Emmerdales vecka framåt: Det faktum att Ross tycker om koppar Donna har varit uppenbart i veckor

Förhandsvisning Av Tv

Ditt Horoskop För Imorgon

När Ross och Donna förbereder sig för att genomföra sin plan utanför Garys hus, insisterar han på att han inte går in utan henne. När Ross vägrar gå in alls, övertygad om att hon ställer upp honom, får Donna panik och bryter sig in. När Ross och Donna hittar stashen springer de för det, men när de ser Gary närma sig, kysser Donna Ross för att täcka sina spår. Efter att ha tagit bort det perfekta rånet, njuter Ross och Donna av deras framgångar och finner sig kyssas igen men den här gången på riktigt

Clinch: Donna och Ross(Bild: ITV)



Det faktum att Ross gillar byxorna från koppar Donna har varit uppenbart i veckor.



huru edwards viktminskning

Du behöver bara komma ihåg hur han längtade efter henne på Moira och Kains bröllop.



Trevlig rumpa var hans kortfattade bedömning.

Så när dödligt sjuk Donna ber om hans hjälp med ett jobbigt jobb, tuffar han lite.

Donnas hade ett tips om en välkänd brottsling och utarbetar en plan för att inbrota honom innan polisen hinner raida hans hus.



Ja, vi vet att Donna ÄR polisen, men hon blir alltmer desperat med pundskyltar som glittrar i ögonen.

Men trots en otroligt nära rakning - och Ross som viftar när han är övertygad om att Donna är ute efter att sy ihop honom - går inbrottet till plan och paret firar snart sitt loot med en passionerad kyss i papperskorgarna ... hur romantiskt .



man utd paul pogba

Så är det bara adrenalinkickret eller är det här en äkta romantik på gång?

En sak är säker, fortsätt så här och dessa två kommer att ge före detta Bonnie och Clyde -duon Chas och Cain en löpning för sina pengar.

På andra ställen är Finn i en snurr när hans dubbelliv avslöjas, och Sean blir rensad när han blir ombedd att vittna mot Belle vid hennes kommande rättegång.

Kommer han att förråda tjejen han älskar?

Er, går på tidigare beteende, mycket möjligt.

Med Chas & apos; bekännelse spelar i hans sinne, varnar James Moira för att han kommer att berätta för henne att Adam är hans son. I panik ber Moira James att ompröva men han är fast vid att Chas behöver veta om de har någon chans till ett normalt förhållande. Senare bekänner James allt och förklarar historien mellan honom och Moira men Chas reaktion är inte vad han förväntade sig. Chas säger till James att hon inte kan ljuga för sin bror Cain och måste berätta sanningen för honom. Har James startat något som kommer att slita sönder familjen?

Brödning: Chas är inte nöjd (Bild: ITV)

James avslöjar allt

Du skämtar inte över Chas - speciellt inte om du är en av hennes modiga pojkvänner, även om James inte verkar inse detta ännu ...

keith moon sista bilden

Den pigga barjungfrun har tröttnat på hans allmänna avståndstagande och bristande intresse, så hon bestämmer sig för att en pint öl som hälls ner i byxorna kan ge ett litet väckarklocka.

Det verkar göra susen och trots att James är lite upptagen-det är inte varje dag du upptäcker att du har en 21-årig son-han ordnar vin och middag Chas på den bästa (enda) restaurangen i byn, B&B.

Men ett spetsigt sanning- eller vågspel uppstår och kastar upp några avslöjanden som kanske var bättre att låta bli sagt.

Chas är fast besluten att ta reda på om det finns fler skelett i hennes nya mans garderob, men blir bedövad när han senare avslöjar att han är Adams riktiga pappa. När skelett går, är det ganska stort.

Emmerdale, ITV, måndag - fredag

Vi testar en ny webbplats: Detta innehåll kommer snart

Se Även: