på ITV för att se nästa massa lyckliga auditionanter.



Men om du vill se det som det händer, så kan du få biljetter till liveshowerna.



Det här är din chans att se nästa stora grej innan de når den stora tiden, så vänta inte. Biljetterna är gratis, men du måste ställa in ditt larm om du vill få dem.

Musikern Tokio Myers vann BGT 2017 (Bild: Syco/Thames/Dymond)

kevin och stacey dooley

Biljetter finns tillgängliga via Applåder men de har inte meddelat när omröstningen öppnar. Men du kan registrera dig för & apos; Håll mig uppdaterad & apos ;, vilket ger dig en knuff när det är din chans att få biljetter igen.



Platsen måste fortfarande bekräftas, och du måste vara över 12 för att delta i livesändningarna.

För tillfället Applåder säger bara & apos; kommer snart & apos; så vi förväntar oss att det ska bli vilken dag som helst nu.



Ant McPartlin kommer inte att vara värd för Britain's Got Talent i år (Bild: ITV)

Showen börjar med täckning av auditions i hela Storbritannien innan de lyckliga sista valda akterna slängs ner på liveshowerna.

I år är alla fyra av förra årets domare tillbaka - om det inte går sönder, fixa det inte - och inkluderar Alesha Dixon, Amanda Holden, David Walliams och Simon Cowell.

Tyvärr ser det ut som att Dec kommer att presentera liveshowerna utan Ant i år medan Ant fortsätter behandlingen på rehab efter hans rattfylleri.

morgonrock hårlockar

Se Även: