Saker att göra nyårsafton 2017: Bästa evenemang, fester och fyrverkerier i NYE i London och i Storbritannien

Storbritannien Och Irland

Ditt Horoskop För Imorgon

Vill du ringa 2018 med stil? Du kommer att bli bortskämd med valet för glamorösa nyårsfester i hela Storbritannien, från bländande fyrverkerier till oförglömliga evenemang.



NYE infaller på en söndagskväll i år men eftersom måndagen är en helgdag i Storbritannien behöver du inte dra dig ur sängen för att jobba nästa dag - den perfekta ursäkten för att hålla festligheterna långt efter midnatt!



För att hjälpa dig att få ut det mesta av den sista natten 2017 har vi skapat den ultimata guiden till de bästa nyårsfesterna, evenemangen och fyrverkerierna i hela landet.



Vi har till och med insider tips och rekommendationer så var du än befinner dig i Storbritannien kan du söka efter några av de bästa evenemangen som du inte får missa.

Läs mer

Nyår 2019
Nyårsfestidéer NYE -evenemang och fyrverkerier NY takeaway gratis Bästa champagne

London

London kan ha rykte om sig att vara dyrt, men Victoria's Greenwood har gratis inträde på natten! (Även om du vill säkra inträdet kan du få avancerade biljetter för £ 10 inklusive en gratis drink).



Vill du kanalisera ditt inre barn? Bege dig till Ballie Ballerson . Baren, som har en bollgrop, kastar en NY bonanza komplett med en parad av mousserande och gratis champagne från sin 15-litersflaska, allt medan DJ: er spelar en blandning av house och disco.

För dem som vill se fyrverkerierna OCH festa hela natten, Madison kommer att vara värd för en fest i Las Vegas-tema , och har ett strålande tak med oöverträffad utsikt över silhuetten och fyrverkerier.



Eller för något lika glamoröst, gå tillbaka i tiden till 1920 -talet vid Hester's Hideout för en snygg klänningskväll, där £ 25 biljetter ger dig en dekadent cocktail, plus ett glas bubbel vid midnatt.

Om du fortfarande känner dig festlig, Winterland London kommer att vara värd för en spektakulär nyårsafton, med läckra 2-4-1 cocktails från klockan 20 och framåt och en iskall vodka-rodel för att sätta gästerna i feststemning. Early bird -biljetter börjar från £ 50 och inkluderar BYOB, ett glas glöggcider vid ankomsten, en huvudrätt och ett tillbehör från Jimmy & apos; s Lodge.

Under tiden, bara ett stenkast från London, erbjuder Surrey gott om bra saker att göra på nyårsafton från herrgårdsfester till imponerande fyrverkerier.

Medan biljetterna till den viktigaste fyrverkeripjäsen har slutsålt, finns det fortfarande gott om fantastiska utsiktspunkter över staden för att fånga uppställningen - kolla in DesignMyNights rekommendationer här .

(Bild: Anatolia)

Edinburgh

En av de mest kända nyårsfirandet runt om i världen, Edinburghs Hogmanay lovar massor av underhållning och oförglömliga stunder från Fackeltåg till gatufest , liksom konserterna i trädgårdarna ( i årets uppställning ingår Rag & nos ap; benmänniska ) och a Ceilidh välkomnar på nyåret .

Det är fortfarande biljetter tillgängliga för gatufesten med priser från 26 £, och det lovar att bli ännu en oförglömlig utekväll.

Det blir tre scener med föreställningar från bland annat Human League och Huey Morgan, samt mycket mer levande musik, DJ: er, gatuunderhållning och naturligtvis den ultimata fyrverkerin.

Det finns också fortfarande ett begränsat antal facklor och armband för Torchlight Procession, men dessa förväntas säljas snabbt när den sista nedräkningen till NYE börjar.

Om du är på väg ner till den skotska huvudstaden för NYE, kolla in vår stadsguide med tips om allt från de bästa restaurangerna till sevärdheterna du inte vill missa.

birmingham

Förvänta dig glitter och glamour på toppen Birmingham nyårsafton där du hittar allt från 70 -tals disco -fester till fancy dress -evenemang och till och med orkesterklassiker - och det finns även gratis nyårs & utekvällar för dig som har en stram budget efter jul.

vilken tid är doktor vem på ikväll

Under tiden för stora festdjur finns det gott om fantastiska klubbkvällar och evenemang att se utanför 2017 - och medan biljetterna säljs ut snabbt finns det fortfarande några tillgängliga om du inte har gjort några planer ännu.

När det gäller de bästa ställena att titta på fyrverkerierna? Kolla in en mängd betalda och gratis alternativ här .

Liverpool

Oavsett om du letar efter en elegant utekväll på en galamiddag eller hoppas att träffa Liverpools största barer och klubbar med andra fester, så har Liverpool något för alla.

Det finns till och med ett matarrangemang där all-inclusive-biljetten ger dig tillgång till superskorpa handgjorda pizzor, hemgjorda chips och canapes.

För att inte tala om de otaliga barerna som erbjuder specialerbjudanden inklusive gratis cocktails vid ankomsten.

Få alla detaljer på bästa NYE -evenemang i Liverpool , oavsett din budget - inklusive de bästa platserna att titta på fyrverkerierna.

Läs mer

Julfestguide
Festlig nagelinspiration Festklänningar Tips och tricks för skönhetsförberedelser Makeup-idéer

Nottingham

För en twist på traditionella NYE -fester, gå till The Southbank City Bar för deras Bamalamasingsong! Nyårsafton Specialfest, där ett liveband spelar låtar som alla känner till - men det finns ingen sångare så publiken sjunger! I grund och botten en gemensam singalong. Biljetterna börjar från £ 15 per person .

Eller om du vill ha mer av en komedikväll, då detta evenemang på Glee Club med fyra komiker kan bara vara biljetten.

När det gäller fyrverkerier kommer Nottingham Castle att vara värd för en fest med gratis inträde, musik och matstånd som börjar klockan 20.00 - men det finns en begränsad kapacitet på 2 500 personer så det är först till kvarn som gäller.

(Bild: Getty Images Europe)

Wales

Cardiff är en idealisk plats om du hoppas kunna njuta av en utekväll med hela familjen - inklusive barn.

De Walisiska huvudstadens vinterunderland kommer att vara huvudnavet för det stora evenemanget och kommer att vara värd för en fyrverkeri vid midnatt så det är väl värt ett besök, men det finns gott om andra lysande familjevänliga evenemang bort från folkmassorna.

Om du verkligen vill gå ut, gå till Celtic Manor's Venetian Masquerade Ball, i platsens ikoniska Caernarfon Ballroom.

Gästerna kommer att bjudas på en överdådig femrätters middag med vin eftersom karikatyrister och ballongmodeller ger underhållning, inför en bländande show och naturligtvis en chans att dansa hela natten. Få fullständig information här .

Cardiff Winter Wonderland (Bild: HUW JOHN, CARDIFF)

Bristol

Bristol är känt för sina avslappnade barer och enkelt coola stämning och lever upp till sitt rykte på NYE. Besök den ikoniska Colston Hall där festen kommer att innehålla soul, funk, jazz och disco - allt framförs av BBC Radio 6: s Craig Charles. Biljetterna börjar från £ 35 .

Letar du efter något lite mer lågmält eller hoppas du ska klä dig i din stil? Då kanske du vill gå till en av dessa lysande NYE -evenemang i Bristol - men när biljetterna säljs snabbt kan du behöva boka snart!

(Bild: Anatolia)

Manchester

Manchester är känt för sina stora och extravaganta fester - och du behöver inte nödvändigtvis bryta banken för att få en oförglömlig kväll ute.

Kolla in den här praktiska guiden till största och bästa fester, evenemang och utekvällar för inspiration som passar varje budget.

Hoppas du fånga fyrverkerierna? Gå med i folkmassorna i stadens centrum på Albert Square där det mesta kommer att äga rum.

Läs mer

joanne mas danny dyer
Julsaker att göra
Bästa juldagarna i närheten av mig Bästa skridskobanor i Storbritannien Bästa pantos och shower nära mig Besök Coca-Colas julbilstur

Cornwall

Om du tillbringar högtiden vid kusten, finns det gott om familjevänliga evenemang eller vuxna fester på en av årets största nätter.

Kolla in toppen 31 NYE -fester i Cornwall här för lite inspiration. Vi har också en praktisk guide för att få ut det mesta av din tillflyktsort inklusive idéer om du fastnar i regnvädret.

Stoke

I Stoke för NYE? Då finns det ingen anledning att oroa sig för saker att göra. Från 23.00 till 12.30 kommer en gratis fyrverkerier att ringa på nyåret. Det kommer att hållas på Market Square vid klocktornet.

Det är inte allt. Om du letar efter en fest, gå till The Exchange. Från 21:00 till 03:00 (sista inträdet 23:00) fans av house -musik kan dansa till ljuden av Marvin Lambert, Aztec, Mark Ledgar och mer.

Kolla in mer saker att göra i Stoke för NYE .

Se Även: