Tommy Fury och Daniel Dubois är inställda på Jake Paul mot Tyron Woodley underkort

Boxning

Ditt Horoskop För Imorgon

Tommy Fury kommer att göra sin amerikanska debut på underkortet av Jake Pauls kommande match med Tyron Woodley den 29 augusti, Spegelkämpar förstår.



kan du dricka i dubai

Love Island-stjärnan, vars bror är världens tungviktsmästare Tyson, kommer att möta en amerikan med professionella slagsmål i både MMA och boxning, i en tävling med åtta omgångar.



Källor har angett att matchen kommer att bli den första av ett två-kamp-avtal Fury har tecknat med Showtime Boxing i USA



Avsikten, Spegelkämpar förstår, är för Fury att så småningom möta YouTube -stjärnan Paul på nätverket.

På andra ställen på kortet har källor indikerat att den interimistiska tungviktsmästaren Daniel Dubois också kommer att tävla för första gången utanför Storbritannien.

Matchen har ännu inte bekräftats, men det är underförstått att han kommer att möta Trevor Bryan, WBA: s vanliga världsmästare i tungvikt som är signerad till Don King.



Ett meddelande om båda slagsmålen väntas under de kommande dagarna, där både Paul och hans ledning antyder lika mycket på sociala medier.

Tommy Fury kommer att slåss på Jake Pauls underkort

Tommy Fury kommer att slåss på Jake Pauls underkort (Bild: PA)



whyte vs rivas fight time

'Fick precis ett fantastiskt samtal', sa Paul i en tweet igår kväll. 'Vi undertecknade slutligen och bekräftade att vi lägger till två massiva slagsmål till detta kort. Den 29 augusti blir årets evenemang.

Fury sa i en ny Instagram -video att han också väntade ett tillkännagivande under nästa vecka och sa att fansen inte kommer att bli besvikna.

Pauls chef Nakisa Bidarian la upp ett kryptiskt meddelande på Instagram från kontot hos hans BAVAFA Sports -förvaltningsföretag och sa: 'Två fler slagsmål tillkännages nästa vecka.'

'En av dem kommer att chocka dig', tillade han.

Evenemanget kommer att äga rum på RocketMortgage Fieldhouse i Pauls hemstad Cleveland, Ohio på Showtime pay-per-view i Amerika.

Fury är 6-0 efter att nyligen ha besegrat det obesegrade Jordan Grant och kommer att se den här matchen som ett tillfälle att öka sitt krav på en framtida kamp med Paul.

Fury var sällan orolig eftersom han vann varje omgång på domarens styrkort och bevarade sitt eget obesegrade rekord mot Grant förra månaden och

Men han kunde inte lägga till sin KO -höjdrulle trots att Grant kämpade för bara tredje gången i de betalda leden.

Den yngre Fury, som delar en far med Tyson, kommer att dela underkortet med världsmästaren Amanda Serrano, som står inför Yamileth Mercado för den enade fjäderviktstiteln.

Andra matcher med underkort kommer att innehålla den tidigare världstitelinnehavaren Mark DeLuca mot Charles Conwell, samt Cleveland -infödda Montana Love.

Fury blev berömd på Love Island, där han träffade flickvännen Molly-Mae Hague, som katapulterade honom till större slagsmål i sin professionella boxningskarriär.

Paul och Fury har gått fram och tillbaka på sociala medier och i pressen under de senaste månaderna, med YouTube-stjärnan så småningom berättade för sin rival att han skulle behöva nå några mål innan de kunde slåss.

En stod inför en proffs med ett vinnande rekord, som han bockade av mot Grant, och en annan deltog i en pay-per-view, vilket han kommer att göra på detta evenemang.

dillian whyte kändis masterchef

Fury kommer sannolikt att vara utan sin far John i sitt hörn för första gången i sin yrkeskarriär eftersom han inte kan komma in i USA på grund av en visumfråga.

Hans bror Tysons kamp med Deontay Wilder har försenats till 9 oktober från sitt ursprungliga datum den 24 juli på T-Mobile Arena efter ett coronavirusutbrott i hans läger.

Se Även: