Elton John avslöjar att han var oskuld till 23 och desperat efter att bli älskad

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Elton John har avslöjat att han först hade glädjande sex vid 23 års ålder med John Reid, som blev hans manager och älskare.



Superstjärnan säger att han förstår att inte alla kommer att uppskatta kärleksscenen i filmen Rocketman men det är en viktig del av hans livshistoria.



Sångaren, 72, säger. Om jag berättar min historia måste det vara ärligt.



Jag var jungfru tills dess. Jag var desperat efter att bli älskad och desperat efter att ha en taktil relation.

När de slet av sig kläderna i filmen var det så det hände. Det var i San Francisco.

Elton och hans manager John Reid (Bild: Getty Images)



Och Elton säger att han är stolt över scenen mellan Taron Egerton, 29, som spelar som honom, och Bodyguards Richard Madden, 32, som spelar Reid i filmen som öppnas i morgon.

Elton säger: Jag är så glad att det finns där eftersom jag är en homosexuell man och jag ville inte tvätta den under mattan.



Det här är den jag är och jag var så glad. När han ligger i mina armar och jag sitter tillbaka med ett leende tänker jag: 'Ah, jag är normal, jag har haft sex'.

När jag växte upp sa min far till mig att om jag onanerade skulle jag bli blind. Vid 13 års ålder började jag ha glasögon och jag sa: 'Herregud! Det här går i uppfyllelse! ’Skrattar han.

Elton tillägger: Jag är stolt Rocketman är den första stora studiefilmen med en homosexuell sexscen i den. Om jag hade utelämnat det hade jag känt att jag lurade människor.

Elton med maken David Furnish (Bild: Dave Benett/WireImage)

laura brun ex på stranden

Eltons pappa Stanley Dwight (Bild: NEWSAMpix)

Om de inte gillar det förstår jag, men det är en del av vem jag är. Den natten var en mycket, mycket viktig del.

Filmen, som utspelar sig i slutet av 1960 -talet och början av 1970 -talet, börjar med honom på rehab och berättas i tillbakablickar. Han har varit nykter i nästan 29 år.

Elton säger: Trots att jag var i ett fruktansvärt tillstånd och jag gjorde mycket droger, fortsatte jag att arbeta, jag fortsatte att göra skivor och fortsatte att turnera och musiken höll mig vid liv. Om jag hade slutat, skulle jag inte vara här. Det är svårt att titta på eftersom jag tänkte, 'Gud, jag vill inte åka tillbaka dit'.

Elton tror att han räddades av David Furnish, 56, som han gifte sig med 2014, och deras två barn, Zachary, åtta och Elijah, sex.

kendra wilson sexband

Han säger: Det finns fortfarande delar av att vara en artist som kommer att leda till den mörka sidan. Men det varar inte länge eftersom jag har David och jag har mina barn. När mina barn är i närheten känner jag mig aldrig mörk. Jag skulle aldrig ha trott att jag skulle ha ett förhållande i 25 år. Jag kunde inte hålla i något förhållande eftersom droger kom in i det.

Taron Egerton som Elton John och Richard Madden som John Reid i Rocketman (Bild: Gavin Bond)

När jag tittar på de scenerna när jag är ensam, så var jag. Jag var i mitt hus och gjorde bara kokain och jag var rädd för att gå nerför trappan. Det är galenskap. Jag är tacksam ... livet är underbart. Jag hade allt för mig, och jag slängde nästan allt.

Elton avslöjade också att deras söner har börjat ta pianolektioner.

De älskar det, säger han. Jag tror inte att de kommer att vända sig till mig, men de gillar det verkligen och det är bra för dem.

Det är en kontrast till hans barndom som skildras i filmen. Det olyckliga med mina föräldrar är att de aldrig borde ha gift sig, säger han. De gifte sig efter kriget, väldigt snabbt, och de var helt olämpliga.

De stannade tillsammans under min utbildning och det uppskattar jag verkligen. Men ju mer de höll ihop, desto värre blev det. Och det var lika svårt för dem som för mig.

Jag var rädd. Det finns en scen där min pappa säger, ”Ta händerna från bordet.” Och så var det.

Så om du går på äggskal hela ditt liv hittar du något som är tröstande. Jag fann tröst i musiken.

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Se Även: