Jake Paul skickar arg besked till bror Logan och rival KSI efter överraskande återförening

Boxning

Ditt Horoskop För Imorgon

Jake Paul insisterar på att varken KSI eller hans bror Logan vill slåss mot honom efter att ha sett parets återförening på Logans podcast.



Duon var uppvärmda rivaler i två år under vilka de kämpade två gånger under 2018 och 2019 och drog den första innan briten fick bättre av ommatchen med en segerdel.



Och medan fansen var glada att se paret se vänliga ut medan de filmade i Storbritannien, var Logans yngre bror Jake imponerad av visningen.



Efter att Logan lagt upp ett foto som visar honom och KSI skratta på uppsättningen av hans podcast & apos; Impaulsive & apos; efter en och en och en halv timme on-air chatt tog Jake till Instagram för att förolämpa duon.

'En bild på två män som inte vill slåss mot mig', sa Paul i ett Instagram -inlägg bredvid fotot av hans bror med KSI som var rubricerat 'se hur långt vi har kommit'.

Och Logan svarade med att säga att han 'för fan inte vill' slåss mot sin egen bror, men sa att han skulle göra det om han var tvungen att kalla Jake för en 'p ****'.



'Det enda du kämpar med är baksmälla på Ibiza', sa Jake som svar på sin brors inlägg.

Jake och Logan Paul gick fram och tillbaka på sociala medier

Jake och Logan Paul gick fram och tillbaka på sociala medier (Bild: Getty Images)



'Din hamster sprang inte iväg & apos; i gymnasiet som jag sa till dig, lämnade jag tillbaka det till djuraffären & för det luktade som ***.

'Vad ska du göra? Gråta om det? Gör en impulsiv? Förutsägbar.'

Det verkar dock som att fram och tillbaka bara är vänlig skämt, med den yngre Paul-brorsan som sedan skämtsamt säger att deras mamma Pam Stepnick hade frågat om hon kunde satsa på att han skulle slå sitt äldre syskon.

I en serie tydligt förfalskade texter från 'Definitely My Mom' ​​sa hon förmodligen 'Nä du borde verkligen slå jävlarna från honom.

'F *** den där s *** jag ville inte ens ha honom ... Det här är inte roligt den här *** personliga, slå den blodiga podcaster och slå in något jävla sinne i hans hjärnlösa kropp.'

Och Logan svarade med ett skämt & apos; gråtande & apos; röstmeddelande som frågar om det var en legitim text från deras mamma.

Paret är två av de största stjärnorna i sociala medier och har kunnat överföra sina fanbaser till boxningsvärlden, med den yngre brorsan den mer etablerade fightern, medan den äldre är den större pengarna.

Logan mötte nyligen Floyd Mayweather i en utställningskamp på Hard Rock Stadium i Miami, som bara var hans tredje utflykt i en boxningsring i vilken tävlingsförmåga som helst.

Han gick åtta runda sträckan med Mayweather, och på grund av utställningsreglerna blev det inget resultat tilldelat trots att Mayweather klart var den bättre fightern.

Det kom efter att han hade kämpat med YouTuber KSI i två boxningskamper under 2018 och 2019, vilket slutade oavgjort först på amatörnivå och förlust i den professionellt sanktionerade omkampen.

Samtidigt har Jake ännu inte förlorat en boxningsmatch på vilken nivå som helst och vann sin enda amatörkamp innan han gick 3-0 i betalda led.

Han besegrade YouTubers Deji Olatunji och AnEsonGib i sina första matcher i amatörer och proffs, innan han tog sig an Nate Robinson i sin andra match 2020.

Paul slog brutalt ut ex-NBA-stjärnan Robinson på underkortet till Mike Tyson mot Roy Jones Jr i november förra året och mötte sedan den tidigare UFC-kämpen Ben Askren i april.

Han stoppade Askren inom den första omgången, och står nu inför Tyron Woodley i sin fjärde match och hans tuffaste test hittills.

Se Även: