Chloe Ferry och Sam Gowland 'åter tillsammans' bara en vecka efter splittringen

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Chloe Ferry bekräftade bara att hon skulle skilja sig från Sam Gowland för en vecka sedan, men det verkar som att de inte kunde hålla sig ifrån varandra för länge.



Geordie Shore-stjärnan, 23, 'saknade verkligen' att hennes medstjärna blev pojkvän, och han är tydligen fast besluten att göra vad som krävs för att behålla henne den här gången.



De träffades efter att Love Island -alumnen flyttade tillbaka till sitt hemland nordost och gick med i gjutningen av MTV -showen.



kändisar som har sexband

Chloe, som meddelade sitt uppbrott i ett känslomässigt Instagram-inlägg, har enligt uppgift förlåtit Sam, också, 23, för att ha meddelat andra tjejer bara 24 timmar efter att de skildes.

Chloe Ferry och Sam Gowland sägs vara tillsammans igen

Chloe Ferry och Sam Gowland sägs vara tillsammans igen (Bild: Instagram)

Chloe meddelade att de slutade på Instagram

Chloe meddelade att de slutade på Instagram (Bild: Instagram)



En källa berättade Solen : 'Chloe var inte imponerad av hans beteende som meddelade andra tjejer, men hon har verkligen saknat honom.

”Sam har berättat för kompisar att de ger saker en annan sak - hon är hans livs kärlek och fast besluten att bevisa hur mycket han älskar henne.



phil jones man utd

'Det var bara en tidsfråga innan de återkom.'

Chloe lämnades i tårar efter att ha upptäckt att hennes ex hade följt flera kvinnor på Instagram efter att ha lovat att bara följa henne när de var tillsammans.

Sam vill göra vad som krävs för att behålla Chloe

Sam vill göra vad som krävs för att behålla Chloe (Bild: Corbis via Getty Images)

Chloe blev upprörd när Sam följde andra tjejer på Instagram bara en dag efter att de slutade

Chloe blev upprörd när Sam följde andra tjejer på Instagram bara en dag efter att de slutade (Bild: Instagram)

En upprörd Chloe tog till sina Instagram -berättelser där hon avslöjade att hon hade skickats skärmdumpar av meddelanden från andra kvinnor från Sam som följde dem.

Hon rasade in i kameran: 'Jag kan inte komma över att jag nästan har varit med Sam i två år och att vi inte har varit uppbrutna på mindre än 24 timmar och att du kan göra det mot någon?'

Chloe meddelade att hon hade dumpat Sam tidigare på dagen och skrev på svart bakgrund: ”Det gör ont att säga detta men jag och Sam har gått skilda vägar.

änglarnas betydelse för siffror

'Vi är fortfarande kompisar. Saker och ting fortsätter som vanligt.

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Se Även: