Vem är med i Celebrity Big Brother 2013? Möt de nya CBB -deltagarna

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Celebrity Big Brother 2013 lanserar nattbilder Visa galleri

Celebrity Big Brother 2013 är över oss, gillar det eller inte.



Bookmännen har redan plockat ut Geordie Shores Charlotte Crosby som favorit att vinna - men vem tror du kommer att vinna realityshowen?



Ta reda på mer om hemmakompisarna som kom in i CBB -föreningen igår kväll genom att kolla in profilerna nedan.



Och kolla vad Andy Dawson gör av CBB-sortimentet genom att klicka på länken.

Celebrity Big Brother 2013 -tävlande:

Abz kärlek

Abz kärlek (Bild: Kanal 5)

* Abz kärlek , riktiga namnet Richard Breen, var medlem i 90 -talets boyband 5ive. Han valdes ut för gruppen, sammansatt av Simon Cowell, vid 17 års ålder.



Bandet sålde nästan 20 miljoner skivor världen över, inklusive hitsen Keep On Movin & apos; och If Ya Gettin & apos; Ned, innan han splittrades 2001. Efter uppbrottet fick Abz en kort solokarriär. Gruppen reformerade 2007 men övergav sin comeback åtta månader senare.

vax smältbrännare b&m

Han krediterar sin nuvarande flickvän, Vicky Fallon, med att ha räddat sitt liv och har erkänt att han kastade sina pengar på en champagne- och drogrelivsstil.



Bruce Jones

Bruce Jones (Bild: Kanal 5)

* Bruce Jones är mest känd för att ha spelat taxichaufför Les Battersby i Coronation Street. Han lämnade tvåloperan 2007 efter att ha lämnat olämpliga kommentarer till en undercover -reporter och avslöjat framtida berättelser.

Född i Manchester och uppvuxen i Wales, hans stora genombrott kom i Ken Loach -filmen Raining Stones 1993.

Han har fyra barn från två äktenskap och har också medverkat i Band of Gold and the Full Monty.

Tidigare i år berättade han för The Sun att han arbetade som mekaniker i North Wales för £ 120 i veckan.

Carol McGiffin

Carol McGiffin (Bild: Kanal 5)

* Carol McGiffin är mest känd som en vanlig panellist på talkshow dagtid Loose Women. Hon gifte sig med Chris Evans 1991 och paret separerade 1994 och skildes 1998. Hon är nu förlovad med Mark Cassidy som är 22 år yngre än henne.

Hon började sin sändningskarriär 1988 som medvärd för Chris Evans-programmen på GLR och 1995 blev hon en av grundarna i Talk Radio UK-teamet.

Den frispråkiga sändaren anslöt sig till Loose Women 2003 och är showens längsta tjänstgörande panellist. Hon är krönikör för Sunday People.

Charlotte Crosby

Charlotte Crosby (Bild: Kanal 5)

* Charlotte Crosby är en reality -tv -personlighet som sköt berömmelse på Geordie Shore. Hennes on-off-förhållande till medgjutna kompisen Gaz fick tittarna att greppa.

Berömt märkt som Cheryl Coles favorit, älskar Charlotte att vara i centrum för uppmärksamhet och beskriver sig själv som rolig, älskvärd, dum och avslappnad.

I april sparkades hon ut ur Geordie Shore -huset efter ett bråk med Gaz när hon fick honom att smyga en festgäst på övervåningen. I scener som ansågs för våldsamma för att visas på MTV lyckades Charlotte dra isär en säng med sina bara händer och bryta foten i processen.

Courtney Stodden

Courtney Stodden (Bild: Kanal 5)

* Courtney Stodden är en amerikansk tv -personlighet och modell. Skönhetsdrottningen är född i Washington och har spelat in flera självskrivna låtar som har blivit hits på YouTube.

ed sheeran och cherry seaborn

2011 träffade hon Green Mile -skådespelaren Doug Hutchison, 53, online. Senare samma år, efter en uppvaktning över internet, gifte paret sig i Las Vegas.

Paret spelade in den andra säsongen av VH1 -reality -tv -serien Couples Therapy.

Stodden har varit en dedikerad vegetarian de senaste två åren och har främjat den vegetariska livsstilen på uppdrag av PETA.

Danielle Marr

Danielle Marr (Bild: Kanal 5)

* Danielle Marr är kändisbotoxläkare och klinisk chef för DermaFace Clinic. Hon blev berömd genom realityprogrammet Dublin Wives.

Hon tog examen från Trinity College, Dublin, som tandläkare 2007 och grundade sitt företag, som nu har två kliniker, det året.

Den irländska dokusåpan sprang för två serier och Danielle sågs som gruppens 'alfahona', där hennes åsikter ofta främmande de andra fruarna. Hon avslutade showen i april och sa att hon var trött på att 'bära' sina medstjärnor.

Hon har nyligen filmat sin egen internet-spin-off-show Dr Danielle's Diaries.

Dustin Diamond

Dustin Diamond (Bild: Kanal 5)

Ruth Jones viktminskning 2013

* Dustin Diamond är en amerikansk skådespelare mest känd för sin roll som Samuel 'Screech' Powers i tv -serien Saved by the Bell. Han dök också upp i reality -tv -programmet Celebrity Fit Club och publicerade en memoar bakom klockan.

Dustin regisserade notoriskt och släppte sitt eget sexband som heter Screeched - Saved by the Doft.

Han fick tidig framgång som barnskådespelare, medverkade i Yogi's Great Escape, Big Top Pee-wee och Purple People Eater.

År 2000 förklarade Dustin konkurs och hävdade att han tjänade cirka 2 000 000 amerikanska dollar som agerade som Screech på de olika Saved By The Bell -programmen, men han skyllde på sina föräldrar för att ha stulit pengarna.

Lauren Harries

Lauren Harries (Bild: Kanal 5)

* Lauren Harries , född James Harries, började sin karriär som en 10-årig pojke på Wogan-showen 1988 märkt som ett underbarn.

Från fem års ålder hade Harries samlat antikviteter och åtnjöt berömmelse efter att en porslinbit som han hittade värderades till flera tusen pund. Han var känd för sina tjocka gyllene lockar, formella kläder och fluga.

James började cross-dressing 1997 och bytte namn till Lauren innan han genomgick en fullständig könbyte 2001.

Hon beskrev sitt livsföränderliga ögonblick och sa: 'Mitt liv har bara börjat. Det är som att jag har återfödts. '

Louie Spence

Louie Spence (Bild: Kanal 5)

Schumacher ur koma

* Louie Spence är koreograf, tv -personlighet och konstnärlig ledare för Pineapple Dance Studios. Han var en professionell dansare och uppträdde i sin ungdom i West End -musikaler som Cats och Closer to Heaven

Louie blev berömd i docusoap Pineapple Dance Studios. Showen gav tittarna en inblick i dansens värld.

Uppvuxen på en kommunal egendom i Nord -London turnerade han och arbetade med Take That, East 17, 2 Unlimited, Boyzone, Eterna och, Bjork. Han var en av fem manliga dansare som valdes att följa Spice Girls på deras debut Spiceworld -turné.

Mario Falcone

Mario Falcone (Bild: Kanal 5)

* Mario Falcone är en skräddarsydd skräddare på Saville Row mest känd för att ha huvudrollen som sig själv i The Only Way Is Essex.

Debuterade under den tredje serien 2011 blev Mario känd för sitt on/off -förhållande med Lucy Mecklenburgh, som slutade i februari 2013.

De självbekännade damerna & apos; mannen sa en gång: 'Mitt mest var under två veckor bort på Kreta - jag sov med 23 tjejer!'

Ron Atkinson

Ron Atkinson (Bild: Kanal 5)

* Ron Atkinson , känd som Big Ron, är en fotbollsspelare som blev manager känd för sina 'Ronglish' -fraser. Han tvingades avgå från sitt jobb som ITV -expert 2004 efter att ha lämnat en rasistisk kommentar om den svarta Chelsea -stjärnan Marcel Desailly.

Han ledde Kettering Town och Cambridge United innan han flyttade till att hantera första divisionen West Bromwich Albion. Han fortsatte med att hantera klubbar inklusive Manchester United, Sheffield Wednesday, Coventry City, Aston Villa, Nottingham Forrest och Atletico Madrid och fick två FA Cup -segrar.

Sedan Desailly-incidenten har Atkinson hävdat att kommentaren var en aberration och att han inte är rasist, med hänvisning till sitt försvar att hans West Bromwich Albion-sida var den första profilerade brittiska klubben som hade ett betydande antal svarta spelare.

Sophie Anderton (Bild: Kanal 5)

* Sophie Anderton är en modell och reality -tv -stjärna. Född i Bristol blev hon berömd efter att ha medverkat i en reklamkampanj för underklädsmärket Gossard.

Hon har sedan dess talat om hur hon utvecklat ett kokainberoende efter att ha fått höra att läkemedlet skulle 'få henne att se smal ut'. Hon träffade den tidigare Chelsea -målvakten Mark Bosnich. År 2012 förklarade hon att hon var 'helt ren från missbruk'.

Hon har också medverkat i ITV -programmen Love Island and I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out Of Here.

Vicky Entwistle

Vicky Entwistle (Bild: Kanal 5)

2:22 nummer

* Vicky Entwistle är mest känd för att spela 'loudmouth' fabriksarbete Janice Battersby i Coronation Street.

Född i Lancashire arbetade hon som en blårock på Pontins i Devon innan hon vann ett stipendium för att gå på dramaskola.

Hon lämnade serien 2010 efter 13 år och sa: 'Corrie betyder så mycket för mig och jag hade lätt kunnat fortsätta spela Janice resten av min skådespelarkarriär.'

Sedan januari har hon spelat rollen som Madame Thenardier i Les Miserables på West End.

Celebrity Big Brother 2013 -tävlande Richard Breen Visa galleri

Se Även: