iPhone 12-bilder läcker online - och de föreslår att Apples nästa smartphone kommer att vara liten

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Det är en av årets mest efterlängtade smartphones, och nu kan vi ha fått en första inblick i iPhone 12 .



vad är meningen med 1111

Weibo användare Digital chattstation har lagt ut vad de hävdar är bilder på Äpple nästa smartphone - och den är absolut liten.



Digital Chat Station sa: iPhone 12:s riktiga skärm, 5,4-tums helskärm, enhandskontroll, är inte detta flaggskeppet för den lilla skärmen du vill ha?



Bilderna indikerar att iPhone 12 kommer att ha en 5,4-tumsskärm och kommer att vara ännu mindre än iPhone SE 2020.

Digital Chat Station hävdar att Face ID-hacken kommer att förbli på plats och kommer att ha samma storlek som tidigare generationer.

Weibo-användaren Digital Chat Station har lagt upp vad de hävdar är foton av Apples nästa smartphone - och den är absolut liten (Bild: Weibo)



Bilderna indikerar att iPhone 12 kommer att ha en 5,4-tumsskärm och kommer att vara ännu mindre än iPhone SE 2020 (Bild: Weibo)

Samtidigt verkar ramarna runt skärmens kant vara mindre.



hur länge varar graviditeten

Även om du kanske oroar dig för möjligheten till en så liten iPhone, tyder tack och lov rykten på att Apple-fans kommer att ha flera olika iPhones att välja mellan.

Vi förväntar oss att 5,4-tums iPhone 12 ska vara grundmodellen, följt av en 6,1-tums iPhone 12 Max och slutligen 6,7-tums iPhone 12 Pro Max.

Video laddasVideon är inte tillgängligKlicka för att spela Tryck för att spela Videon kommer snart att spelas upp automatiskt8AvbrytSpela nu
Rykten om iPhone 12

Alla de kommande modellerna förväntas få 5G-kompatibilitet, samt ett A14 Bionic-chip.

vad betyder 413

Som alltid är Apple fortfarande tystlåten om ryktena och har ännu inte meddelat ett lanseringsdatum för iPhone 12.

Men teknikjätten lanserar vanligtvis sina flaggskeppssmartphones i september, så förhoppningsvis är det inte lång tid att vänta för att se vad Apple har i beredskap för oss!

Mest lästa
Missa inte

Se Även: