Den skändade tidigare Coronation Street -stjärnan Chris Fountain inleder Twitter -överklagande efter att hans bil har stulits

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Det är pinsamt(Bild: ITV)



Den skändade före detta Coronation Street -skådespelaren Chris Fountain har överklagat på Twitter för alla som kan hjälpa honom att spåra hans stulna bil.



Fountain erbjuder en 'betydande belöning', enligt inlägget.



29-åringen, som tillbringade sex år i Hollyoaks och spelade Justin Burton och två år i Corrie som spelade Tommy Duckworth, fick sin Audi A7 hackad i Cheadle, Greater Manchester på torsdagen.

I ett försök att få mer information om stölden och att lokalisera sitt stulna fordon skickade skådespelaren ut en Twitter -vädjan till sina tusentals följare.

Han postade: Min silver Audi A7 (MJ11 MUA) stals i morse från Cheadle, Manchester, all information som leder till dess återkomst kommer att belönas väsentligt.



leeds united red bull

I ett desperat försök att spåra lyxbilen, som kan kosta i regionen 46 000 pund om den är ny, uppmanade han sina 293 tusen följare att hjälpa honom att sprida ordet och tillade: Om alla kunde retweeta min sista tweet skulle jag verkligen uppskatta det x

(Bild: Twitter)



Chris Fountain anländer till Bellissimo Brunch -klubbevenemanget på restaurangen Amanzi i Liverpool

Någon som sett den? (Bild: Splash News)

Chris, ursprungligen från Bradford, har varit en vanlig på tv -skärmar sedan han var tonåring.

Men han slog rubrikerna av fel skäl 2013, när han avskedades från Corrie efter att ha blivit avslöjad som maskerad internetrappare-vars texter kritiserades för att förnedra kvinnor och till synes förtalande sexuellt våld.

Chris som lade upp videorna på YouTube, medan han hade på sig en mask och gick under namnet The Phantom, blev uttagen som stjärnan i inläggen.

Men i en intervju med This Morning förra månaden förklarade den skamstjärnan hur skandalen innebar att han inte arbetade på tre år och händelsen gjorde honom deprimerad och skamsen - han kämpade till och med för att lämna huset länge.

Chris Fountain berättar om The Phantom rap -video på This Morning

Chris Fountain berättar om The Phantom rap -video på This Morning (Bild: ITV / Tumblr)

vad betyder 743

På tal om videon sa den Bradford-födda stjärnan: (Effekten är) massiv, jag har hela tiden jobbat sedan jag var 15, började på Hollyoaks, sedan Dancing on Ice, Coronation Street ...

Sedan hände det här, det gjorde att min familj gick igenom helvetet, min mamma och min mormor, min pappa, min flickvän och jag svikade många människor inklusive mig själv.

Jag lämnade inte huset på länge, jag var verkligen deprimerad och verkligen skäms och med rätta.

Det var tufft, jag slutade aldrig jobba, det här var allt jag någonsin gjort, jag var alltid en skådespelare, det är allt jag vet.

Så att ta bort det av något som jag har tagit på mig själv var en absolut mördare.

Fountain har nu en karriär comeback (Bild: Matt Crockett)

Nu har han en karriärkomback och är på väg att fortsätta på en turnéproduktion av The Full Monty tillsammans med den tidigare Hollyoaks -stjärnan Gary Lucy, där han kommer att spela rollen som Guy.

Hans tidigare tweet var mycket gladare och kommenterade de 'gnistrande' stringtrosorna som hölls på repetitionerna innan föreställningen startar nästa vecka.

Tommy Duckworth [Chris Fountain] och Tina Mcintyre [Michelle Keegan] i Coronation Street

Chris Fountain i Corrie tillsammans med Michelle Keegan (Bild: Rex)

Se Även: