iPhone 7 Plus mockup erbjuder bästa utseende hittills på Apples nästa jumbolur - och den kommer i BLÅTT

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

A video- har dykt upp online av en iPhone 7 Plus mockup, som erbjuder vad som kan vara den bästa looken hittills på den kommande smartphonen.



Modellen, skapad av det kinesiska hörlursföretaget BeSound, förstärker alla rykten om de stora hårdvaruförändringarna som kommer till den större 5,5-tumsmodellen.



Dessa inkluderar kamera med dubbla objektiv , den hörlursuttag saknas , dubbla externa högtalare, mer diskreta antennledningar , och inkluderingen av en Smart Connector.



Dessutom kommer iPhone 7 Plus-modellen i en djup metallisk blå ton - vilket tyder på att teknikjätten kanske planerar att utöka sitt utbud av färger för iPhone 7 räckvidd.

iPhone 7

iPhone 7 (Bild: youtube)

Modellen skapades av BeSound och skickades till YouTuber Lewis Hilsenteger - mer känd som Unbox Therapy - för att marknadsföra dess Indiegogo-kampanj .



Bolaget hoppas kunna dra nytta av det Äpple ryktas beslut att ta bort hörlursuttaget, genom att göra hörlurar som ansluts via iPhones Lightning-port.

bästa babymjölkspulver

Även om skapandet av modellen utan tvekan är ett marknadsföringsstunt av BeSound, beskrev Hilsenteger den som 'den första korrekta modellen av iPhone 7 Plus'.



Andra industriinsiders har också gett tilltro till läckan, med Forbes Gordon Kelly hävdar att 'att hålla locket på en försörjningskedja av denna storlek är praktiskt taget omöjligt'.

iPhone 7

iPhone 7

Apple förväntas lansera sin iPhone 7 och iPhone 7 Plus vid ett event i september - med de senaste ryktena som tyder på att det kommer ut på hyllan den 16 september .

Vissa läckor tyder dock på att Apple kanske inte alls kallar sin nästa enhet för iPhone 7, utan istället väljer 'iPhone 6SE'.

Namnet iPhone 6SE skulle vara vettigt, med tanke på att alla rykten pekar på att Apples nästa iPhone är en iterativ uppdatering snarare än en större designöversyn.

Analytiker har under en tid sagt att Apple planerar att gå över till en treårig designuppdateringscykel, vilket tyder på att nästa stora uppdatering skulle komma 2017.

Apple iPhone 7
Mest lästa
Missa inte

Se Även: