Football Manager 2019: Billigaste ställen att köpa FM19

Fotbollsmanager

Ditt Horoskop För Imorgon

Lagom till jul(Bild: Oblivion Gameplays/Youtube)



Football Manager 2019 -hypen byggs upp inför storspelets slutliga släpp på fredag ​​(2 november), med stora Premier League -budgetar tillkännagivna samt återkomst av den tyska Bundesliga.



Den enormt populära fotbollsmatchens dragningskraft har bestått i årtionden, där varje inkarnation blir bättre och bättre.



andlig betydelse av nummer 15

Avid fans flockar redan för att förbereda sina lag inför säsongen - men precis som spelarens avgifter kommer den senaste upplagan av Football Manager inte billigt.

Vi upptäckte dock ett sätt att komma 15 £ rabatt priset på spelet, vilket gör det rättvist £ 13,99.

Allt du behöver göra är att registrera dig för en gratis cashback -webbplats quidco för första gången, och de ger dig £ 15 till priset. Vi har listat de tre enkla stegen för att göra det nedan.



Hur får man 15 £ rabatt på den nya Football Manager 2019

Det kommer ut på fredag

  1. Gå med i Quidco, gratis
  2. Hitta deras £ 15 rabatt på Football Manager 2019 -sidan och gå över till CD Keys där du kan köpa spelet som vanligt
  3. Quidco kommer att ersätta dig £ 15 inom en vecka, som du sedan kan överföra till ditt bankkonto.

Erbjudandet är tyvärr endast tillgängligt för nya medlemmar i Quidco, men du har fram till 31 december att göra fyndet. Du kan läs hela villkoren här.



fönsterisoleringsfilm argos

Även om det inte har skett någon prishöjning sedan förra året, kommer spelet fortfarande att sätta tillbaka £ 37,99, och det billigaste stället att packa upp den nya Football Manager 2019 är med förbeställer den på Steam, där det för närvarande kostar £ 34,19 - 10% rabatt på vanligt pris.

Låt spelen börja

Men du kan också hämta en fysisk kopia av spelet från internetjättens Amazon för £ 34,99, eller high street -butiker som GAME, där det är £ 39,99 och Argos också £ 39,99.

Utöver huvudversionen av spelet kommer Football Manager också att lansera ytterligare två utgåvor, Football Manager Touch och Football Manager Mobile, som båda kommer att släppas samma lanseringsdatum den 2 november.

Båda andra versionerna erbjuder nedskalade funktioner som kan spelas på mobila enheter, och medan Football Manager Touch kommer att vara tillgängligt påoch den App store, Football Manager Mobile kommer att finnas tillgängligt den Amazon, och den App store.

Det nya Football Manager 2019 -gränssnittet har en komplett - om inte något fluorescerande - makeover, samt två stora förändringar av tränings- och taktikmodulerna.

Läs mer

rullande stenar anita pallenberg
Football Manager 2019
Ultimate guide till nya funktioner Billigaste ställen att köpa Wonderkids Fria agenter

De erbjuder mycket mer än de vanliga speluppdateringarna och laguppdateringarna och flockar redan för att förbereda sina lag inför säsongen - men precis som spelarens avgifter kommer den senaste upplagan av Football Manager inte billigt.

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vilket innebär att vi kan få provision på försäljning av produkter eller tjänster vi skriver om. Denna artikel skrevs helt oberoende, se mer information här.

Se Även: