Fred och Rose Wests barn - vilka är de och vad hände med dem?

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Medan de flesta barn växer upp täckta av värme och kärlek, tvingades barnen till Fred och Rose West att utstå incest, brutala misshandel, porr och prostitution.



Det mordiska paret våldtog, torterade och dödade 12 kvinnor och flickor mellan 1967 och 1987 - men deras brott var inte begränsat till dem utanför familjen.



Deras egen dotter Heather, 16, var bland de döda, medan många av deras andra barn utsattes för sexuella och fysiska övergrepp i sina föräldrars händer.



Mellan 1972 och 1992 togs barnen in i A&E 31 gånger och många har talat om den brutala brutaliteten och fasan när man växte upp på Cromwell Street 25 ...

Charmaine

Freds före detta Rena Costello var gravid med Charmaine när de träffades första gången, och han uppfostrade henne som sin egen.

Charmaine var bara åtta när hon mördades av Rose (Bild: Inget namn)



Rose och Fred West mördade och torterade unga kvinnor och barn, inklusive deras egen familj (Bild: SWNS.com)

Efter att ha splittrats med Rena träffade han Rose som blev styvmor till Charmaine.



bruce jenner är en kändis 2003

Men medan Fred satt i fängelse för småstöld i juni 1971 mördade Rose åttaåringen och förvarade hennes kvarlevor i källaren för att Fred skulle begrava i trädgården när han släpptes.

När Rena ringde till deras hem för att ifrågasätta var hennes dotter befann sig två månader senare, strypt Fred henne och dumpade hennes stympade kropp i Gloucesters Letterbox Field.

Anne Marie

Charmaine, Heather och Anne-Marie döttrar till Fred West (bild: SWNS)

Charmaine, Heather och Anne-Marie döttrar till Fred West (bild: SWNS)

Charmaines halvsyster Anne Marie föddes av Fred och Rena, men uppfostrades av Rose efter morden på hennes mamma och syskon.

Hon var en av västerna & apos; första offren när de konverterade sin källare till en tortyrkammare och beordrades att ta av sig innan de blev bundna till en madrass, munkavle och våldtagen av hennes pappa. Hon var bara åtta då.

Efteråt försäkrade Rose henne: 'Alla gör det mot varje tjej. Det är en pappas jobb. Oroa dig inte, och säg ingenting till någon. '

Anne Marie erinrade senare om att de var & apos; so, so kind & apos; efter våldtäkterna och att ge henne & salta bad & apos ;.

Fred och Rosemary West

Fred, med fru Rose, hängde sig i sin fängelsecell (Bild: PA)

jurgen klopp till liverpool

Misshandeln fortsatte in i tonåren, då Anne Marie tvingades utföra hushållssysslar medan hon bar sexuella apparater och en minikjol.

Hon våldtogs mer än 300 gånger, fick syfilis av sin pappa, bunden till möbler och våldtogs, misshandlades sexuellt av Rose och tvingades arbeta som prostituerad i huset vid 13.

Hon sprang iväg 1979 efter att ha blivit misshandlad av Rose efter hennes utskrivning från sjukhuset för en ektopisk graviditet.

Anne Marie gav bevis mot båda föräldrarna vid deras mordförsök och försök till självmord 1999.

Ljung

Mae föreställde sig sex år med syskonet Heather (Bild: Samla)

Efter att Anne Marie sprang iväg vände Fred sina sexuella uppmärksamhet till hans och Rose äldsta biologiska barn, Heather och Mae.

Han förolämpade båda och hotade med att 'bryta in dem', och medan Mae utvecklade en hanteringsmekanism för att skratta bort misshandeln blev Heather så störd att hon började dricka, blev tillbakadragen och skulle gunga fram och tillbaka.

Hennes föräldrar trodde att hennes beteende föreslog att hon var gay och skulle skoningslöst håna henne. Hon vägrade duscha i skolan, men när de tvingades märkte klasskamrater hennes armar ben och bål var täckta av välts och blåmärken.

Efter att ha lämnat skolan vid 16 år 1987, fastnade hon sina hopp om flykt på ett städjobb på ett semesterläger i Torquay och grät hela natten efter att ha blivit avvisad.

Dagen efter gick hennes syskon till skolan som vanligt, och när de kom tillbaka var hon borta.

Till en början sa Fred och Rose att hon hade tagit jobbet, sedan hävdade hon att hon försvann med en lesbisk älskare och att hon var inblandad i kreditkortsbedrägeri.

Heather mördades när hon var 16 (Bild: PA -arkiv/PA -bilder)

Men i själva verket hade de mördat och sönderdelat deras förstfödda.

Hans brott kom först fram 1992 när polisen slog till mot huset efter ett anonymt tips om att anklaga Fred för att ha våldtagit en 13-årig flicka.

Han greps misstänkt för våldtäkt och våldtäkt 1992, men släpptes efter att flickan bestämde sig för att inte vittna.

är gamla eurosedlar fortfarande giltiga 2018

Men vid den tidpunkten hade barnen alla tagits till fosterhem där socialarbetare fick veta om familjens skämt om att hamna under uteplatsen & apos; som Heather & apos; om de uppförde sig illa.

Heather begravdes i trädgården på Cromwell Street 25 (Bild: SWNS)

På en aning grävde polisen ut trädgården och Fred guidade dem så småningom till sin dotters grav.

Han hävdade att han har strypt henne i ilska, klippt upp hennes kropp med en tandad kniv från Island, lagrat hennes kvarlevor i en soptunna och begravt hennes kropp i trädgården.

När hon hittades låg Heathers naglar i en hög separat från hennes kropp, vilket tyder på att hon hade torterats.

'Jag klippte av hennes ben med det och jag säger inte att jag har levt så en miljon gånger att göra det sedan dess och då skar jag av hennes huvud och sedan lade jag henne i papperskorgen och satte på locket och rullade ner det till botten av trädgården bakom Wendy -huset, säger han till polisen.

Han talade om platsen för hennes grav och tillade: 'Jag undvek rötterna på det unga trädet, sinne.'

Innan Heather kropp upptäcktes 1994 byggde han en grillgrop mittemot där hon begravdes och konstruerade ett tallbord ovanför platsen för familjegäster.

Ja

Mae West, dotter till Rosemary West, lämnar Winchester Crown Court efter att ha hört en del om hennes mammas rättegång (Bild: PA)

Precis som Heather tvingades Mae titta på porr med sin far och hade ett system med Heather, deras bror Stephen, där de alltid såg till att minst två av dem var i rummet med sin pappa.

Hon våldtogs av sin farbror när hon var fem, och misshandlades fysiskt av sin mamma, som en gång upprepade tagit bröstet med en kniv som hon använde för att skära kött efter en rad om ett saknat köksredskap.

Fred kastade en gång ett vakuum mot henne som straff för att avvärja hans framsteg.

betydelsen av siffror 333

Hon fortsatte att vara nära sin mamma efter hennes övertygelse och medger att hon kämpade för att komma överens med Rosas sanna fördärv.

Stephen

Född året efter Heather och Mae 1973 drabbades Stephen av samma fysiska övergrepp och sparkades en gång i bröstet och huvudet efter att Rose av misstag klev i en skål med vatten som han använde för att torka köksgolvet.

Liksom Heather sprang hemifrån, sov grovt och med vänner, och blev misshandlad när han kom tillbaka.

Han fick veta att han skulle behöva ha sex med sin mamma när han fyllde 17 år och fick omedvetet gräva Heather grav, med Fred som berättade att hålet var för en fiskdamm.

Stephen West och Mae West

Han försökte självmord i januari 2002 men överlevde och fängslades i nio månader i januari 2002 för att ha sex med 14-årig tjej.

Stephen har erkänt: 'Det finns lite av min pappa i mig.'

Hans advokat Stephen Mooney försökte förklara sin klients beteende och sa: 'Han hade en av de mest traumatiska och jobbiga barndom man kan tänka sig och det som hände påverkade hans känslomässiga utveckling.

'Alla som har lidit som han har en tendens att förbli känslomässigt mindre välutvecklade för sin ålder.'

Tara

Med Fred godkännande arbetade Rose som prostituerad från ett rum på övervåningen på Cromwell Street 25.

Hon hade en separat klocka för kunderna och Fred lyssnade på sina sexpass på högtalare i ett annat rum.

Tara föddes av en av Rose & # 39; s svarta kunder 1977 och blev först medveten om sin egen mörkare hud när hon fyllde sju.

Till skillnad från sina äldre syskon blev hon inte misshandlad, torterad eller utsatt för övergrepp, och hon tror att Rose & apos; bortskämd & apos; henne för att hon mådde dåligt om sitt föräldraskap.

Rose, på bilden, behandlade Tara annorlunda (Bild: SWNS.com)

'Mamma slog mig med en träsked - jag tror att hon bara hade för många barn och inte orkade', sa hon en gång.

'Det är inte så att vi var inlagda på sjukhus ... hon bröt inte något av våra ben. Och mamma såg alltid till att vi gick till läkare, tandläkare och blev smarta visade sig. Hon var inte alls dålig.

I fråga om varför hon blev förskonad av Freds otrevliga uppmärksamhet, tillade hon: ”Jag inser nu att pappa bara var intresserad av hans naturdöttrar. Han trodde att de var hans egendom. Eftersom jag inte var hans dotter lämnade han mig ensam.

Louise och Barry

Louise föddes 1978, följt av Barry 1980, som var sju år när han påstod att han såg sin mammas stämpel på Heather huvud fem gånger.

Hon rörde sig inte igen, säger han till Daily Star.

25 Cromwell Street (Bild: SWNS)

Rosemary Junior

Rosemary, född 1982, tros ha fått av samma man som hennes storasyster Tara och fick smeknamnet Ro-Ro.

Lucyanna

Lucy Partington hittades halshuggen och sönderdelad i västkällaren 1994 och hennes syster Marian tror att deras dotter Lucyanna - som delade en pappa med Tara och Rosemary Jr - fick sitt namn efter henne.

Det var något om användningen av ordet 'poesi' som hoppade ur den vanliga hädan av hädelse och fick min mage att svälla. Ett annat sådant ögonblick var när vi hörde att deras sista barn hette Lucyanna, skrev Marian i sin bok, Life After Lucy.

Från 1967 till 1987 begravdes nio offer på Cromwell Street 25, Gloucester.

Fred erkände morden och hängde sig själv i sin fängelsecell under häktning.

Rose dömdes för 10 mord och livstids fängelse.

värsta staden i Storbritannien

Läs mer

Fred Wests dotter talar
& apos; En pappas rätt till din oskuld & apos; Klä upp mig i mordoffers kläder Jag är rädd att min identitet kommer att upptäckas & apos; 30 offer till & apos;

Se Även: