Lando Norris 'besviken' i Ungern efter att vännen George Russell 'tar bort äran'

Formel 1

Ditt Horoskop För Imorgon

Lando Norris var på ett gemytligt humör och skämtade efter en stark prestation i kvalet till Ungerns Grand Prix .



vanessa hudgens - nakenbilder

De McLaren star kommer att starta loppet på fjärde plats efter ett imponerande varv på lördag. Han var snabbare än båda alpina förare, vilket kommer att glädja hans team, medan han bara överträffades Charles Leclerc , Carlos Sainz och George Russell .



Det var den första pole positionen Mercedes mannens karriär när han kom från ingenstans för att slå Ferrari par till topplacering. Och Norris var angelägen om att dra skämt på sin gode väns bekostnad när han reflekterade över sitt eget utmärkta resultat.



'Det är en mycket bra dag för oss – jag är lite besviken eftersom George tar bort lite av min ära!' skämtade 22-åringen. 'Men jag är väldigt glad för hans skull, hans första stolpe in Formel 1 så grattis till honom.'

Skämt vidare tog Norris fullt ansvar för sitt starka resultat som 'allt var förare'. Men totalt sett var han bara nöjd över att kunna ta sig före Fernando Alonso och Esteban Ocon – det kommer att vara viktigt för McLarens mittfältskamp att han förblir där i slutet av själva loppet.

'Inför killarna vi vill ligga före är P4 som position väldigt stark för oss på en bana där det inte är lätt att köra om, och jag hoppas att det blir så imorgon', tillade han. 'En bra dag, och inte långt från polen. Med tanke på var vi var i början av säsongen är jag väldigt nöjd.



storebror 13 uk
 Lando Norris kvalificerade sig som fyra för Ungerns Grand Prix
Lando Norris kvalade in som fyra för Ungerns Grand Prix ( Bild: Sky Sports F1)

'Om du tittade på förra veckan var Alpine definitivt den snabbare bilen fortfarande, och jag tror att den här helgen fungerade min bil väldigt bra från start och är på en stark plats. Jag tror att det har gjort det möjligt för oss att förstå ännu mer hur och var den presterar mycket bra, och där det inte presterar så bra. Jag tror att det är klart för oss nu.'

vad betyder så att vi inte glömmer

Trots alla positiva tecken gav Norris fortfarande insikt om hur svår McLaren är att köra i år - den främsta anledningen till att Daniel Ricciardo fortsätter att kämpa. 'Bilen gör fortfarande inte som jag vill, jag känner fortfarande att jag måste köra en bil som är inkonsekvent och svår att upprepa varv på varv. Men det räcker så klart bra för P4 idag efter ett starkt resultat förra veckan.



'Den är snabb men inte särskilt lätt att köra. Jag måste fortfarande anpassa min körstil till ett sätt som jag inte vill och som jag inte är säker på, men när jag kommer till kvalet har jag generellt sett hitta min rytm. Jag känner att om jag kan få en bil som ger mig ännu mer självförtroende och jag kan köra hur jag vill, då skulle inte George stå på pole.'

Se Även: