Mary Poppins Returns cast: Vem spelar Dame Angela Lansbury?

Angela Lansbury

Ditt Horoskop För Imorgon

Den ikoniska Hollywood -skådespelerskan Dame Angela Lansbury kan vara 93 år, men hon visar inga tecken på att sakta ner.



Lansbury är känd för sina roller i Murder, She Wrote och Disney's Bedknobs and Broomsticks och återförenas med Mickey Mouse -studion i den nya filmen Mary Poppins Returns, en uppföljare till den ursprungliga Julie Andrews -filmen.



bästa modermjölksersättning i Storbritannien 2020

Andrews själv gör ingen cameo, men att ha ett så stort namn som Lansbury visas är ett verkligt tecken på respekt för hennes arv med Disney.



Men vem spelar stjärnan i den nya filmen?

Angela Lansbury spelar The Balloon Lady, en ny karaktär för Disney -filmerna, men en som förekommer i den ursprungliga Mary Poppins -bokserien av P.L. Travers.

elvis presley - droger

Angela Lansbury (Bild: Disney)



I böckerna var Balloon Lady en gammal kvinna som var vän med Mary Poppins, vars ballonger hon säljer i parken har den magiska förmågan att ta namnet på sin nya ägare.

I trailern kan hon ses tala till en vuxen Michael Banks (Ben Whishaw), påminna honom om vikten av att behålla en barnliknande kvalitet inuti - och om det inte är budskapet från Mary Poppins berättelser då vi vet inte vad som är!



Den nya filmen utforskar den fantastiska barnflickan Mary Poppins återvänder till Cherry Tree Lane för att ta hand om sina vuxna avdelningar Jane och Michael Banks, samtidigt som den introducerar nästa generation av Banks -barn till sin magiska värld.

Filmen har Emily Blunt som Poppins, tillsammans med Lin-Manuel Miranda, Julie Walters, Colin Firth, Meryl Streep och Dick Van Dyke.

833 nummer kärlek

Läs mer

Mary Poppins
Recensioner Fortsättning Julie Andrews & apos; reaktion Kasta

Mary Poppins Returns släpps på bio den 21 december.

Se Även: