Love Islands Anna Vakili är DESPERAT för berömmelse - och bara i villan för Brand Anna, säger ex

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Anna Vakili är desperat efter berömmelse och kommer att göra allt som krävs för att stärka sitt personliga varumärke, har en kompis av den vällustiga Love Island -stjärnan hävdat.



Den 28-åriga apotekaren, som säger att hon är i villan för att hitta kärleken, gick så långt att hon genomgick en drastisk plastikkirurgi för att fixa hennes förlamande osäkerhet och göra sig mer populär bland anhängare, säger han.



Annas före detta älskare, som kopplade till henne några gånger mellan 2014 och 2016 och inte vill bli namngiven, berättade för NEWSAM Online att hon är välkänd i klubbscenen i London - och kommer att göra vad som krävs för att bli stor hennes profil.



Anna Vakili avbildade sommaren 2014 inför sitt boobjobb året efter

Anna & apos; längtar efter & apos; berömmelse, sa hennes före detta älskare

'Hon är alltid ute i klubbar - hon älskar uppmärksamhet på utekvällar och du hittar alltid henne i VIP -sektionen omgiven av män', säger vännen.



'Jag var inte förvånad över att se henne på Love Island. Hon kommer att göra allt för uppmärksamhet - hon längtar efter berömmelse.

”Anna pratade alltid om att hon ville slå sig ner, men när det kom till det skulle hon aldrig förbinda sig till en kille. Jag bröt av saker med henne efter några träffar när jag fick reda på att hon träffade någon annan. Hon var riktigt defensiv när jag konfronterade henne och berättade att hon var singel och fri att göra vad hon vill och inte ville vara bunden. '



Anna såg mycket mer naturlig ut 2015 när hon tog examen med sina master i apotek (Bild: Instagram)

Annas liknade yngre syster Mandi insisterar dock på att hon har anmält sig till ITV2 -dejtingshowen eftersom hon vill hitta The One.

'Anna är i villan för att hitta kärleken, hon har varit hjärtkrossad förut och jag hoppas att serien kan återställa hennes tro på kärlek igen', sa hon till NEWSAM Online.

'Jag vill att hon ska hitta den riktiga saken och jag är spänd på att se hur det utvecklas med Sherif.'

prins Andrews kroppsspråk

Vännen, som säger att deras romantik tändes när de träffades på en klubb men aldrig var exklusiva, avslöjade också att Anna talade om planer på att renovera hennes kropp genom att gå under kniven.

Anna hade inte samma kurvor som hon hade nu när den här bilden togs i februari 2018 (Bild: Instagram)

Hon har sedan gungat sina nyfunna kurvor i smala badkläder i Love Island-villan (Bild: ITV2)

'Hon har alltid lidit av brist på självförtroende. Hon gick på ett bröstjobb i januari 2016 men även när vi träffades första gången hade hon läppfyllare, fortsatte han.

'Det ser ut som att hon opererats mer de senaste åren eftersom hon definitivt inte hade den rumpan när vi sågs.'

Den brittiska skönheten, som stolt talar om sin familjs bakgrund i Mellanöstern, gick under kniven för att få större bröst och verkar ha haft en brasiliansk rumplyft för att skapa en bubbelbälte genom att ha fett sugt ur magen och midjan och injicerat i hennes skinkor.

Anna har enligt uppgift också haft flera fyllmedel för att blåsa upp läpparna och verkar ha förändrat utseendet på hennes näsa, kinder och haka med injektioner.

Anna, vänster, jobb före bröstet (Bild: Instagram)

Love Island -stjärnan har haft en enorm kroppstransformation de senaste åren (Bild: ITV)

I ett Instagram -inlägg som publicerades i juli 2015 siktade Anna på troll som skiffer kvinnor för operation.

'Skonsam påminnelse: du kan lyfta dig själv utan att behöva ta ner andra. Du kan omfamna dina kurvor utan att behöva förolämpa magra tjejer. Du kan uppskatta din naturliga skönhet utan att behöva skämma tjejer som bär mycket smink eller har genomgått plastikkirurgi ', lyder citatet.

'Du kan vara tjejen som gillar att stanna hemma utan att behöva kritisera tjejen som gillar att festa och ha det bra. Du kan vara stolt över din unika individualitet utan att behöva skryta om hur annorlunda du är från & apos; andra tjejer & apos ;. På samma sätt kan du stärka dig själv utan att behöva riva andra kvinnor. '

Anna ser väldigt annorlunda ut utan smink (Bild: Instagram)

herr. bönor nalle

Den naturliga skönheten har förlamande osäkerhet om hennes utseende, säger hennes kompis (Bild: Instagram)

Anna var en av de 12 ursprungliga öborna i lineupen 2019 och bredvid Yewande lämnades den sista som plockades.

Sherif Lanre, som ursprungligen valde Amber Gill men avvisades av henne till förmån för Callum MacLeod, slutade med att hon valde Anna som sitt första bosatta par i lanseringsavsnittet.

NEWSAM Online har kontaktat ITV för kommentar.

*Love Island fortsätter ikväll kl 21 på ITV2

Läs mer

Love Island 2019
När slutar Love Island? Var filmas Love Island? Tommys huvud kunde fortfarande vridas Molly-Mae & tippar Tommy-romantik & apos;

Se Även: