Gillar Charlize Theron Modern Family -stjärnan Eric Stonestreet?

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Charlize gosade till Eric på denna Vanity Fair -fest i april(Bild: Getty)



Den skrämmande snygga skådespelerskan Charlize Theron ryktas ha dejtat skådespelaren Eric Stonestreet, där paret sägs njuta av en & apos; blomstrande & apos; relation.



Enligt Mail on Sunday är Charlize ganska tagen med Eric, som spelar gaykaraktären Cameron Tucker i den enorma amerikanska tv -serien Modern Family.



Charlize, 37, introducerades för Eric, 41, av gemensamma vänner tidigare i år - med paret som poserade för denna snap på en Vanity Fair -fest i april innan de tydligen träffades.

En lurig källa nära Charlize sa enligt uppgift: 'Charlize och Eric kommer otroligt bra överens. De började som vänner men det blommar mellan dem.

'Eric är jordnära och rolig och Charlize tänker världen om honom. Det är tidiga dagar men de är väldigt förtjusta i varandra. '



Charlize har varit singel sedan hon skilde sig från Stuart Townsend efter nio år 2010, istället koncentrerade hon sig på sin förtjusande adopterade son Jackson.

Vi undrar om Charlize's rakade huvud var Eric's idé? (Bild: Splash)



Eric dejtade den långvariga flickvännen Katherine Tokarz tills för några månader sedan.

Här hoppas han att han är bra med blöjor för lilla Jackson, för Charlize gillar att skryta om hur fantastisk hon är med dem.

Modern Family (Bild: Sky)

Eric spelar Cameron i Modern Family (riktigt bra, kan vi tillägga)

I en ny intervju sa hon: 'Jag måste säga att jag är tillgänglig för andra barn & apos; blöjor som ska bytas. Jag kan göra det i sömnen nu. Jag är så bra.

'Jag vet nu hur jag byter en japansk blöja, en spansk blöja, en engelsk blöja, en tysk blöja. Jag är som blöjproffs nu. '

Det är en bra mamma och sedan är det bara att skryta.

Se Även: