Steven Gerrards ärliga tankar om att ersätta Jurgen Klopp som Liverpool -manager

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Steven Gerrard har utfärdat en stark förklaring om att han ska efterträda Jurgen Klopp som Liverpool -manager mitt i ökade spekulationer om hans framtid.



Gerrard har regelbundet utpekats som Klopps arvtagare i Anfield heta säte efter att ha gjort en strålande start på sin chefskarriär med Rangers.



The Reds-legenden ledde Gers till Scottish Premiership-titeln förra säsongen och klubbens resultat före säsongen har varit utmärkta, med en fantastisk seger över Real Madrid efter oavgjorda drag mot Arsenal och Brighton.



De senaste triumferna har bara ökat Gerrards ledarskap, men den tidigare engelske mittfältaren insisterar på att han är 'avgjort' och 'glad' i sin nuvarande tjänst på Ibrox.

fördelarna med att bo i Skottland
Gerrard har hällt kallt vatten på att han kommer att ersätta Klopp som Liverpool -chef

Gerrard har hällt kallt vatten på att han kommer att ersätta Klopp som Liverpool -chef (Bild: Dean Mouhtaropoulos)

'Jag kan inte kontrollera några mediespekulationer om min position,' sa Gerrard ESPN av hans kopplingar till jobben i Liverpool och England.



'Jag välkomnar det inte, jag lägger inte till det. Allt jag gör är att fokusera på jobbet jag har här och jag är väldigt smickrad och tacksam för positionen.

paris lees kändis ö

'Jag är väldigt glad här, jag har sagt det vid flera tillfällen, det är en enorm klubb, jag är bosatt, jag är glad och jag kan fortsätta utvecklas och fortsätta försöka driva det här laget framåt.'



Klopp har tre år kvar av sitt kontrakt med Liverpool efter att ha lett klubben till Champions League och Premier League -ära sedan han började 2015.

Tysken har tidigare redogjort för sin avsikt att ta ett år från ledningen när hans affär löper ut.

Detta kan bana väg för Gerrard att återvända till sin barndomsklubb, men hans senaste kommentarer tyder på att han kan vara på Rangers i det långa loppet när han söker efter den bestående framgången som undvek honom som spelare.

extremt billiga måltider uk

Han tillade: 'Det har dokumenterats att jag aldrig vann Premier League som spelare och sedan åkte jag till LA (Galaxy) och började göra mina tränarmärken i Liverpools ungdomslag, så mycket tid hade gått utan möjlighet att tävla.

'Jag tog det här jobbet för drygt tre år sedan nu och det gav mig igen möjlighet att försöka tävla och få tillbaka den vinnande känslan ur en personlig synvinkel.

laura hamilton dansar på is

Vill du ha en exklusiv förhandsförhandsvisning av din klubb - både i din inkorg och genom din brevlåda? Gå hit för att ta reda på mer och säkra din kopia.

Och väntan var verkligen värd det eftersom det kändes så bra [att vinna titeln].

'Det var uppenbarligen en stor lättnad att få den första stora pokalen i väskan, men bara komma ihåg och tänka tillbaka på min spelkarriär, att känna den där vinnande känslan igen och få en vinnare & apos; medalj över nacken, det var absolut toppklass.

'Men om du tittar på tidigare chefer här, som Graeme Souness, Walter Smith och killarna som har gått före mig, räcker det aldrig med en trofé. Kravet och ansvaret är alltid att öka framgången. '

Se Även: