Vem vann I'm A Celebrity Get Me Out of Here 2017? Fullständiga resultat och sista målplatser när Georgia Toffolo kröntes till djungelns drottning

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Vem kom bäst ut i I & apos; m A Celebrity 2017?



Nu är föreställningen över och det är dags att ta en promenad längs minnesfältet och besöka varje kändis som tog på sig khaki och röda och laddade genom djungeln i en stjärnglans.



Vi har sett många kändisar komma och många kändisar gå och de tjänar var och en sina ränder i en mash av bushtucker -prövningar som såg dem ner i djurens inre, brottas med fall fyllda med läskiga crawlies och ormar i massor medan de testade sin viljestyrka till det yttersta av ytterligheter.



Nu när söndagskvällens final för säsong 17 är över oss, låt oss spåra var var och en av kändisarna landade i tävlingen.

Vinnare: Georgia Toffolo

Queen Toff kröntes som vinnare av I & apos; m A Celebrity 2017 (Bild: REX/Shutterstock)

I ett drag som inte kommer att chockera många har Toff tagit djungelkronan.



Välförtjänt var Made in Chelsea-stjärnan en ledare från det första avsnittet, som snart vann över massorna med sin kvickhet, charm och ödmjuka can-do-anda som snart fick henne att leda vadslagningsodds som experter förutspådde hennes slutliga vinnande resultat.

Hon blev den tredje kvinnan som vann serien i rad-efter Scarlett Moffat och Vicky Pattison-och slog Radio-DJ: n Iain Lee och tvålskådespelaren Jamie Lomas i finalen.



Efter att ha blivit utsedd till vinnaren stod Toff, 22, öppen mun i 30 sekunder och kunde inte tala.

Hon sa: Jag vet inte vad jag ska säga, uppenbarligen är jag chockad att jag inte trodde att någon skulle tycka om mig. Jag är verkligen förvånad, det är verkligen överväldigande. Wow. Är det här på riktigt?

demi rose födelsedagsoutfit

Det är en dröm, jag har sett detta sedan jag var liten.

Tvåa: Jamie Lomas

Jamie var en tvåa (Bild: REX/Shutterstock)

Den tidigare Hollyoaks -stjärnan kom på en imponerande tvåa och höll med Toff till slutet.

På söndagskvällens avsnitt tappade han en sista bush -rättegång, hoppade i ormgropen tillsammans med en mängd andra australiska läskiga crawlies och visade att hans tid i busken inte var någon promenad i djungeln.

Hans magra kost av ris och bönor har sett hans muskler vissna och hans vikt rasade på showen.

Han har gått ner mycket i vikt, sa hans mamma till Good Morning Britain och tillade: ”Det oroar mig. Sedan återgår han till det normala när han har ätit.

Om sitt beslut att gå med i showen sa den 42-årige pappan: 'Jag blev faktiskt tillfrågad om detta för flera år sedan men det var inte rätt skede i mitt liv. Men det har varit ett bra år med arbete och jag kände verkligen att det var rätt tid att förgrena sig.

Vi kan bara anta att han är glad över att vara på väg hem, efter att hans sexåriga dotter med medskådespelaren Kym Marsh, Polly, fördes till sjukhuset förra veckan-och det rapporterades att lägerchefer inte meddelade skådespelaren .

3: e plats: Iain Lee

Iain Lee kom på tredje plats i den 17: e serien av IAC (Bild: ITV)

TalkRadio -DJ: n gick på showen för att hjälpa sin mors medicinska räkningar men komikern blev snabbt ett offer för grym mobbning i serien.

På söndagskvällens avsnitt trotsade 44-åringen Bushtucker-ätutmaningen och drog ner en magsnabb grisens vagina för att tjäna lägerstjärnorna.

Han erkände att han kom närmare att sluta med I & apos; m A Celebrity mer än en gång, men sa att vistelsen i djungeln 'har varit en stor prestation'.

Han sa: Jag tror att min största prestation har varit att vistas i djungeln eftersom det har varit ett par gånger när jag har velat åka och jag tenderar att gå ifrån saker, så att vistas här har varit en stor prestation.

Jag är en väldigt nervös, socialt besvärlig person, så det jag kämpade med har varit att vara runt 10 andra mycket stora personligheter eftersom jag normalt är ganska isolerad.

4: e plats: Jennie McAlpine

Jennie McAlpine var den sista kändisen som eliminerades före finalen (Bild: REX/Shutterstock)

Corrie -skådespelerskan, 33, var den åttonde stjärnan som lämnade djungeln efter att ha lagt in en dynamo -insats under de senaste tre veckorna.

Välkommen in i djungeln med 'ett glas fizz för fizz' var mor-till-en en lustig motgift mot djungeldramat och prövningar.

Hon talade med värdarna Anthony McPartlin och Declan Donnelly när hon korsade elbryggan och sa: ”Det har varit fantastiskt. Vi pratade om en sista dag och killarna där nere, jag kommer bara sakna dem så mycket.

Jennie erkände att hon inte hade lyssnat på råd från hennes Corrie-medstjärnor som har kommit in i djungeln tidigare, inklusive Anthony Cotton.

'& apos; A & apos; Jag lyssnade inte och & apos; B & apos; de ljuger. Det är som att föda. Det är som en förlossningsberättelse. Ingen berättar vad som faktiskt händer. '

5: e plats: Amir Khan

Amir Khan var en polariserande figur (Bild: REX/Shutterstock)

När han lämnade lägret på fredagskvällen var Amir, 31, mest förvånad över att se den sanna återgivningen av hans skrik - ljud som kom från mästarboxaren i hög frekvens (både i ljud och regelbundenhet) under tävlingen.

När han gick ut, när han visade ett montage av sina prövningar, frågade han: 'Redigerade du dessa skrik? De var inte mina skrik. '

Han var en polariserande karaktär på showen och vann lika många fans som han förlorade för sitt åsiktsfulla sätt och hamnade ofta i bråk med andra lägerkamrater.

Om huruvida djungellivet var vad han förväntade sig, sa han: 'Det var mycket svårare. När jag mötte djur ansikte mot ansikte trodde jag att detta inte stod i kontraktet.

'Ärligt talat är det mycket svårare, att leva på ris och bönor i ett par dagar, sova ute, jag hade den rädslan i mig där jag inte ville vara nära träd om något skulle komma bredvid mig.'

Betalade en rapporterad summa på 300,00 pund för sitt utseende, sa det att boxaren donerade en procentandel till Barnados välgörenhet.

Efter några steniga månader när det gällde hans äktenskap med Faryal Makhdoom - som är gravid med parets barn - lovade han att stanna kvar med bedövaren 'för alltid' efter att jag är en kändis.

6: e plats: Dennis Wise

Dennis uttryckte också många åsikter under sin tid i lägret (Bild: REX/Shutterstock)

Tidigare fotbollsspelare Dennis Wise, som kom på band mitt på tavlan, var den sjätte kändisen som startades från IAC -djungeln.

50-åringen hade en kontroversiell tid i djungeln, också inblandad i anklagelser om mobbande kamrat Iain Lee-med före detta Chelsea mittfältare som försökte förklara varför han stoppade komikern från att göra en rättegång och hävdade att han ville få luft tid'.

Dennis sa: ”Du kan bara titta på människor och tänka hur de kommer att bli. När de väl kommer tillbaka och säger att de inte kan göra det och gör det två gånger, tänkte alla att vi måste äta.

'Nästa dag gjorde Iain en rättegång. Jag sa till Iain anledningen till att jag inser att det finns människor där inne som vill marknadsföra sig själva och fortsätta göra TV och göra andra saker.

7: e plats: Stanley Johnson

Stanley var en oväntad fanfavorit (Bild: REX/Shutterstock)

Graying Stanley Johnson startades från djungeln och tjänade 7: e plats i tävlingen efter att ha fått legioner av nya fans under hela sin tid på showen.

Från att inte veta vem Ant & Dec var i det första avsnittet, till att knyta en osannolik vänskap med Toff, vann han över tittarna med oväntad humor ... du vet, för en 77-årig före detta konservativ MEP.

När han gick in i djungeln talade Stanley om sin spänning och hoppades att han skulle kasta några kilo i processen.

Han sa: 'Jag ser mycket fram emot det. Jag älskar Australien och jag har gjort många olika saker i mitt liv men jag skulle säga att jag inte har bott i en djungel tidigare. '

Något av en hotad artsexpert, han har tippat ta ett blad ur David Attenboroughs bok och bege sig in i vilda djur som presenterats sedan han lämnade showen.

8: e plats: Vanessa White

Sångaren slog läger under radarn (Bild: ITV)

Lördagens sångare var ett lugnt tillskott till lägerlivet, och gjorde inte riktigt någon form av kontroversiellt buller eller lustiga knas under tävlingen.

Ändå kryssade hon sig in på åtta platser och sa att hon hade tid i sitt liv medan hon tävlade i serien.

28-åringen utnämndes till premiärminister precis innan hon startades, men kämpade för lufttid under resten av tävlingen när hon var fylld med mer kontroversiella figurer.

När hon drack champagne med Ant & Dec vid avresan sa hon: Jag hade tiden i mitt liv. Jag tror inte att du någonsin kan veta vad du kan förvänta dig förrän du är där inne. Du kan inte riktigt förklara det.

Men även om hon kanske inte kom ut med kronan på söndagskvällens final, gjorde hon sig av med sin rädsla för spindlar - efter att hon erkände att hon var 'livrädd för allt' som gick in.

Jag vet nu hur jag gör eld och jag är inte riktigt rädd för spindlar längre, säger hon. 'Jag gick för att hämta vatten och det fanns en spindel och jag tippade inte ens.

9: e plats: Rebekah 'Becky' Vardy

WAG Becky Vardy överraskade många genom att kasta sig in i komp (Bild: REX/Shutterstock)

Det är säkert att säga WAG Becky Vardy, 35, överraskade många människor som, precis som Toff, antog att glamouren skulle undvika de flesta försöken och inte kasta sig in i lägret.

Vem skrattar i deras jästa äggäggssoppa nu?

Hennes avresa från lägret kom dock med en kontrovers, eftersom hon anklagades för att vara en del av mobbebesättningen som sades plåga Iain Lee under tävlingen och sprängde honom som & apos; fake & apos ;.

Rebekah gick med i Ant och Dec efter hennes utresa och sa: Jag har haft den mest fantastiska tiden men jag är så glad att komma därifrån. Vilket fantastiskt gäng människor och jag kommer aldrig att glömma det.

Det är svårare än jag någonsin väntat mig, känslan av att vara helt skild från omvärlden var inget jag någonsin har upplevt.

Jag trodde att vi skulle få backhanders, bananer och energibarer men du gör det inte. Och jag är trött på ris och bönor.

Jag har lärt mig att jag är så eländig och knasig ibland och jag kan döda utseende som bokstavligen dödar men jag har lärt mig att vara medkännande. Ni måste alla vara där för varandra och stötta varandra. Jag har definitivt blivit mer tolerant.

10: e plats: Kezia Dugdale

Den skotska parlamentsledamoten var inte med i showen länge och var glad över att få komma tillbaka till sina väljare (Bild: REX/Shutterstock)

Kezia gick med i showen tillsammans med den sena rekryteringen Iain och hade en argumenterande tid i djungeln när hon krockade med sina lägerkamrater.

Kom igång, den skotska politikern var uppe mot Vanessa White i de två nedersta, men fick färre röster från allmänheten och startades därför i all sin khaki-ära.

36-åringen, som bara hanterade 11 dagar i lägret, sa att hon var 'glad' för att gå tillbaka till sina väljare.

Om sin tid på serien sa hon: 'Det är den största showen i Storbritannien och det var väldigt viktigt att komma och prata om de saker jag bryr mig om och tror på.'

Några av de viktiga sakerna tycktes dock bråka med andra lägerkamrater, inklusive Amir Khan, över lägereld och vatten, medan hon blev 'riktigt oförskämd och fräck' med sångerskan Vanessa över det dåliga utförandet av sina sysslor.

11: e plats: Shappi Khorsandi

Shappi Khorsandi fick skratt till lägret (Bild: REX/Shutterstock)

Komikern Shappi tog med sig massor av humor till showen i den korta tid hon var i lägret.

Tyvärr var 44-åringen den första kändisen som eliminerades men hon erkände att hon genom tårar hade saknat sina barn 'som en galning'.

I ett samtal med Ant och Dec sa hon: 'Kan jag vara ärlig så är jag så lättad. Jag saknar mina barn som en galning. Jag känner att jag hade den mest otroliga upplevelsen.

Jag tror att jag gick lätt för att jag bara blev biten av 100 000 myror och min sista utmaning var inte trist att det var roligt och dumt.

Inför hennes rädslor på showen hoppade hon ur planet - men hon stod inte inför några Bushtucker -utmaningar.

Läs mer

Jag är en kändis 2018
När är det på tv? I & apos; m A A Celebrity 2018 line-up Vem vann I & apos; m A Celebrity 2017? I & apos; m A A Celebrity past winners

12: e plats: Jack Maynard

Jack Maynard lämnade serien kontroversiellt efter tre dagar (Bild: REX/Shutterstock)

Säsongens mest kontroversiella utgång, Jack Maynard startades ökänt ur lägret i hemlighet efter att anklagelserna framförts av spegeln om att han skickade olämpliga meddelanden till en tonårsfläkt.

Efter att ha lämnat djungeln bara tre dagar in i tävlingen öppnade YouTube -stjärnan om det gemensamma beslutet mellan hans ledning och ITV -chefer att ta bort honom från serien.

Han hade tidigare blivit underkastad besked om rasistiska och homofobiska tweets som avslöjades, men ITV -chefer beslutade att han fick stanna efter en recension - det var innan de andra meddelandena avslöjades.

Jack, 22, talade i sin första tv -intervju sedan hans chockutgång på Lorraine förra veckan, hur han inte hade en aning om vad han drogs ut ur djungeln för.

det här är England kid

Han sa: 'Jag blev uppringd till Bush Telegraph och sedan till den medicinska hyddan och de förklarade vad som hände i omvärlden och att jag skulle komma från showen och gå hem och säga vad jag hade om allt.

Se Även: