Xbox One X: Microsoft avslöjar Project Scorpio-konsolen och den är MYCKET kraftfullare än PS4 Pro

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Microsoft har avslöjat sin nästa Xbox-spelkonsol kl en gigantisk händelse i Los Angeles .



Det som fick kodnamnet Project Scorpio har nu blivit Xbox One X och det tillskansar sig PlayStation 4 Pro som den mest kraftfulla på marknaden.



Spelare kommer att bli imponerade av den 6-teraflop grafiska processorenheten (GPU) som är 4,6 gånger kraftfullare än den ursprungliga Xbox One. GPU:n stöds av 12 GB RAM, 1 TB lagring och en AMD CPU som körs på 2,3 GHz.



är r kelly i fängelse

Xbox One X

Xbox One X kan spela de senaste spelen inbyggt i 4K-upplösning - fyra gånger så detaljerad som standard HD.

Den är också mycket kraftfullare än Sonys nuvarande toppkonsol, PlayStation 4 Pro . Räkna med att Microsoft kommer att dra nytta av det vid varje tillfälle eftersom den nuvarande Xbox One stadigt har sålts ut av PlayStation 4 sedan de två systemen släpptes tillbaka 2013.



(Bild: Microsoft)

Släppdatumet bekräftades också till den 7 november – vilket betyder att spelare inte kommer att behöva vänta länge på att få tag i en och Microsoft kommer säkert att kunna dominera julshoppingscenen.



Andra viktiga delar av konsolen är inkluderingen av Dolby Atmos-ljud och full bakåtkompatibilitet med äldre Xbox-spel och tillbehör.

Men det kommer till ett pris - Xbox One X kommer att sätta tillbaka 450 pund för spelare när den lanseras senare i år.

När det gäller spel för den nya konsolen, kommer Microsofts stora franchise: Forza och Halo att komma till Xbox One X i framtiden. Företaget sa att det fanns 42 titlar på gång - varav 22 är exklusiva.

Tillsammans med Forza 7 visade E3-briefingen upp bilder från en ny Assassin's Creed-titel som utspelar sig i det antika Egypten, kallad Assassin's Creed: Origins.

britney spears bröst

Vi har inte bara de största plattformsoberoerna på vår plattform, vi har också letat igenom världen för att ge våra fans unikt innehåll från kreativa artister som fångar fantasin, sa Xbox-chefen Phil Spencer.

Video laddasVideon är inte tillgängligKlicka för att spela Tryck för att spela Videon kommer snart att spelas upp automatiskt8AvbrytSpela nu

Microsofts massiva genomgång, som tog över en hel offentlig hall i Los Angeles, var ett uppvisningsfönster från företaget inför öppningen av E3, en av världens största tv-spelskongresser.

Sony håller en egen briefing måndagen den 12 juni, då den kommer att avslöja de senaste PlayStation-nyheterna.

fotbollschef 2019 billigaste pris

Andra tungviktare i branschen, inklusive Nintendo, Ubisoft och Activision, kommer också att avslöja nya produkter på mässan med släpptider för att maximera intresset under upptakten till julsäsongen.

(Bild: Getty)

Nya videospel har redan tillkännages, inklusive Electronic Arts (EA) som tillkännager fotbollsspelserien Fifa att återvända till slutet av september med FIFA 18 .

E3 2017

På måndag förväntas ny information om nästa spel i Call Of Duty-serien som utspelar sig under andra världskriget tillkännages.

Mest lästa
Missa inte

Se Även: