Mary Poppins Returns: UK release date, cast trailer och låtar

Mary Poppins

Ditt Horoskop För Imorgon

Disney har klivit i tid och grävt fram en klassiker för att ge oss Mary Poppins Returns med all ny musik.



Uppföljaren, 50 år på gång är nu ute på bio.



Den mycket älskade barnflickan är tillbaka, liksom den nya karaktären Jack som sjunger med bankernas barn medan de reser genom en fantastisk animerad värld som vi alla kommer att umgås med Mary Poppins.



Det finns också en cameo från Dick Van Dyke och Angela Lansbury.

Filmen utspelar sig 20 år från förra gången vi såg den magiska barnflickan säga adjö till Banks -barnen.

Det ser ut som att Michael och Janes liv inte har blivit så bra utan deras vän, men det är helt ok när hon återvänder till Cherry Tree Lane för att hjälpa till igen.



Här är vad mer vi vet om den efterlängtade uppföljaren.

Mary Poppins Returns & apos; Storbritanniens utgivningsdatum

Mary Poppins Returns släpptes på brittiska biografer den 21 december.



Är det en nyinspelning?

Nej, det är inte en nyinspelning, det är en uppföljare.

Som utspelar sig tjugo år efter den ursprungliga filmen ser vi Mary göra ett nytt besök hos Banks -barnen.

dåliga saker med uip

Efter att Michael, som fortfarande bor i Cherry Tree Lane med sina tre barn Annabel, John och George, och hushållerskan Ellen, lider en personlig förlust, får familjen återigen besök av den gåtfulla Mary Poppins.

Med hjälp av sin vän Jack och kusinen Topsy hjälper hon familjen att återupptäcka glädjen och undret som saknas i deras liv.

Vem spelar Mary Poppins?

Emily Blunt spelar Mary Poppins i den kommande Disney -uppföljaren (Bild: Disney)

Den ikoniska rollen spelas av den brittiska skådespelerskan Emily Blunt, som har varit öppen om sin rädsla för att kliva in i Andrews & apos; skor som den älskvärda barnflickan.

I ett uttalande till tidningen Entertainment Weekly sa hon: 'Jag känner mig lite mer rädd för denna [karaktär] eftersom hon är så symbolisk för människors nostalgi. Det är en så viktig karaktär i människors barndom. '

Kommer Julie Andrews att vara med?

Julie Andrews gav projektet sin välsignelse (Bild: Getty Images Nordamerika)

Medan den Oscar -vinnande skådespelaren inte kommer att dyka upp i uppföljaren, har hon lånat sitt fulla stöd till projektet.

I en intervju med Entertainment Weekly förklarade regissören Rob Marshall: 'Julie var otroligt älskvärd, och vi pratade om det på ett mycket generellt sätt men hon gjorde det tydligt direkt.

Hon sa, & apos; Det här är Emily's show, och jag vill verkligen att det ska vara Emily's show. Jag vill inte att det ska vara, 'Åh, här kommer den Mary Poppins.'

'& apos; det vill jag inte. Jag vill verkligen att hon ska ta det här och springa med det, för hon kommer att vara strålande. & Apos; '

Hur är det med Dick Van Dyke?

Dick Van Dyke kommer att återvända - men inte som Bert (Bild: Getty)

Goda nyheter för fans av allas favorit dåliga Cockney, eftersom Dick Van Dyke är tillbaka.

Vi kommer dock inte att träffa en äldre Bert - han kommer att spela Mr Dawes Jr, tillsyningsmannen för Fidelity Fiduciary Bank.

Fans av 1964 -klassikern borde godkänna denna referens -komo, eftersom Dick Van Dyke porträtterade Mr Dawes Sr i originalfilmen - som framträdde som 'Navckid Keyd' i slutkrediterna (som sedan inte kan avslöja hans riktiga namn).

Finns det nya låtar?

ja! Trailern till Mary Poppins Returns visar några av de musikaliska nummer vi måste se fram emot i den nya filmen, inklusive ett stort nummer av lampan Jack, spelat Lin-Manuel Miranda.

Låten vi hör heter Trip A Little Light Fantastic, en låttitel som tidigare läckt ut.

Andra låtar inkluderar The Place Where Lost Things Go, Can You Imagine That, Royal Doulton Music Hall, Turning Turtle, Nowhere To Go But Up och A Cover Is Not The Book.

Mary Poppins Returns cast

Emily Blunt som Mary (Bild: Disney)

Tillsammans med Emily Blunt finns en mängd kända ansikten som pryder våra skärmar.

Ben Whishaw kommer att spela Michael Banks, med Emily Mortimer som hans syster, Jane.

Jack lampan är en nyckelfigur (Bild: Disney)

Hamilton-skaparen och stjärnan Lin-Manuel Miranda kommer att spela huvudrollen som Jack, en lampa och lärling till Bert från den första filmen.

Meryl Strep är med i uppföljaren (Bild: Disney)

Mary kommer inte bara att få hjälp av Jack, utan också av sin excentriska kusin Topsy Turvy-Poppins, spelad av Meryl Streep.

Julie Walters tar rollen som Ellen, Michaels hushållerska på Cherry Tree Lane.

Julie Walters spelar hushållerskan (Bild: Disney)

Colin Firth framträder som William Weatherall Wilkins, nuvarande president för Fidelity Fiduciary Bank, tillsammans med Dick Van Dyke som banktillsynsman Dawes Sr.

Colin Firth driver banken (Bild: Disney)

Dame Angela Lansbury, en Disney -stalwart, framstår som The Balloon Lady, en karaktär särskilt älskad av fans av P.L. Travers & apos; romaner.

Michaels tre barn är också med. Pixie Davies spelar Michaels dotter Annabel Banks.

Joel Dawson spelar George Banks, Michaels äldre son, med Nathanael Saleh som spelar yngre sonen John Banks.

Vem styr det?

Regissören Rob Marshall deltar i den 15: e årliga AFI Awards på Four Seasons Hotel Los Angeles i Beverly Hills den 9 januari 2015 i Beverly Hills, Kalifornien

Regissören Rob Marshall brukade vara dansare och koreograf på Broadway (Bild: Getty)

Fans som är oroliga för vem som är vid rodret behöver inte frukta, eftersom regissören Rob Marshall är ett säkert par händer när det gäller musikfilmer.

Marshall är ansvarig för att få Kander och Ebbs Chicago till den stora skärmen, med Catherine Zeta -Jones, Renee Zellweger och Richard Gere i huvudrollen och landade 2002 års Oscar för bästa film i processen - den första musikalen som vann utmärkelsen sedan Oliver! år 1968.

På senare tid gav han oss Stephen Sondheim -klassikern Into The Woods, där vi fick njuta av James Corden, Meryl Streep, Chris Pine och - naturligtvis - Emily Blunt.

Och, om rykten ska tros , han är mannen Disney vill leda live-action-nyinspelningen av The Little Mermaid.

Läs mer

Mary Poppins
Recensioner Fortsättning Julie Andrews & apos; reaktion Kasta

Se Även: